Am o idee despre sărăcia copiilor români…

Un raport al Salvați Copiii România spune că copiii români sunt expuși sărăciei din cauză că părinții lor sunt săraci și sau din cauza diferențelor dintre clasele sociale. Citiți mai multe aici.

Eu am o idee pe tema asta. O mare parte din oameni sunt săraci pentru că le-a intrat în cap și le-a fost confirmat de mii de ori că există o conspirație mondială să îi țină pe ei săraci. N-au acces la locuri de muncă pentru că Soroș și Giani Bulan conspiră ca ei să nu aibă locuri de muncă.

Sau, și mai pământesc, e o vită încălțată care tot latră de ani buni că e o conspirație a companiilor farma să le omoare copiii, de aia nu ar trebui să îi vaccineze (în cazul în care găsesc vaccinele necesare, că zilele astea nu se găsesc). S-ar putea să nu o știți pe ea, dar soțul ei, Andi Moisescu, este preşedintele Salvaţi Copiii România.

Ironia naibii. Soția își sabotează soțul sau îi dă de mâncare, ținând copiii săraci?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. daca nu-i articol despre bf nu ne intereseaza.

    00
  2. NOU
    #3

    Ironia sortii face ca articolul e despre saracie si pe fundal reclama la BF

    00
  3. Preşedintele (interimar) al Salvaţi Copiii este Mihai Gafencu.

    00
  4. Cand aflu astfel de informatii, mi se dovedeste inca o data cat suntem de prosti ca natie. Ce vede popendulatia la acest Moisescu nu inteleg. Cred ca este cel mai mare pupincurist non neutru, care nu poate sa fie si el barbat o data in viata. De asemenea suspectez ca madam Ster are etnobotanice acolo jos. El e mai pussy decat pussy lu madam.

    00
  5. Vaccin, vaccinuri (https://dexonline.ro/definitie/vaccin/paradigma).
    A doua chestie: intotdeauna am stat si m-am intrebat DE CE ar avea marea farma interes sa ne omoare pe toti. Pe bune. Adica ea nu trebuie sa faca bani din vanzarea de medicamente? Si daca ne omoara pe toti, cui mai vinde medicamente? Din ce mai traiesc capii ocultei farmaceutice, daca nu mai au cui sa vanda? Sau…. Ne elimina pe noi, toti astia saraci, cum ar veni palmasii, si ramin doar elitele si capii ocultei mondiale, pentru care marea farma face in secret medicamentele si vaccinurile alea bune si fara autism. Atunci face sens. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, daca murim toti palmasii, cine mai strange rahatul ocultei? Oricum, sa-ti fie rusine, George Soros!

    00
  6. Cati dintre familiile sarace au auzit de Soros? 2%, 3%? mdea…

    00
  7. sunt oameni saraci care nici n-au auzit de Soros sau de anti-vaccin. sunt pur si simplu oameni needucati in fundaturi de sate izolate de lume, care n-au bani sa isi trimita copiii la oras la liceu si-i cresc sa fie aceeasi saraci alcoolici care fac agricultura de subzistenta.

    00
  8. Sunt săraci și trăiesc prost pentru că nu investesc să cumpere copiilor tablete Samsung. Altfel îți trec foamea și frigul când te uiți pe tableta la rețete Jamie Oliver si la hainutze călduroase din cele mai recente colecții h&m sau Zara.

    00
  9. Si btw, cred ca cei mai multi votanti PSD voteaza asa tocmai pentru ca sunt izolati. Orasele lor sunt nemiscate, nu se intampla nimic, nu intra niciodata in contact cu un alt mod de a vedea lucrurile.

    00
  10. Cat ai luat de la Soros pentru postarea asta?

    00
  11. Zi, să-nnebunesc!, Andi Moisescu este bo$$ la Salvați Copiii? Ăia care se opuneau Legii Dăriii în Plată? O_o

    00
  12. Am vaccinat copilul saptamana trecuta la medicul de familie in Constanta(cu o intarziere de o luna). Deci incep sa apara si vaccinurile pe piata.

    00
  13. ba, apropos de tweet-ul tau… ce cacat inseamna yay? fa bine si pune cataloagele aci sa vedem ce pacaleli ne pregateste iemagu sa vedem daca-ti rezista saitu :P

    00
  14. Deci staţi un pic să înţeleg:

    În ţările bogate, şoroş distruge copiii prin vaccinare, iar în ţările sărace, îi distruge prin nevaccinare?

    Nu mai înţeleg nimic…

    00
  15. Lipsa educatiei, oportunitatilor, apoi romanii nu se risca ei prea mult , mai bine muncesc pe minimul pe economic decat sa incerce in alta parte : daca e mai rau decat aici ? apoi nu isi cunosc drepturile si nici nu stiu sa si le ceara. Mentalitatea de capul plecat sabia nu il taie.

    00
  16. la animale, daca puiul are ghinion sa aiba niste parinti neadaptati si prosti, puiul va muri. nu e vina lui, dar asta e, pt ca natura considera ca daca a iesit din 2 parinti idioti, poate nici de capul lui n-o sa fie ceva deosebit. asa e si la oameni.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube