990.ro a fost suspendat!

990.ro, unul din site-urile care gravita în jurul mizerabililor de la rol.ro, a fost confiscat de autorități, pentru piraterie. Sper ca autoritățile să meargă pe fir, întâi la Globe Hosting, să vadă cine îl plătea anual, apoi la Bătrîneanu, să spună el cum e antreprenor tânăr și entuziast cu drepturile de autor, să vedem dacă Pambuccian îl poate scăpa.

Sau poate Pambuccian e ocupat cu Tatomir, la fel cum Bătrîneanu era ocupat cu Haja.

 

990

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

85 comentarii

  1. cu cin’ te certi tu pe aici ?!

    00
  2. NOU
    #3

    Cum să spună că-i antreprenor tânăr când îl cheamă Bătrâneanu?:))))

    00
  3. sad day. Pluginul de xbmc inca merge :)

    00
  4. 990.ro nu era al ălora de la nshost?
    Dar da, mă miram cum rezista când altele cădeau.

    00
  5. site-ul merge

    00
  6. Mai multe site-uri de genul au fost inchise astazi. Intr-adevar, cele mai notabile au fost 990.ro si vtube (asta a fost inchis de hoster).

    00
  7. Exista vreo alternativa la site-urile astea pirat, una cu plata, prin care poti vedea seriale diverse si updatate la zi? Ca eu unul nu am gasit. Si nu, netflix nu se pune.

    00
  8. Ba deci chiar adoram siteul 990 naiba sa ii ia!!

    00
  9. „Ministerul Public” nu are pe cineva pe acolo care sa poata sa faca o pagina web in altceva decat Word :).

    00
  10. Doar domeniul a fost suspendat.
    Incearca:
    Adevarul e ca au pierdut ceva trafic dar site-ul e tot in picioare.

    00
  11. La cat de frustrat am fost de jegurile lor de reclame, ma bucur enorm ca le-a taiat craca, desi acum trebuie sa imi gasesc alta sursa. Tocmai acum cand gasisem un plugin care fenta reclamele lor… Chiar si asa, „autoritatile sa isi faca datoria” :)))

    00
  12. In plm , sunt o gramada de cacaturi in tara asta , atatia hoti , atatea talharii , si astia s-au gandit sa inchida site-urile pe care ma uitam eu la seriale ….

    00
  13. Vezi zoso? Ai si tu tampitii tai p’aci… ai fi crezut ca cititorii tai sunt oleak mai rasariti si chiar vor o schimbare, dar apoi iti vin comentarii de’astea:
    „In plm , sunt o gramada de cacaturi in tara asta , atatia hoti , atatea talharii , si astia s-au gandit sa inchida site-urile pe care ma uitam eu la seriale ….” si te crucesti… unii nu inteleg nimic…

    00
    • e la primul comentariu aici, a dat căutare după 990.ro și a ajuns aici, nu e cititor :)

    • da mai sunt inca 3 ca el mai sus.. :(

      „sad day. Pluginul de xbmc inca merge ?”
      „Ba deci chiar adoram siteul 990 naiba sa ii ia!!”
      ” Tocmai acum cand gasisem un plugin care fenta reclamele lor”

      and so on

      :(

      00
    • yep. toți la fel. e bine așa, mai râdem și noi, de aia i-am lăsat.

    • Sa inteleg ca am ajuns de ras ?! weird ! Si eu care voiam sa vad care-i treaba dar se pare ca-s unii ce se cearta pe vizionari free or not penet de filme…wasting time…

      00
  14. Si cum plm mai facem binging acum !?

    00
  15. Bine ca e pauza la GoT, au timp sa mute site-ul altundeva pana apare sezon nou. :)

    00
  16. cine-s astia ?!

    00
  17. Si vplay.ro si-a luat-o un pic pe treaba asta..

    00
  18. merge.

    00
    • NOU
      #35

      Ba nu merge, nu pot vedea filmul. Te lasa sa vezi pagina primcipala si reclamele de prezentare. Atita tot.

      00
  19. Vplay parca nu mai oferea seriale si filme de mult timp. Nu? Ma mir ca lumea cumpara domenii. ro pentru piraterie.

    00
  20. intre timp am aflat…

    00
  21. Ce inseamna asta? „Vezi zoso? Ai si tu tampitii tai p’aci… ai fi crezut ca cititorii tai sunt oleak mai rasariti si chiar vor o schimbare”
    Tampiti sunt aia care nu inteleg ca nu toata lumea are bani sa plateasca seriale si filme pe net. Noi nu ne comparam cu Germania, Anglia etc sa ne permitem sa dam banii asa simplu pe net. Si pana la urma oricine vrea sa se uite la filme si seriale, acum nu poti sa ii interzici cuiva asta doar pentru ca nu are bani sa plateasca. Ganditi inainte sa spuneti lucruri de genul. Eu nu pot sa imi castig banii inca si nici nu imi permit sa cer familiei bani pentru seriale si filme, multa lume e in situatia asta si nu inseamna ca nu vrem si noi sa ne uitam. Cand o sa am banii mei probabil ca o sa imi fac abonament pe Netflix, dar pana atunci ma descurcam si eu cu 990.ro si alte site-uri.
    Repet, nu toata lumea isi permite sa dea bani pe asemenea lucruri cand salariul minim pe economie e 1000 lei sau chiar mai putin.
    Nu toti sunt privilegiati.

    00
    • nici eu nu imi permit bani de o geacă, e ok să o iau pe a ta?

    • „Ce inseamna asta? <>
      Tampiti sunt aia care nu inteleg ca nu toata lumea are bani sa scoata fetele la suc. Noi nu ne comparam cu Germania, Anglia etc sa ne permitem sa dam banii asa simplu pe suc si flori. Si pana la urma oricine vrea sa futa, acum nu poti sa ii interzici cuiva asta doar pentru ca nu are bani sa vrajeasca o fata sau sa mearga la curve. Ganditi inainte sa spuneti lucruri de genul. Eu nu pot sa imi castig banii inca si nici nu imi permit sa cer familiei bani pentru femei, multa lume e in situatia asta si nu inseamna ca nu vrem si noi sa ne futem. Cand o sa am banii mei probabil ca o sa merg la curve, dar pana atunci ma descurcam si eu cu violuri.
      Repet, nu toata lumea isi permite sa dea bani pe flori si cadouri cand salariul minim pe economie e 1000 lei sau chiar mai putin.
      Nu toti sunt privilegiati.”

      00
    • Nu se compara. Producatorii si actorii filmelor si serialelor fac o gramada de bani si de aceea multe seriale continua sa fie filmate. Foarte bine ca lumea da bani, sunt de acord cu asta si ti-am zis ca asta o sa fac si eu cand o sa imi castig banii mei. Ma enerveaza ca unii nu vor sa se gandeasca si la situatia in care un om nu isi permite sa dea bani sa vada un serial care nu se difuzeaza la TV. La fel si cu muzica, in timp ce unii precum Taylor Swift (care are valoarea estimata 250 de milioane de dolari) da in judecata orice site care ii difuzeaza muzica si face atata scandal, altii care au mult mai putini bani decat ea (de exemplu Brendon Urie care are 4 milioane de dolari) sunt total de acord si chiar dau linkuri de unde fanii pot sa descarce muzica pe gratis. E o chestie de intelegere. Unii nu mai au ce sa faca cu banii si nu inteleg si cealalta situatie in care cineva nu isi permite sa contribuie la averea lor. Daca pui ceva pe internet, indiferent ca e o poza, un film, muzica etc, stii sigur ca o sa se intample si asa ceva. Si chiar daca nu pui pe internet, ajunge oricum pe net inregistrat de la televizor, cinematograf. Asta e viata si asta e realitatea. Nu traim intr-o tara in care sa ne permitem sa aruncam banii asa simplu. Exemplul tau cu geaca nu e deloc bun. Din moment ce nu iti permiti o geaca, poate cineva iti doneaza una sau iti da bani sa iti cumperi pentru ca e o necesitate. Pentru filme si seriale nu iti da nimeni bani sa le platesti daca nu iti permiti, dar din moment ce sunt peste tot pe internet poti sa le vezi oricum. Geaca e o necesitate in timp ce filmele si serialele sunt pentru distractie. Daca nu ai bani nu inseamna ca nu ai voie sa iti placa sa te uiti la ceva pe net, fara sa fii nevoit sa platesti.
      Treziti-va la realitate.

      00
    • am ratat partea unde uitatul la seriale e un drept. nu e.

    • Nu e drept, dar nu e nici obligatie.

      00
    • Say what? EXACT! Nu e o obligatie. Nu te obliga nimeni sa te uiti la serial, sau la tv in general. E problema TA ca nu ai ce sa faci cu timpul liber. Poti sa iesi cu bicicleta. Nu sunt obligati niste producatorii sa faca seriale pentru TINE. Ei fac seriale cand vor ei, pentru cine vor ei, la ce pret vor ei. Cat timp nu sunt gratis, nu e DREPTUL tau sa te uiti la seriale. E doar o intamplare.

      00
    • NN ăsta e retardatul prin excelență!
      ajunge singur la concluzia că uitatul la seriale nu e nici drept nici obligație, dar nu înțelege ce semnificație are asta.

      00
    • Personal nu am nici o tresarire de constiinta ca vad seriale si filme piratate. Ma doare un cur de producatori si artisti, oricum si asa, cu toata pirateria, sunt putred de bogati. Nepermis de bogati. Asta una. Pe de alta parte, ei profita chiar si de pirateria asta, pentru ca ii face cunoscuti si populari, in locuri unde nici nu ar stii lumea de ei, daca ar fi sa plateasca. Lumea ii vede, vrea sa stie mai multe, ii cauta pe site-uri, face trafic, etc. Asa ca sa ma scuteasca.

      00
    • Eu unu iti dau in cap daca asa imi e mie mai bine

      00
  22. Vad ca nu ganditi deloc si rusine sa va fie la varsta voastra. Nu am zis nimic de femei, curve si alte cacaturi. Era vorba de niste cacaturi de filme si seriale. Daca nu intelegeti civilizat asta e. Sunteti incuiati la minte. Nu vedeti ambele situatii. Pana acum eu una am facut subtitrari la filme si seriale pana am innebunit ca sa se uite toti, si era munca mea, o gramada de ore am stat sa le fac sa fie perfecte. PE GRATIS. Nu am cerut nimic niciodata si pur si simplu ma bucuram cand lumea imi aprecia munca. De azi nu mai fac subtitrari din cauza unor oameni de genul vostru. Apropo, nu toti stiu engleza ca sa isi faca abonament pe Netflix si sa vada fara subtitrare. Alte tari au si subtitrari. Dar din moment ce va doare in cur de altii care nu stiu engleza si care nu isi permit asa ceva nu stiu ce ma chinui sa va mai explic. Dati voi bani daca va permiteti asa ceva, dar nu impuneti nimanui sa faca la fel.
    Si tie nu iti e rusine, cum poti sa compari violul cu vazutul de filme si seriale pe net?
    Va credeti mari civilizati ca dati bani pe filme si seriale, dar comparati violul cu asa ceva.
    RUSINE.

    00
    • Cati ani ai?

      00
    • Nu conteaza cati ani am, conteaza ideile pe care le-am expus aici. Daca intelegeti, bine, daca nu, nu.

      00
    • ideile tale sunt tâmpe și ilustrează fie vârsta, fie inteligența. alege tu.

    • Sa zicem ca inventezi un aparat de teleportare in care ai investit mult timp, bani, suflet si pe care ai patent si vine un chinez si face un alt aparat identic cu al tau fara sa plateasca nimic, doar iti fura tehnologia. Ti-ar conveni asta? Chiar daca sunt unii saraci, asta nu justifica furtul. Recunoaste ca daca ai putea sa dai 20 de lei lunar sa vezi toate serialele de pe planeta asta nu ai da, tot ai fura. Ca furt se numeste, nu o mai da dupa cires, stimabile!

      00
    • Pai dacă „Era vorba de niste cacaturi de filme si seriale.” de ce mai uiți la ele?

      00
  23. „particip la înfiinţarea primului tracker de torrent românesc.”. Nu ti se pare ca esti cam ipocrit? (si nu nu e prima postare ca am cautat 990.ro pe net (cum ai zis de altcineva) ci ptr ca m-a trimis un site de stiri pe care il urmaresc pe acest blog, desi as zice aceasta chestie).

    00
    • tu te căcai pe tine când erai mic. oamenii se schimbă.

    • da ma cacam, dar acum nu cometez de altii care se caca pe ei cum ma cacam si eu la aceeasi varsta.

      00
    • in torrente situația e un pic diferită azi de 2004. n-ai tu de unde să știi.

    • pai, hai, lumineaza-ma. care e diferenta pe torrente in 2004 fata de astea de acum sau site-uri gen 990.ro?

      00
    • în 2004 mureai de foame. salariul mediu era 500 lei. în 2016 e dublu.

    • pai stai putin, nu tocmai asta e argumentul pe care ti l-a dat NN mai sus? nici el n-are bani acum, asa cum nu avea lumea bani nici in 2004. salariul s-o fi dublat dar e irelevant asta. puterea de cumparare e cam tot p-acolo: salariul e dudlu dar preturile au facut acelasi lucru. plus tu i-ai spus ca nu conteaza ca el n-are bani, drepturile de autor sunt drepturi de autor: ce in 2004 nu era valabil sau cum?

      00
    • plata cu cardul pe net. pentru ceva.
      plus, dacă se inchidea ceva, nu urla nimeni că e dreptul lui sa vadă filmea, lumea știa ce face și se comporta ca atare.

    • mda. buna explicatie, mai ales ca muritul de foame n-are legatura cu plata online: daca n-ai ce manca nu conteaza ca poti sa platesti online in 20 de moduri. nu urla lumea ptr ca nu era asa multa lume online care sa urle si cei care erau, da, probabil intelegeau mai bine si mai corect fenomenul fata de ce este acum. in fine…

      00
    • Mihai, in 2004 toti faceam gainarii, in primul rand pentru ca nu aveam legi care sa reglementeze internetul mai deloc, in al doilea rand pentru ca tineri si nelinistiti (probabil NN in discutia de fata).
      Intre timp, au aparut legi, si am invatat sa le respectam.
      Unii. Altii, inca li se pare ca li se cuvine munca altora.

      00
    • shutz, nu. adu-ți aminte când a fost primul film lansat simultan la noi și in sua. îți spun eu. 2008.

    • Pai si tot de atunci au inceput sa reglementeze una alta.
      Legi-internet era la mare valva pe’atunci.. lumea il citea si invata iar rezultatele se vad acum. A modificat o generatie sa stie sa respecte munca altora.
      De cativa ani nu s-a mai auzit nimic de el (am intrat acu si arata.. mai rau ca atunci) iar rezultatele incep sa se vada, vine din urma o generatie care se caca pe toti ca e dreptul lor sa vada serialul furat.

      si un mic mesaj pt aia care au pretentia la subtitrari de la netflix:
      – daca ai ajuns la 16 ani si nu stii engleza esti prost si vei muri prost (si repede), iti meriti soarta
      – daca ai trecut de 40 de ani si nu stii engleza, esti prost si vei muri prost (si repede), iti meriti soarta
      – daca esti in intervalul 16-40 si nu stii engleza, ne miram cu totii de ce inca traiesti si unde ai crescut pana acum, pentru ca evident, nu ai invatat nimic. esti prost

      00
    • Nu este absolut nici o problema – viitorul va fi 1/2 al produselor digitale.

      Cum ai nostri vor fi mandri sa-si fure unu-altuia munca [sau, na, sa o „plagieze”, ca tot e la moda] probabil vor ramane tot in fundul gol si cu degetul indreptat spre altii. Si cu plansete, in continuare, ca strainii cei rai ii asupresc, nu ii lasa sa se dezvolte si sa demonstreze cat de destepti sunt.

      00
  24. Eu am incheiat ca vad ca nu am cu cine. Ai contract cu Netflix sau ce? Ca am vazut ca de prima oara i-ai ridicat in slavi chiar daca sunt un cacat cel putin in Romania.

    00
  25. As vrea si eu sa se decida odata romanii:
    (A) fie – ba, n-am bani, n-au nici altii bani, nu sunt bani in Romania, deci am decis sa muncesc peste tot si pentru toti gratis
    (B) fie – ba, sunt bani, deci vreau sa fiu platit [si sa platesc, desigur]

    Ca vad ca aplica A cu varf si indesat cand e vorba de munca altora si B cand e vorba de munca lor.

    O fi ceva ipocrizie nationala? Ceva reminscente de pe vremurile cand dadea statu’ diverse si era ok sa „subtilizezi” de toate de peste tot, pentru ca iti apartineau?

    Mai traieste prin urmasi? Nu a ajuns ca o fo doar el impuscat?

    00
    • ma ia alergia cand o aud p-asta cu ” reminscente de pe vremurile cand dadea statu’ diverse „. zici ca suntem noi miezu din dodoasca si numai in romania se face piraterie online. sa iti reamintesc ca suedezii au votat in parlamentul european si in parlamentul lor partid care sustine pirateria si care a blocat in suedia legi anti piraterie si chiar si in UE intr-o oarecare masura? si daca nici suedezii n-au bani, nu stiu cine are. e natura umana nu natura romanilor…

      00
  26. Cei de la 990.ro au si vina lor…daca tot mergi pe o nisa care stii ca nu e chiar legala (whitehat) chiar daca ei nu aveau filmele gazduite pe host ci doar ofereau solutiii „embed” adica filmele erau hostate pe siteuri de videohosting/videosharing in scopuri comerciale, aceste siteuri de videhosting avnd locatii diferite, gen Rusia, China etc, unde nu te intreaba nimeni de sanatate…din cate am observat siteul 990.ro era hostat pe un host romanesc , https://hostingcompass.com/whois/89.40.16.50 ) deci un host din RO care se supune legilor si reglementarilor din RO. La prima vedere inteleg de ce cei de la 990 au ales aceasta varianta, logic, servele sunt situate in RO, deci viteza te functionalitate a siteului e mult mai mare, blah,blah,blah..dar cred ca ar mai fi fost si azi in viata daca aveau hostul din RU sau Ucraina sau etc, o zona mai apropiata comparativ cu un host din America de sud, Africa,Asia etc (vb. de web hosting offshore).
    Nu mare mi-ar fi mirarea sa vad un site in viitorul apropiat gen 999.to sau 990.io sau 990.kr sau etc cu un host intr-o tara in care poti sa-ti desfasori activitatea linistit, chiar daca tu oferi content pentru o alta tara…si aici puteti sa aruncati o privire la siteurile torrent sa vedeti cate din ale au tld-uri gen .com .net .info…toate au tld-uri fantoma gen .to .cr .etc. Si inchei cu o zicala „nu muncii in locul in care te ca*i, sau invers”.

    00
  27. mai shutzule ! oi fi stiind tu lb engleza dar cei 7 ani de acasa i-ai facut la glina la groapa de gunoi dupa vocabular…

    00
  28. Ce le mai place unora sa moara de grija altora. Atata corectitudine numai la nea Isus am mai auzit. O fi tot el, reincarnat dar tuns, sa nu-l recunoasca lumea pe strada. Multa sanatate domnu’ blogher, ca oricum ti se pare ca le ai pe restul! Te asteptam in lumea oamenilor reali, cand o sa gasesti usa.

    00
  29. Bai cumparatorilor de filme mai taceti dreaq din gura corectilor. :))
    Ai dreaq

    00
  30. Buna seara,
    Adresa ip nu mai functioneaza astazi cel putin nu pt mine. Se poate sa fi fost blocat ip-ul? Cum putem afla daca continutul va fi mutat la alta adresa? Sincer as vrea macar sa imi notez unde am ramas cu serialele.

    00
  31. Buna ziua accidental ajungand pe site-ul vostru ….. am citit niste comentarii …. :) Nu vreau sa deranjez pe nimeni sau jignesc !!!!
    1.Salariul 2004 in 2004 o paine erea cam 4-5 mi de lei ereau bancnote de 2 mii !
    2.salariul 2016 – dublu …. ! painea 1 leu sau mai mult …. salariul a crescut dar romania tara neevoluata …. si cu economia la pamant nu isi permit anumite lucruri …
    Un exemplu bun cu violul la fel si cel cu geaca ! PENTRU ASTA PRIETENI MEI CU violul …. dute la tarfe daca nu iti permiti atunci invata sa fi romantic si sa te comporti sa o faci gratis … violul nu este o solutie … Tipul cu geaca … prietene exista 1.000.000 de oameni care te ajuta un exemplu cersitul … 2. ajutor social dovedind ca nu ai nici un venit 3.sa ceri anumitor prieteni care te cunosc si stiu situatia ta sa iti dea o geaca mica sau care nu le este spre folosinta !:)
    Simplu romania …. Evolutia vine ….. salariul creste …. traiul si mai mult !
    Altii sunt copii … tu le-ai spus sa plece cu bicicleta sau niste lucruri foarte amuzante iesiri la un fotbal si bla bla bla … ! corect nimic de comentat dar sunt 1.000.000 si unu datorita evolutiei care se lasa influentat si fac lucruri de care ei nu ar fi capabili …. si parinti se dau cu capul de pereti … iti pasa ?
    eu unul prefer ca copilul meu fratele sau o persoana care nu are alta ocupatie „FURA” de pe net vazand un serial film sau orice altceva ! va rog sa imi scuzati ….comentariul …. ! ROMANIA VIATA GREA , UNII NU ISI POT PERMITE A PLATI PENTRU A VEDEA UN SERIAL , SAU INCA SUNT PE BANI PARINTILOR SI PARINTI DESTUL CA LE PLATESC SCOALA HAINELE SI INTRETINEREA ACEI 20-30-50 DE LEI DE LA SERIALE POATE SCOATE O SAPTAMANA DE MANCARE VA ROG …. Daca voi va permiteti nu toti o pot face ! Multumesc

    00
    • Si cand vor creste copiii ce vor face? Vor continua sa fure pentru ca, nu-i asa, nu-si permit?

      Sau brusc si deodata vor „uita” cei 10-15 ani de copilarie in care nu au platit munca altora si, brusc si deodata, fie se vor apuca de platit tot ce consuma si este produs de altii, fie nu vor mai consuma.

      Nu stiu cum vedeti dvs viitorul sau cum credeti ca se va schimba ceva lasand lumea (si copiii) sa beneficieze gratis de munca altora si fara sa faca eforturi de a schimba aceasta stare.

      Pe de alta parte, si adultii au aceeasi scuza, nu?

      00
    • marius, nu e doar „vor continua să fure”, e și „munca aia nu valorează nimic, că nu am plătit niciodată pentru ea”.

  32. Sincer chiar am ajuns aici cautand 990 pe Google. Dupa ce am citit articolul as vrea sa va adreses cate intrebari :
    1) De unde atata inversunare? V-a nedreptatit site-ul acesta cu ceva, candva, delulngul vietii? Spuneti la inceput ca „gravita in jurul mizerabililor de la Rol.ro”. Si nu veniti, va rog, cu justificari gen ” au mai disparut niste hoti” ca nu asta salveaza economia globala( inchiderea unui site pirat de filme)
    2) Cu toata bucuria asta ca nu mai exista 990 ati putea sa recomandati si o alternativa buna? Sincer, am incercat cu marele VOYO atunci cand PRO a facut primele plangeri si m-am simtit jefuit avand in vedere ce biblioteca „uriasa” au atat la capitolul filme cat si la seriale. Iar despre Netflix se stie ca desi platesti ca in america, in romania ai parte de foarte putin continut(iar astia de o faceti pe aparatorii virginitatii pe aici ar trebui sa stiti asta inainte sa ridicati netflix in slavi). Asa pirat cum era, si desi va lua painea de la gura se pare, 990 avea o biblioteca uriasa de filme si seriale.
    3) Sunteti constient ca la nivel global exista mii de astfel de site-uri deci singurii care sufera de pe urma aceste inchideri sunt cei care au probleme cu engleza?
    4) Spuneti drept : Inca mai credeti in mos Craciun, nu?

    00
  33. Tin sa cred ca este mai mult o chestiune de orgoliu. 990.ro era foarte popular, era printre primele site-uri care iti veneau in minte cand auzeai: „serial”, „film” online. Unii vazand asta, s au gandit ca afacerea lor pe bani e lasata deoparte si au decis sa inchida un site pe care il urmarea foarte multa lume. Nu cred ca odata cu inchiderea site-ului, numarul abonatilor va creste, doar ati rapit bucuria unor oameni simpli de a vedea un serial si de a se relaxa.
    Si eu mi as dori enorm sa vad seriale pe Netflix, ar fi ideal, dar nu imi permit sa dau banii pe abonament cand de acei bani pot sa imi iau o haina, mancare, alte utilitati necesare
    Si oricate site-uri ati inchide in favoarea abonamentelor voastre, lumea tot o sa caute alte modalitati de a vedea seriale, filme online pentru ca este mai la indemana
    Multa bafta la serialele platite:)

    00
    • Eu platesc Netflix si pot sa spun ca e sarac in continut si adauga un singur film pe luna.
      Nu am nimic impotriva in a plati ca sa vizionez, dar sa se tina si de treaba.
      De ex 990.ro, as fi platit daca cereau, dar era gratis…asa, plateam si platesc pt netflix, dar ma uitam si pe 990 la seriale care nu sunt pe Netflix!!

      00
  34. Intrati pe putlocker.is gasiti orice film sau serial vreti .

    00
  35. Care e problema cu putlocker.is? Eu am 1 an de zile de cand am renuntat sa mai ma uit pe 990 din cauza reclamelor de 2 lei. Alternative sunt, deci nu mai faceti atata tam tam.
    Nu stiti engleza? Invatati.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.