Tăriceanu a observat burțoiul ăla și cămașă de neam prost?

Burțoiul e efectul lipse de mișcare și de succese politice, e de înțeles, dar cămașa aia de 100€ e oare semnul succeselor non-politice? Gen taxa auto?

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

43 comentarii

  1. Momentul ala cand sta pe banca si tine batul extins intre picioare este cea mai simbolica metafora pentru modul in care el si politicienii se pisa pe noi oamenii de rand. Prostul nici macar nu si-a dat seama de asta, se da pe brazda fara sa vrea :))

    00
  2. Camasa aia nu e noua, este scamosata la guler.. ;)

    00
  3. Cum pot sa intru si eu in legatura cu acest domn? Nu de alta, dar stiu si eu sa editez video-uri chiar bine si mi-ar placea sa primesc niste bani pentru putina bataie de joc. Exista 3 momente in care produci un video si poti sa iti dai seama de cat de penibil este: cand discuti idea, cand filmezi si cand montezi.

    00
  4. Te legi de camasa de parca ar fi ultimul model de Ferrari. Oricine cu salariu peste 1000 eur isi permite o camasa RL fara efort.

    00
  5. magar si tradator de tara, imbraca camasi facute de jidanul lorf laren in china, parca noi n-am face camasi in Romania! la groapa lopatare, ai bagat tara in kkt si ai tupeu sa apari in fata romanilor?! da-ti un glonte in cap dar ai grija sa nu tragi in gusa sau obrazul groas ca nastase!

    00
  6. ca oameni cu gandire liberala, cei de la Alde sunt servitori pentru PSD din tata in fiu.

    00
  7. Pana una alta pe astia ii tot votam (ma refer la clasa politica, pt ca pe Tariceanu nu l-a votat nimeni). Vad foarte multa revoltata pe diverse subiect, dar cand am incercat sa mobilizez lumea sa facem ceva toti o dau cotita, sa faca altii. Eu m-am lamurit, societatea noastra e lenesa, manipulata si indiferenta. Asa ca, meritam tot ce patim.

    00
  8. nu toata lumea e doua oase si-un zambet.
    Don’t be hating :)

    00
  9. Daca ies ai lui primari da la fiecare cate o camesa cu calutz?

    00
  10. Nu pot sa inteleg cum partidul lui are 5%, nu merita nici macar 0.05%

    00
  11. ..voi n-ati fost la americani sa vedeti cum umbla aia imbracati. Poarta costumul ca pe uniforma si orice combinatie de camasa si cravata, e ok, indiferent unde te duci… Nu se uita nimeni, nici la guler, nici la picatzelele de pe cravata. Pantofii lu Jeffrey Franks de la FMI prin care degetele atingeau soseaua sunt elocventi…

    00
  12. Nu sunt de pe aici, cine e Junioru’ ?

    00
    • Tăriceanu? Din păcate, ăsta e cel mai competent prim-ministru pe care l-a avut Românica. Înainte de a intra în roșu, uitați-vă la cifre și la ce au făcut ceilalți prim-miniștri.

      00
    • NOU
      #33

      Bre, Tariceanu a avut noroc ca a guvernat intr-o perioada in care erau bani cacalau. Intrasem in UE, veneau strainii si cumparau active aici in draci, am privatizat Transgazul, BCR-ul (banii au fost aruncati in mariri de salari nesustenabile, din pacate Boc a trebuit sa scoata castanele din foc). Nu zic, a facut si lucruri bune (cota unica), insa eu il vad pe omul care a mancat vaca de lapte ( o perioada am fost satui, insa apoi am murit de foame).

      00
    • Nu am spus că ar fi perfect, doar remarcam că Tăriceanu e maximul pe care l-am putut avea noi, ca nație. Altă caracteristică a nației noastre e căutarea scuzelor și a justificărilor.

      Astfel, când economia merge bine, nu este meritul nimănui, ci inerția și norocul, că străinii ăia veneau aici așa, fără a ține cont de mediul politic sau de fiscalitate. Când economia merge prost, nu e prim-ministrul de vină, că scoate castane din foc în loc să favorizeze investiții străine.

      Îmi place și cum ocolești criza, că pe logica ta, criza globală de la Tăriceanu a plecat, că a mâncat vaca și România era centrul economic, prima putere financiară a Lumii. Cum suntem noi miezul…

      00
  13. A iesit la agatat

    00
  14. Mai bine luati bre si cititi un ghid electoral fain:

    https://www.piticigratis.com/2016/06/ghid-electoral-pentru-tineretul-aiurit/

    Subscriu 100% la ce zice baiatu’, cine voteaza cu astia e una-din-3:
    1) iremediabil timpit (chiar crede in zimbetul caldut al crocodililor tip Tariceanu) ori
    2) criminal (vrea neaparat distrugerea completa a tarii) ori
    3) mina-n mina cu ei, partasi la JAF.

    00
  15. Deci dupa cum spune dl. Tariceanu, trebuie sa ne creem „propriu” destin, aloo, se aude acolo in banca din fund?

    00
  16. celalalt slugoi psd-ist , Ciorbea , pe cand ?…

    00
    • Celălalt Trădiceanu! Unul a distrus PNL din interior, celălalt PNŢCD. Nu sânt curve/cozi de topor mai mari ca ăştia doi. Nici măcar tâmpitul de Ilici, ăla crede sincer/deschis în Roşu.

      00
  17. Aia e camasa lui de pescuit – echivalentul bastii purtata inca un an pe saua de la bicicleta, in Oltenia.

    Trebuie insa admis ca burdihanul revarsat se asorteaza perfect cu dintii aia maronii. Cat plm o mai costa un detartraj in Romania?

    00
  18. Nu am inteles metafora cu batul de la inceput. Ce credeti ca inseamna?
    Eu sunt de la tara si am fost bolnav cand am fost mic. :)
    Pe mine alt lucru ma sperie: mai este putin si o sa ne conduca madam Firea.

    00
  19. Si mai interesant este cine a contribuit la clipul asta. Pun pariu ca sunt niste hipsteri care s-au saturat de paine cu zacusca.

    00
  20. Prima parte e splendid de elocventa. „Mai pescuim (prindem) si noi CEVA ?” apoi doar BLA, BLA,BLA. Observati inutilitatea gesturilor,.O undita telescopica ce nu e dotata cu NIMIC. Ca si bancul vulgar de armata din anii pre ’89 „Calotati,decalotati…maturii stiu ce inseamna…” Recomand,ca sa ne ne mearga mai bine (si sacul gol…)

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.