Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Apicultura… avem meseria asta in sânge, nu așa scria in cartile de istorie, despre daci?
    Mă bucură sincer să aud ca măcar la ceva mergem bine.
    Apropo, câți dintre voi își cumpără miere „de la cineva care are stupi”? Mierea aia nu e luată în calcul statistic, nefiind cumva declarata și fiscalizata. Așa că, cred că producția e, de fapt, mult mai mare. (In familia mea extinsă, nu cred că e cineva care sa cumpere miere cu chitanță – toti cunoaștem pe câte cineva pasionat de apicultura)

    Bravo, mă române, măcar atât! :)

    00
  2. Despre sistemul medical suedez, se descrie o igiena normala, teoretic nimic ieșit din comun. Deci cum? Sapun dezinfectant, încărcător de telefon de la spital, ciorapi cu puncte aderente – pentru mers pe holuri?
    Futu-i gatul ma-sii de taranie din România! Cat e, ma, un kil de sapun lichid, cat costa un brat de încărcătoare, cât costa 100000 de perechi de ciorapi cu talpă cauciucata?
    Mai bine de jumătate din „dezvoltarea” suedeză nu ține de bani, ține de educație! A managerilor de spitale, a pacienților.

    00
    • La noi daca ia managerul 1 litru de sapun, s-a dus bugetu pe 1 an. Daca vrei mai multi litri trebuie sa creasca cu niste procente alocarea catre sanatate din PIB. Se stie ca 1 litru sapun costa 10 lei + spaga/mita/combinatii/intors bani la partid / bani de Q7 = 500 lei litru. Unde vreau sa bat, in Suedia nu e coruptie/sifonare de bani.

      00
    • Pai cumpara spitalul X 1 litru de spital. La fiecare litru de sapun lichid cumparat pentru spital,mai cumpara si el 3 pentru acasa,sau pentru altcineva care le vinde mai departe. Si toti litri astia cumparati,sunt cumparati la pret de 25 lei litru,de la firma unui cumnat.

      @sfatuitoru: Nu e coruptie pe dracu. Coruptie e oriunde. Doar ca e mai cu simtire.

      00
    • daca absolut toate bugetele spitalelor ar fi puse la dispozitia oricui, de preferinta online, cu absolut toate documente justificative, ar fi foarte greu de sifonat bani.

      vezi cam cum e cu parlamentarii din suedia – poti sa vezi online fiecare chitanta.

      00
  3. La chestia cu mierea, cam era de așteptat. Că doar suntem cei mai pricepuți în a-i pune pe alții să facă treaba, așteptînd apoi beneficiile.

    00
  4. NOU
    #10

    Rumania o tara de trantori daia producem miere:)

    00
  5. Titlul ala cu vultur, daca tot l-ai scris LA misteaux, mai bine il inlocuiesti cu vulpe. Ar fi mai aproape de realitate.

    00
  6. S-au pus si aia de la Digi24 sa puna titluri din astea vagi si mizerabile fara sa dea nume? Plm, cand ma plictisesc, cred ca o sa scriu o extensie gen Adblocker, dar in loc de a bloca anunturile, as inlocui titlurile vagi si gen tabloid cu titluri reale si as face treaba asta crowdsourced. Pun ideea asta aici, cine ar timp si chef sa o implementeze, poate sa o ia fara probleme.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube