Darwin Awards: a dat mașina lui peste el

Rar auzi de ceva așa de amuzant: dumbo ăla de actor care a jucat decent în Alpha Dog a pus mașina în Neutru și s-a dus la cutia poștală. Mașinii i s-a părut că actorul a zis ceva de mă-sa și a luat-o la vale, dând peste dumbo și omorându-l.

Acum lumea se întreabă dacă mașina e de vină, că e dintr-o serie cu probleme.

O fi, dar tot rămâne întrebarea: ce viteză avea mașina aia de a dat peste el? Mai mult de 10km/h? Plus, el n-a simțit că nu stă pe loc când a ieșit din ea?

darwin-actor

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

66 comentarii

  1. 27 de ani. Coincidenta?! – I THINK NOT!

    00
  2. S-a inventat frana de mana . Este bine sa fii paranoic chiar daca ai automata.

    00
  3. O fi incercat sa opreasca masina

    00
  4. Sunt situatii in care te poate lua prin surprindere. Nu cred ca e de Darwin awards daca pleaca incet si apoi te prinde cu spatele de exemplu la viteza cand te apropii de casa. Ai in articol alte situatii. Problema e la producator.

    00
    • Nope. Este încadrată corect la ”Darwin Awards”.

      Cică ” Problema e la producator.” . Nu, zău!

      Aici se îmbină prostia cu semantica. În primul rând, prea mulți oameni spun ”am un jeep / am un bmw / am toyota / am pe mă-ta”. Coaie, nimeni nu are nimic, corect e să spui ”eu folosesc jeep / folosesc audi / folosesc etc.” Asta ține de semantică.

      Odată ce înțelegi faptul că nu ai de fapt un lucru, ci doar te folosești de el, înțelegi și responsabilitatea ce derivă din folosirea lui.

      Acum ceva ani, când murea cineva într-o situație absurdă, asta ”era voia Domnului”. Nu era vina lui Dumnezeu, ci așa era voia LUI. Acum, când Dumnezeu nu mai e la modă, e vina Statului / Producătorului / Medicului.

      Orice altceva e de vină, înafara faptului că nu caști bine ochii și nu ești atent la realitățile din jur. E o chestie elementară de supraviețuire să nu-ți abandonezi Fizicul în grija unei terțe părți, atunci când mergi pe Pământ.

      00
    • @Marte Îmi place comentariul tău. Este plin de bun simţ şi observaţii decente. Ultima ta frază m-a provocat, nu m-am putut abţine să întreb: „Dar pe Marte, pe Marte cum e ?”

      00
    • NOU
      #15

      Bine, mai quaie, cu teoria ta martiana! Dar daca nu toti -au- (pardon) nu toti se folosesc de leasing si rate ca tine, iar unii chiar sunt proprietari, adica AU in posesie acele masini care, teoretic, trebuie sa functioneze conform unor specificatii, atunci cum plm facem?

      Tu AI un IQ mic sau doar TE FOLOSESTI de un IQ mic pt a atrage atentia?

      Practic putem aplica teoria martiana in absolut orice legat de posesie. De exemplu:

      Marte nu are chiloti. Marte doar FOLOSESTE niste chiloti, dar care nu sunt ai lui pt ca el nu are nimic (in afara de cateva bube care nu pot fi folosite). Chilotii folositi de Marte sunt ai sora-sii si ii foloseste pt ca semantica plii ml si pt ca el intelege responsabilitatea ce deriva din folosirea chilotilor sora-sii mai ales ca stie ca tre’ sa-i dea inapoi.
      Pam-pam

      00
  5. Am citit cateva comentarii in linkul dat de tine si rezulta ca multi l-au pus in modul Park, au coborat din masina si au plecat de langa ea, iar masina dupa ceva timp (deci nu imediat) o ia la vale de una singura.

    00
  6. L-a prins intre masina si poarta, poarta care este destul de indoita (foto in link). Fiind in San Fernando presupun ca oprise intr-o panta maricica. https://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/anton-yelchin-death-scene-photos-8233975

    00
  7. O fi injurat copilul, o fi vorbit urat masinii…

    00
  8. Una e sa dea peste tine și alta sa te striveasca, ai citi tot articolul sau ai sărit rânduri?

    „rolled down his driveway when he was outside of it, crushing him into a mailbox.”

    00
  9. NOU
    #21

    Unde-s idiotii aia care ziceau ca vrei sa vinzi lanterne pentru metrou ?
    Asta putea scapa daca folosea vechea metoda de la Dacia 1300, cand parchezi in panta mai pui o piatra sub roata din spate, nu te bazezi numai pe frana de mana. ;)

    00
  10. Mașină americană a ucis un tânăr talentat actor rus. E clar, uite-așa începe războiul…

    00
  11. S-ar putea sa ma insel, dar Darwin Awards au un alt sens. Din punctul meu de vedere, ar insemna sa mori dintr-o prostie destul de mare. Avand in vedere ca aici e vorba (la prima vedere totusi) de un defect al masinii, nu prea se potriveste. Ai putea argumenta ca poate primi premiul pentru ca a cumparat un Jeep, dar asta e alta treaba.

    00
  12. ati citit si toate quote-urile alea?
    „ELECTRONIC SHIFTER DOES NOT ENGAGE IN TO PARK. ON NUMEROUS OCCASIONS THE CAR HAS STARTED TO ROLL WHEN I THOUGHT IT WAS IN PARK. THE SHIFTER IS TERRIBLY DANGERS AND CUMBERSOME TO USE CORRECTLY TO FIND GEARS. THIS IS ALWAYS WHEN PARKING OR WHEN STARTING UP. DANGEROUS. „

    00
    • Alea sunt reclamatii de la clientii care s-a calcat singuri care evident ca sustin ca nu sunt ei de vina, dar de fapt producatorul a verificat si nu a gasit nici o problema tehnica.

      00
    • Doar n-o fi fraier producătorul să găsească ceva și să se sesizeze singur, normal că n-a găsit:))

      Un test e valid dacă e făcut de o entitate independentă.

      Și dacă se crede ca

      00
    • Am vrut să mai scriu că dacă se crede că o firmă nu s-ar risca să ascundă aşa ceva, se poate revedea cazul GM, care ani de zile a reuşit să ascundă în speranţa că e doar ceva defect minor pentru care nu merită verificate maşinile.

      Şi până la urmă s-a dovedit că într-adevăr contactul avea o problemă…

      00
  13. Bos, parca ai inceput sa scrii mai consistent, de cand te-a muscat Sasha :D

    00
  14. A, cel care a jucat si in Star Trek-urile astea noi (si tampite)…

    00
  15. Dacii au facut-o primii. Se stie ca noi suntem fruncea, alfa si omega, inceputul si sfarsitul. Noi fiind mai smecheri am facut-o cu q7 http://m.stiri.apropotv.ro/news/om-de-afaceri-omorat-de-propriul-audi-q7-8296623

    00
  16. Daca avea cutie manuala… si sa mai zica cineva ca nu simti masina cu cutie automata.

    00
  17. NOU
    #38

    O persoana a explicat care e problema cu masina aia.
    America e mare; benzina e ieftina; popendulatia e bogata; concluzie – se cumpara SUV cat mai mare cu putinta, cat mai mare consumatoare.
    Sudul Americii e mare; mai mare ca Romania; mai cald ca in Romania; oamenii au bani si traiesc la case; case care au mici alei/drumuri de intrat in garaj; care sunt in panta; concluzie – oamenii pornesc masina sa plece, uita ceva, o lasa pornita si cred ca o lasa in Park cand ea e de fapt in Drive. O lasa pornita din cauza caldurii, sa ramana aerul conditionat in functiune. Masina are keyless, asa ca e nimica toata sa iesi cand motorul e pornit. Da, se aude atentionarea audio, dar omul se gandeste ca aia care au facut masina sunt mai destepti decat el. Si daca sunt mai prosti ca el, ii da in judecata. Asta daca nu cumva moare…

    00
  18. Sefu, cred totusi ca problema aia cu schimbatorul e pe bune si nu ceva gen darwin award.
    Acu nu stiu daca in N o masina ar trebui sa o din loc, banui ca nu. O fi lasat-o in panta in drive. Puii mei.

    00
    • in N pleaca. Cum sa nu plece?

      00
    • Cum cacat sa nu fuga masina in neutral??? Vai de capu pulii tale, mestere!

      00
    • E cam greu de crezut ca a lasat-o in drive. si a coborat. Pana deschidea portiera si mai si cobora masina pleca de pe loc si el nu avea timp sa ajunga in spatele ei sa fie strivit.
      Eu am asisitat la o faza de genul asta. Seful meu are un Dodge Ram 1500 , a coborat din el si masina a plecat de pe loc. A fost norocos ca parcase intr-o zona unde era destul de liber in fata si a apucat sa urce sa o opreasca El si-a dat seama ca am vazut si eu faza si mi-a zis ai vazut ce prostie am facut (nu am pus in parking si masina a plecat). Dupa accidentuil asta cu actorul ma gandesc ca totusi si la el s-a intamplat acelas lucru dar omul speriat de ce s-a intamplat nu am mai realizat nici el daca a pus masina in parking sau a lasat-o in drive.
      Dodge-ul asta de care vorbesc are genul asta de schimbator : .

      00
  19. NOU
    #43

    Te rog, documenteaza-te un pic.

    Da, respectivul este un idiot, dar masinile FCA cu respectivul schimbator de viteze functioneaza un pic mai ciudatel, si exista posibilitatea sa intre in N cand vrei sa o bagi in P.

    Exista si un recall destul de important, fix pentru modelul respectiv de Grand Cherokee, pentru a adauga avertizari sonore cand masina nu este bagata in P.

    00
  20. Cutia automata e de vina ! :D

    00
  21. Se poate întâmpla. Dacă panta e mică, poate că mașina pleacă de pe loc abia când trântești portiera. Depinde cât de distras ești.

    Recall-ul este pentru că șoferii nu sunt suficient de bine avertizați că n-au cuplat frâna de mână. Neatenția poate fi fatală.

    00
  22. Dacă avea Tesla cu autopilot… Oh, wait!

    00
  23. Pentru modul în care a reuşit să-l întruchipeze pe Chekov

    https://www.youtube.com/watch?v=NYC4d3k6dfg&index=2&list=PLHbFt7agtHRMWzVYZG0Lt7nxu6rveN0yG

    Bricolează tu mult şi o să auzim cum te-a urmărit fierăstrăul ăla electric prin grădină.

    00
  24. e de vina volkswagen ca americanii sunt nevoiti sa umble cu jeep. Ăsta era si pacat sa nu moara, bine ca a murit singur.

    00
  25. Vedeti… de asta nu ma mut eu de la bloc. Decat sa ai casa in panta, sa dea jeepul parcat peste tine, mai bine stai la bloc si ai un „hatchback” care nu pleaca nicaieri cand il lasi in viteza.

    00
  26. NOU
    #53

    Auzi șefu’, da’ nu ziceai că suntem fraieri noi ăștia de băgăm în viteză? Ca să nu mai zică că mata te-ai născut în automată.

    00
  27. poţi câştiga darwin awards şi fără să fi prost bâtă, totul ţine de şanse. Poţi să mori la prima prostie periculoasă pe care o faci, o singură dată. Sau poţi să fii Jeb Corliss.

    00
  28. S-au intamplat si in Romania diverse accidente mai mult sau mai putin tragice cu masini care au luat-o la vale si soferi care s-au pus in fata lor pentru a le opri din cursa… Imi amintesc parca de o duduie care s-a sacrificat in acest fel sfarsind eroic intre masina si gard…

    00
  29. nu e amuzant oricum ati coti-o…comentarii tampite, reactii aiurea…real e ca un om a murit absolut stupid si e genul de moarte care ma enerveaza cel mai tare : aia care nu e din vina aluia…fix ca aia care mor in accidente produse pe contrasens sau cei care nu au vreo vina si dau coltul pentru ca exista imbecili teribilisti sau prosti sau etc etc…

    00
  30. Vezi de ce uneori e bine sa fi sarac si sa mergi cu ratb-ul!

    00
  31. Final destination

    00
  32. in urma testelor ADN a reiesit ca victima era intr-adevar Dan Condrea

    00
  33. Si uite de ce e bine ca unii producatori, gen Mercedes-Benz au venit cu idei Idiot-proof ca activarea automata a franei de mana la deschidere usii soferului.

    00
  34. Bah pulelor, a murit un OM. Ce is cu comentariile astea? Retardatilor!

    00
  35. Plm, daca asta nu i-a pus un pietroi la roata!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube