Cum să nu te iei în serios la 30 de ani

Acum câteva săptămâni, la Webstock, Pandutzu m-a întrebat ce am cu el, de i-am dat block pe fb. Și i-am spus: e stupid să te comporți atât de imatur la 30 de ani. Nu mă refer la blogul lui, ci la comportamentul de fetiță plângăcioasă pe care îl afișează în general în online, precum și imaturitatea oricărei opinii o emite. A înțeles și a promis că va face ceva în sensul ăsta.

Un alt isteț al online-ului, cu numele lui de cod „Cămășaru” nu se lasă deloc, și îi dă înainte fără vreo jenă și fără vreo ezitare, emițând tâmpenii după tâmpenii. Eu sunt abonat la vlogul lui, e un festival de tâmpenii negândite scoase pe gură acolo. Și i-am făcut și o scurtă dedicație:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

33 comentarii

  1. Ti-am mai spus, tu ii scoti din anonimat pe specimene de genul

    00
  2. Ba nush ce ai mancat, dar esti amuzant.
    Ps: ce decor de bdsm ai acolo!

    00
  3. Daca il mai prind la concerte cu steagul ala o sa ii fac o colonoscopie cu el. Si nu am studii medicale.

    00
  4. Sunt perfect de acord cu „tampitul” in legatura cu parcarea pe trotuare.

    00
  5. Mai vrem video-uri de gen. E amuzant ‘efu!!

    00
  6. Nu pot sa inteleg de ce un om care a trecut de pubertate ar flutura un steag la concert…

    00
  7. e pendula, omu’ de fapt voia sa zica ca masinile ar trebui parcate pe blocuri. problem solved.

    00
  8. De ce a pierde cineva timpul ca sa-l urmărească pe „Camasaru” ?

    00
  9. :D Mai vrem dintr-astea ! Unii zic ca prostii trebuie evitati si ocoliti inca eu cred ca trebuie sa ne batem joc de ei pt ca altfel propaga prostie in continuare si aduna si alti adepti.

    00
  10. vlog-ul a fost inteles gresit pe aici pe la noi si tind sa sustin ce a zis aia de la Digi 24. De ce? Pentru ca
    vlog-ul este de fapt un video blog iar un blog nu inseamna sa spui cum mangai pisica sau cum bei tu bere la 14 ani.
    Din nefericire adolescentii care acum se uita acum la vlog-urile romanilor-copii care chiar nu spun nimic( majoritatea) vor creste cu ele si cu mentalitatea aceasta gresita vizavi de un vlogger.

    Nu se compara un vlog cu un blog dpv al muncii depuse pentru materialul final dar unii au tupeul sa considere ca daca filmeaza un cacat si au stat 4 ore sa il monteze in wc au facut treaba.

    Tu, Vali, ai generatia ta de admiratori, nu adolescenti si o sa mori odata cu ei. Cei ce vin din urma nu mai sunt adeptii blogului sau materialului scris. Ce naiba, avem VR si noi stam sa vedem filme la videoproiector?
    In alta ordine de idei si eu am inceput un vlog si inca ma zbat ca nu stiu de sa fac, daca sa cad in pacat si sa ma indrept catre adolescenti sau sa fac „ceva” asteptand 5 ani sa se maturizeze astia de il admira pe Ilie?

    Un vlogger adevarat?
    Evident CaseyNeistat. Decat sa vad o emisiune de la tv de cacat mai bine HDMI si CaseyNeistat!

    00
  11. Habar nu aveam cine e „Camasaru”. Am aflat. Mi se pare de dixtractie maxima ca un „specialist” in internet, soshalmidia etc sa aiba 800-1000 vizualizari pe vblog la o luna dupa ce scoate materialul in timp ce copii care ling cactusi sau se joaca pe consola sau se dau cu placa sa aiba 4-500.000 de vizualizari dupa 2-3 zile. Ceva imi da de banuit ca nu e chiar atat de mare specialist in promovare daca nu se poate promova pe sine insusi, mai bine ar renunta la genul asta de shou pentru ca pe youtube minti mai greu, ar trebui sa se limiteze la chestii care nu striga atat de tare ca „imparatul e in pielea goala”.

    00
  12. V-am spus, omul chiar e bun ca actor ! :) Nota zece la interpretare, insa textul putea fi mai bun, cu poante mai tari. Astept urmatoarea sceneta, pe bune.

    00
  13. Nu stiam de ce mi s-a dublat traficul! Multumesc, zoso!

    Dragut ar fi acum ca cei care intra din greseala pe blogul meu sa urmareasca si clipul din articolul legat de cazul iuliei si sa-i dea macar un share (la clip, nu la articol, ca nu unicii de pe blog ma intereseaza). Asta ca sa facem si ceva constructiv in loc „sa facem misto pe Internet de niste oameni care fac lucruri pe care noi nu le intelegem, deci sunt proaste”.

    Multumesc de feedback!

    00
    • Apropo de constructiv. Tot ti-a zis lumea ca esti idiot cu steagul ala, tu nu, insisti in continuare in idiotenie. Ai primit feedback si degeaba. Oamenii stiu de ce nu incearca sa fie constructivi cu tine, ca ii ignori.

      00
    • Ia mai lasa-ma cu fenomenul neinteles si trairile tale interioare. Eu si cu multi altii dam un ban sa vedem un show, nu sa vedem un steag enervant. Vrei sa faci pe interesantul, stai in ultimul rand cu steagul si cu #findme-ul tau. Sau il fluturi in pauze. Oricum, promisiunea de mai sus ramane valabila.

      00
    • Si inca ceva. Nu te fute pe tine grija la cate festivaluri si concerte merg oamenii, daca merg la unul sau o suta. Ei au a platit un bilet sa vada un artist, indiferent de motivatie, ca e cool sau din fanatism. Treaba lor. Dar asta nu iti da tie dreptul sa intervii ca un idiot in actul artistului si sa fii tu specialul ala care vrea sa faca un rahat de awareness.

      00
    • Mi-au zis sa nu mai merg cu steagul la concert oameni care nu inteleg fenomenul. Oameni care se duc la concerte din joi in paste si care se duc la festivaluri ca sa vada doar o trupa sau un artist, ca asa au auzit ei ca e cool.

      Pentru fiecare om care mi-a zis ca „il deranjeaza” steagul meu la concerte, au fost alti 10 care m-au admirat pentru asta.

      Si daca sa zicem ca pana in octombrie anul trecut ar fi fost „deplasat” sa fac asta, ei bine, acum steagul cu „#findme” are un alt sens, dar despre care o sa povestesc intr-o buna zi pe vlog, cand o sa fiu pregatit sa fac asta.

      00
    • Mai bine vinzi dracu steagul ala si iti cumperi un Bic … A fost cool o perioada si treaba asta cu barba… Ai exagerat-o si p-asta. Yo gotta’ learn when to stop.

      00
    • Nici eu nu inteleg ce va fute pe voi grija ce face altul la concerte si cat de lunga are barba sau nu. Daca ai venit la un concert/festival pentru un artist, atunci fii atent la artist, nu la steagul meu.

      Steagul ala a pus pe un bat suficient de lung incat sa nu ii deranjeze pe cei din spate. Iar daca cumva din cauza steagului meu nu mai vezi artistul e pentru ca esti oricum mult prea in spate ca sa-l vezi, deci e irelevant.

      Si pe mine ma deranjeaza aia care fumeaza la concerte (chiar si in aer liber), dar nu ma duc sa le bag tigarile in cur!

      00
  14. Reclama negativa, tot reclama este.

    Imi pari un tip cam fara replicile la el si ai gasit si tu un mod sa te faci cunoscut. Cine esti bai tu?

    N-ai vrea sa incep sa fac o analiza a paginii tale din SM. Esti penibil.

    00
  15. Omul e complet pe lângă. Nu vb de aberațiile cu acoperișurile blocurilor. Mă refer la abordarea clienților. El crede că IRL business clientul îți va spune ce buget are și că poți tu să îl descoși cum vrea plt, să bagi mâna în banii lui ca în borcanul cu miere. Nu, nu așa se întâmplă. În aproape orice business clientul va încerca să producă cu 3 lei vaoare de 5 lei. Vreau să îl văd pe băiat cum determină clientul să-și dubleze bugetul pentru obiectivul la care vrea să ajungă. Și vreau să văd motivul. O face pentru că el e Negrea, ori dacă nu, de ce? Învață-ne, maestre.

    00
  16. te lasa sa iesi vreodata din beci?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.