Încă e timp pentru cadouri!

De sărbători mulţi bărbaţi ar vrea să capete abilitatea lui Gibson din filmul What women want. Dar hai că nu e chiar aşa complicat: când faci un cadou trebuie să se vadă că ţi-ai dat interesul, aşa că nu, chiar nu te baza pe seturile alea de creme nu ştiu de care, bani la plic, ori pe un sandwich maker. E ca şi cum ea ţi-ar cumpăra un aparat de ras…da e util, dar nu ai vreun sentiment real de bucurie; nu stai ca pe ace să dai fuga să te bărbiereşti..parca un sistem gaming sună altfel, sau măcar un laptop. Cadoul trebuie să te facă să te bucuri ca un copil, ăsta e tot farmecul. Nu ştiu dacă aţi primit când eraţi mici, ceva ce vă doreaţi la nebunie şi când desfăceaţi ambalajul, aveaţi un moment de euforie..cam ăsta ar trebui să fie rezultatul. M-am gândit la câteva lucruri care da, se încadrează în clasicele categorii, însă nu poţi veni pe internet cu idei personalizate, fiindcă (teoretic) fiecare ştie mai bine ce are acasă.

  1. La capitolul bijuterii este relativ simplu, la câte se găsesc acum pe piaţă, chiar nu ar trebui să fie o problemă, nici din punct de vedere al diversităţii şi nici din cel al preţurilor. Dar ceva vechi e mult mai interesant (daca e genul care să aprecieze vechiturile)  şi ca să eviţi problemele, cumpără ceva care să nu depindă de măsuri, cum ar fi:

YueXe4J

 

2.Gadgeturile chiar nu ar trebui să pună probleme, numai să ai grijă să nu îi iei ceva ce o să  foloseşti tot tu… Sunt o grămadă de chestii interesante în afară de clasicul smartphone (dacă nu cumva chiar trebuie să şi-l schimbe): aparate foto, camere video.., http://www.gadgetunivers.ro/cumpara/qmed-816-cm3-echipament-de-frumusete-faciala-prin-ultrasunete-si-1348 ăsta ar fi ceva teoretic util şi probabil că de abia va aştepta să îl încerce. Bine, dacă e genul de femeie care să înţeleagă că îi faci o aluzie, mai bine schimbă direcţia şi poţi încerca aşa ceva, în cazul în care se machiază des si..mult, şi mai e şi varianta asta https://www.amazon.com/Stelle-Audio-Mini-Clutch-Speaker-Metallic/dp/B00PUDID3I care la noi în ţară nu se găseşte, eu cel puţin nu am dat peste ea, dar citind review-urile, chiar pare să merite banii şi aşteptarea, numai să nu ajungă după Crăciun…

  1. Dacă e pasionată de cărţi, evident că primul lucru pe care i-l poţi lua, sunt cărţile, niciodată nu sunt prea multe. Pe lângă ele, ca să fie pachetul complet, poţi găsi pe internet tot felul de nimicuri: semne de carte, rafturi ingenioase, lămpi cu senzor etc.

Parfumuri, căţel/pisică/broască ţestoasă etc, ceasuri, haine (riscant), abonament pe o perioadă lungă la spa, excursie, fotoliu/aparat de masaj, trusă de pictură+şevalet, antichităţi (la Palatul Vechiturilor au preţuri ok şi lucruri interesante, merită o vizită), diverse pentru păr: feon, placă, aparat de făcut bucle, ar mai fi şi epilatorul IPL, dar e cam cu dus şi întors, ori aparate de fitness (dacă se plânge că nu are timp să ajungă la sală, ar trebui să fie ok). Pentru fetele din familie puteţi lua aparat de împletit părul, diverse accesorii, portofel, cărţi, animale(daca e destul de responsabilă), important este să fie adecvate vârstei. Iar pentru mame/bunici, dacă nu vă încumetaţi la haine, vă puteţi lega de ceva ce le făcea plăcere în tinereţe: muzică (patefon, pick-up, formaţia preferată etc), decoraţiuni, balansoar, album cu poze personalizat, ghiveci cu flori/bonsai. Cred că le-ar face mare plăcere dacă ar primi cadou o rezervare pentru câteva zile, undeva la munte. De obicei părinţii noştri nu au mai plecat într-un concediu de cel puţin 10 ani şi mulţi poate nu au avut parte de aşa ceva niciodata.

Pe scurt, în cazul soţiei/prietenei: să fie un cadou care să îi facă plăcere şi nu ceva luat din obligaţie, fiindca sigur o să îşi dea seama; ceva care să fie doar pentru ea, nu mai  mult pentru tine; ceva deosebit, nu pe care şi l-ar fi putut lua şi singură oricând; nu ceva cu care să gătească (decât dacă e foarte pasionată de domeniu); nu ceva cu care să facă mai uşor curat prin casă, astea se pot cumpara oricând altcândva. Cele de mai sus sunt doar sugestii de la care puteţi pleca şi să le dezvoltaţi în funcţie de caz. Eventual scrieţi şi ce cadouri reuşite aţi făcut femeilor în alţi ani, poate scoateţi din impas câţiva nefericiţi…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. pff…ce-i in neregula cu o masina de spalat cinstita ?

    00
  2. Cine pana mea a scris asta? Si mai important, de ce?

    00
    • Pentru Clickbait sau Profitshare, nu ai observat cum toți bloggerii au săptămâna asta articole cu ce doresc sa cumpere nevestei, articole pline de link-uri profitshare, tare ma tem sa saraca nevasta se va uita cum sotul iti cumpăra un Xbox si nu parfumul sau aparatul foto despre care se vorbea in articole.

      00
    • m-ai prins. dacă găsești și linkul afiliat, deja mă poți arde pe rug.

  3. căţel/pisică/broască ţestoasă – cel mai prost cadou posibil daca nu si-l doreste sau nu da de banuit ca si-ar dori. spre deosebire de alte cadouri , in cazul asta sufera ‘cadoul’ insusi.

    00
  4. Du te bai pacala de aici ca niciodata nu dai gres cu banii in plic. Te bucurai cand erai mic l cadou tocmai pentru ca erai mic (tu pribabil si sarc). CreZi tu ca abi asteapta muierea sa ii cumperi tu carti sai airbrush

    00
  5. Bula nu stia ce sa-i ia lu ma-sa de ziua ei. s-a gandit el si pana la urma i-a luat 50 de lei din portofel

    00
  6. Pe Victoria’s Secret sunt o gramada de idei de cadouri ;)

    00
  7. NOU
    #11

    Lenjeria sexy e pentru ea, sau pentru amandoi?

    00
    • Lenjeria sexy care sta stramb sau aiurea pe ea e cel mai PROST cadou pe care il poti face, garanteaza somn pe pres pana la anul nou si despre sex abia dupa Postul Pastelui. Asa ca atentie la marimi – secretul e sa te uiti la ce marimi poarta sau sa iesi direct cu ea de.mana la shopping de babydoll.

      00
    • NOU
      #13

      cum sa stea stramb, cumpar d-aia premium, de la Bote’

      00
    • @Arthur, un pont. Nu doar la ce marimi poarta, ci si la „croiala”. In functie de model/gama e posibil sa poarte alta marime. In plus e posibil ca un anumit model/gama sa nu i se potriveasca sau sa nu-i placa cum ii vine.

      00
  8. Eu am langa mine o femeie care le stie pe toate asa ca anu asta m-am gandit sa-i fac un cadou care sa se ridice la nivelul ei. Am economisit ceva bani si mi-am comandat din Japonia un accelerator betatronic de 2.4eV.
    Voi tot cu parfumuri, ceasurii, telefoane?

    00
  9. Daca nu e genul care sa puna poza cu cadoul pe facebook cu un mesaj langa „mersi iubi”,nu-i lua cadou de craciun. Il iei cand simti tu ca vrei sa faci cadou. Asa de craciun,se vede ca o faci conditionat. Ca auzi tu la televizor un magazin care vrea sa vanda mai mult „Acum in luna cadourilor avem reducere la X”.

    00
  10. Ce facem aici,discutăm serios,sau o dăm în labă tristă ?

    00
  11. Un cadou care sa-i produca placere zici.Pai e simplu ii iei un… vibrator.

    00
    • Pfff, nu vă știți de loc, decât un vibrator mai bine iei un tratament de mărire a penisului, sigur nu o să refuze și veți avea parte de fericire reciprocă ;)

      00
  12. Masina de spalat vase bre’. Sa curga blow-job-urile.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.