Femei: tone down the crazy

Titlul sună mai bine în engleză.

Mi-am adus aminte de povestea asta zilele trecute, când un prieten îmi povestea de o tipă care era dusă pe câmpii, pentru că putea.

Așadar, se dă o tipă bună spre mișto, dar nebună. Mers duminica la biserică, făcut turul mănăstirilor, “dacă vrei să pui mâna pe mine trebuie să mă ceri de la tata” și alte asemenea în același registru. Și cel mai nașpa era că nu era din aia cu basmaua în cap. Se îmbrăca porno, se lăsa la chiloței și sutien fără probleme în fața băieților dacă trebuia să se schimbe sau să probeze ceva, bea cot la cot cu noi. Și când voiai să faci ceva cu ea, dădeai de nebuna pământului. Povestea noastră favorită e când unul din gașcă simțea că e aproape să o fută și au plecat amândoi la munte cu cortul și el a dormit afară din cort, că nu era chip să te înțelegi cu nebuna. Și avea faze de genul “eu mă mărit doar cu unul cu care mă merită, mă înțelege, mă divinizează, care trebuie să fie frumos, să îi placă Descartes și Byron și alți fotbaliști, să fie înalt, să aibă mașina X și casa Y” și așa mai departe…

Eh, acum tipa e măritată, are doi copii și și-a revenit. A ținut-o langa cu tâmpeniile ei până a ajuns la concluzia că nu bărbații sunt de vină, ci ea e, și ar fi cazul să o lase mai moale cu tâmpeniile religioase și alte bullshituri. Bărba-su e cu un cap mai scund, e dintr-o familie modestă și stau în chirie.

Lecția pe care o învățăm de aici este că gărgăunii sunt buni atâta timp cât găsești pe cineva să te suporte. Când nu, implant de personalitate!

 

film-the-wolf-of-wall-street

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

49 comentarii

  1. Si pe la ce varsta si-a revenit?

    00
  2. Eh, cum se zice din bătrâni, „a ales cât a ales, până a cules…”

    00
  3. Bine ca a gasit la 30 ani pe vreunul! Majoritatea tipilor de 30 de ani cu o cariera, educati, o situatie buna, cauta fetiscane pana in 25 de ani.

    00
    • Yep, confirm. La barbati nu se aplica treaba asta. Daca astepti pana la 35-40 de ani, ai o cariera, situatie materiala decenta si nu esti cat un porc, gasesti rapid fete de 25 de ani care sunt normale la cap si stiu cand sa vorbeasca si cand sa taca.

      00
    • 18+ la 25 sun trecute prin…. veata…

      00
    • Exact! Ce barbat cu casa, masina si job ok si-ar lua o rasuflata?

      00
    • @Saragea: EA avea 30+ cand s-a maritat, nu stim ce varsta avea EL, ca nu s-a specificat nicaieri, din cate vad eu.

      00
  4. Prin liceu aveam in clasa una foarte simpatica dar fițoasa tare. Și am incercat toti macar cate o data sa vedem si noi o data o bucata de cur spalata. Nimic, flit general tuturor pe toata linia. Pana la urma a futut-o Sile țiganul care era si sarac si cam mirosea si orisicat da a facut-o sclava lui aprope un an de zile.

    00
  5. ce inaltime avea duduia?

    00
  6. Asta știu și ele și acționează în consecință: gărgăuni cât se poate, când nu – ne revenim.

    00
  7. Gagica din povestire era bolnava de printesita cronica , foarte des intalnita la fetele proaste. Se trateaza, doar la unele…

    00
  8. Femeia când vrea să se mărite, mai întâi pune bărbatul la cură de îngrășat, astfel ca el să nu mai aibă pretenții la ea să fie catalog. Aia cu badboy-ul ține o vreme, după, nu mai e același mișto.

    00
  9. Si totusi, nimeni nu pune intrebarea: de ce ajung fetele sa aiba aceste conceptii?
    Parintii care le spune ca sunt printese si le trebuie un print?
    Prietena cea mai buna care ii spune ca „ala nu e de nasul tau fata, iti trebuie ceva mai bun, uite la mine!”?
    Ideile promovate de filme, societate, FB?

    Chiar as vrea sa disec un cap din asta sa vad de unde se nasc aceste idei.
    Aveti un ciocan?

    • In cazurile întâlnite de mine, nu multe, „prietenele” erau sursa forte de idiotenii. Celebrele expresii de tipul „Tu meriti mai mult.”

      00
    • Stim si situatii de gen…tu meriti mai mult…las ca-l fff eu pe asta :)…

      00
    • ce-i care ati dat Dislike, am uitat ceva?
      sau sunteti printese care simpatizati pe ascuns cu ideile din topic?

    • Mai sunt proaste care cred (doar ele) ca au ajuns la „next level”. Ala nu mai e bun, ca acum duduia si-a schimbat standardele.
      Astea-s cele mai amuzante.

      00
    • In general anturajul „oportunist” le strica… Poate ar alege corect, cu propriul cap, daca n-ar trebui sa arate si altora ce a ales. Iar aici, mama, vecina, prietenele, cei de pe Facebook, au un cuvant important de spus. Daca cel ales nu are un status, ceva, primeste un mega-flit din start…
      „Hai fata, chiar cu ala? Uita-te si tu cum aratati in poza….”

      00
  10. Plm, toata lumea stie ca Byron e cantaret, nu fotbalist!

    00
  11. 1. Bernie Ecclestone si sotia…search
    2. Am vazut pe NatGeoWild ca iepuroaicele se lasa greu si ca e un avantaj evolutionist…astepti dupa al mai bun…

    00
  12. #Babaetz, numa’ gagici comenteaza p’aici. Hai, lasati si duduile sa-si spuna parerea. Poate dreaq vedem noi aiurea, nu? *

    00
  13. Asta cu nebuna fandosita, fals religioasa, care si-a gasit, in sfarsit, pe unu de conditie modesta, cu care sa stea in chirie, chiar mi-e greu s-o cred. Ce motive ar avea o femeie dusa cu caputzul si fandosita, care umbla dupa oportunitati, sa incheie telenovela in acest mod penibil ???
    M-am ferit, in general de astfel de persoane, imediat ce am mirosit despre ce e vorba…

    00
    • Presiunea anturajului: „Tu nu te mai mariti o data?”

      Anglo-americanii numesc asta „The Wyle E. Coyote moment”, de la personajul de desene animate care trece de marginea unei prapastii fara sa isi dea seama si mai merge prin aer vreo cativa metri pana sa realizeze ca nu are nimic sub picioare si abia dupa aia cade.

      Tipa din articol probabil era frumusica pe la vreo 20 si de ani dar la 30 deja nu mai avea nimic sub picioare si ea tot frumusica se credea. Momentul ala cand si-a dat seama ca e cam trecuta probabil ca i-a zdrobit tot optimismul si stima de sine si a cazut in extrema cealalta.

      00
  14. Cu atâtea prințese și fițe mai rentabil e să te faci ghei.
    Un Olay la promoție și îți faci treaba.

    00
  15. NOU
    #45

    Hmm… nu, de fapt lectia pe care o invatam de aici e sa fim putin mai atenti si sa invatam sa recunoastem semnele de friendzonuire. Nici o tipa n-o sa-ti zica direct „pardon baiete da’ o ai mica, du-te si canta la alta masa”. Adica na, o fi in genele noastre sa-l alegem pe vanatorul cel mai priceput din trib, dar totusi nici o cantitate de muschi, avantaje materiale sau … cum era? „familii bune” nu poate compensa faptul ca unuia ii curg balele din gura de prost ce e.

    00
    • E argumentul fatal al femeii materialiste, ca il alege pe mascul dupa inteligentza si nu dupa veniturile, averea produse de respectiva inteligentza.

      00
    • De fapt lectia e ca o femeie a friendzonuit si a tot friendzonuit pana cand n-a mai ramas nimic mai inalt decat ea. Morala e ca si freindzonuirea are pericolele ei.

      00
  16. O alta posibila explicatie ar fi frica de intimidate, mai ales daca tipa era bisericoasa. Ortodoxia e boala grea. Si tipa se tot pacalea probabil ca nici unul nu e bun pentru ea.

    Inca o explicatie ar fi ca tipa avea standarde inspirate de Sandra Brown, Danielle Steel si alte fiinte asemanatoare. Si in lumea reala nu gasea nimic pe masura.

    00
  17. toți bărbații cu bani pe care i-am cunoscut au f*tut plastice siliconate și și-au luat neveste low cost – genul care nu se îmbracă, nu se încalță, nu se rujează, nu se machiază, n-au personalitate, bani, pretenții, n-au nimic, o fi intrat fata în depresie și și-a luat și ea un sărac care să îi permită să-și cumpere singură cico pe banii ei, că la bogați ajungi să cerșești bani de pamperși pentru copilul făcut cu ei, de ei

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.