Știți când vă spuneam că aplicația aia cu aglomerația din vămi e inutilă?

A trecut jumătate de ani de atunci și…

Circulația prin punctul de Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (autostrada) – Csanadpalota este închisă, marți, până la ora 13.00, informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Oradea, citată de Agerpres.

Doar că pe aplicația lor online lucrurile stau un pic altfel:

nadlac2

Cum se scrie “sifonare de bani”, cu s sau cu $?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. vali sa stii ca blogul nu se incarca…de fapt e doar un blank page… asta doar pe pc cu firefox / chrome

    imi merge ok doar pe android chrome. te saboteaza astia?

    00
  2. Confirm și eu, pe 2 Ianuarie era coadă de 3 km, mi-am adus aminte de aplicație, am luat-o și spunea timp de așteptare 15 mn..

    00
  3. Eu cred că, la fel ca toate sistemele informatice făcute pentru statul român, pentru toate există o funcție numită random care afișează la nimereală informații fraierilor din ai căror bani s-au făcut sistemele astea. Îmi aduce aminte de site-urile unde e un text static în care se precizează: „Actualizat acum 5 minute” și unii chiar pun botul la așa ceva.
    Dar nu ne merge nouă sistemul informatic al cardurilor de sănătate, ce să ne mai mirăm la 10 linii de cod din API-ul Goolgle Maps cu 3 „markere” pe el.

    00
  4. daca tot e articolul asta, cine a plecat in ultima perioada spre Bulgaria poate are vreo informatie in plus: cum se circula pe Ruse?

    mai multi prieteni mi-au recomandat iesirea de pe Negru Voda, si nu sunt inca hotarat, pe Ruse povestea spune ca s-ar sta 30 min – 4 ore in functie de noroc

    ps. cu bacul am fost anul trecut (silistra) dar masina e cam joasa si nu prea imi place urcarea/coborarea de pe bac

    00
    • Vara asta am facut vreo 5-6 drumuri in Bulgaria:
      – trecerea cu bacul la Silistra: a durat cam o ora, pana a venit bacul, pana am urcat, etc;
      – intoarcere pe la Vama Veche: am statt cam 30-40min in vama;

      In rest am trecut pe la Ruse, media cam de 30min; acum vreo 2 saptamani, sambata pe la 17:00 mi-a luat 5 minute cu totul…

      Deci as recomanda Ruse.

      00
  5. Eu am intrat acum vreo luna in țara prin Nadlac. Îmi arată ca timp de așteptare 15 min. Am stat cel puțin 2 ore, asta undeva in jurul orei 2 pm.
    Acum 4 zile când am ieșit îmi arată 0 min timp de așteptare, undeva in jur de ora 11 am. Intr-adevăr am așteptat vreo 15 min dar nu au mai verificat dacă am vreun imigrant ascuns la motor. Doar la vama bozgora ca de obicei, vameșul refuza sa vorbească romană sau engleză. In rest „curva”, „curva”.

    00
  6. Confirm si eu, timpii de asteptare afisati nu au nici o legatura cu realitatea..

    00
  7. Cea mai buna aplicatie e mersul trenurilor live din Gara de Nord

    00
  8. Cum se scrie “sifonare de bani”, cu s sau cu $?

    Mai sunt două metode, că mi-ai reamintit.

    1) Când i-ai dat sfaturi lu’ Oltean cum să spele bani, în lista aia, am mai descoperit o metodă: îţi cumperi un obiect ieftin, care dă iluzia că e scump, şi-l declari că, de fapt, e mega-super scump.
    Chiar dacă produsul ăla e ieftin de 1 leu pe tarabă, dar tu l-ai declarat că e pe la un 150,000 lei valoare, toţi or să te creadă pe cuvânt. În schimb, ai reuşit să şifonezi 149,999 lei (poate mai mulţi) pentru un leu.

    2) La nivel de guvern, nu ştiu dacă există vreun termen în lb română, dacă americanii îl numesc „frontloading”: atunci când lauzi ceva atât de exagerat, că promiţi ce lucruri şmechere va face, va rezolva, daaaaar… vine cu un preţ relativ ieftin la început, dar cu timpul, costurile mentenanţei se adună, se adună, se adună, până când va depăşi costul iniţial.

    Alternativa ar fi să laude exagerat de mult acel ceva, cu toate promisiunile şemecheriilor pe care le va face, dar vine cu un preţ mare (în realitate, ar costa mult mai puţin).

    00
  9. am intrat in tara sambata dimineata la ora 0500 pe la Nadplac 2. Aplicatia spunea ca astept 1 ora la Nadlac 2 si 10 minute la Nadlac 1.
    Pe autostrada dinspre Szeged era putin trafic asa ca am zis sa risc si sa nu am incredere in aplicatie.
    Am stat cam 10 minute la coada, deci aplicatia e MEGA FAIL..

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.