Două reclame radio: ING și Penny

La radio, am auzit azi două reclame:

Prima, ceva cu credit fără adeverință de salariu, am crezut inițial că e ceva IFN din ăla dubios. Că așa suna. Și e stupidă, pentru că toată lumea știe cât de idioți sunt ING la aproape orice și că 90% din ING-uri sunt francize care nu lucrează cu cash și care au credite standard, fără negociere, fără nimic, fără să aibă ei vreun cuvânt de spus în ceva. De ce să faci o asemenea reclamă? Ca să duci oamenii în franciză și să se enerveze?

A doua e și mai amuzant. “Veniți la Penny sau nu mai știu ce”. Hai, spuneți cu voce tare. Veniți la Penny sau… veniți la penny sau…veniți la penis… Dap. Veniți la penis.

Reclama la radio e ieftină.

 fun-plecat

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

35 comentarii

  1. ING-ul din ce am inteles are o combinatie cu o baza de date si de aia nu iti mai trebuie adeverinta.

    00
  2. Produsele Kaufland se cheama K-Classic.
    Si cat te plimbi pe acolo o tanti tot repeta in difuzoare tot felul de promotii pe care le incheie cu „Kaufland. Este pentru mine!”. O zice asa de hotarat ca te simti cumva in plus. Na, plec, daca e pentru tine si atat…

    00
  3. Aia cu ING e „fara adeverinta” pentru ca ei (si doar ei, toate bancile) pot sa se uite in baza de date a ANAF-ului sa vada daca ai contribuit si cat sau nu ai contribuit deloc. De aici iti da tie posibilitatea sa nu mai umbli pe la departamentul financiar al angajatorului dupa „hartii”. Yea, in rest … doar marketing. :)

    00
    • In primavara, am fost la ING sa vorbesc pentru un credit. Imi cereau copie dupa contractul de munca, pe langa adeverinta de venit si restul de hartoage, pentru ca nu aveam decat 6 luni la ultimul loc de munca, in conditiile in care nu am intreruperi si imi tin salariul la ei de cativa ani buni.

      00
  4. NOU
    #11

    Ing au fost foarte ok pentru mine. Ai ceva la ei si ai avut vreun neajuns? Si da, ai dreptate cu reclama, e stupida deoarece oricine va lua credit de la ei are deja salariul prin ing.

    00
    • Si eu folosesc ING de 7 ani, doar ca noi doi cred ca nu am avut nevoie de interactiune cu ghiseul, am scos bani de la bancomat, am facut plati online, chestii basic.
      Daca ai nevoie de cash si nu ai cardul la tine (uitat/pierdut) poti sa scoti bani doar pana in ora 16 de la niste sedii speciale cu caserie si probabil mai sunt alte servicii de care nu am avut nevoie…

      00
    • da, au pus catifea la catuse

      00
  5. Am fost la ING sa cer un credit de nevoi personale de 5000 de lei cu sperante mari, ca doar zic ca il dau pe loc… Baga duduia datele in sistem, completeaza tot, nici macar nu ma intreaba ce suma vreau si pe cati ani si zbang, NU SE POATE! M-am dat putin in spate contrariat si o intreb de ce nu se poate??? Ca nici macar nu m-a intrebat cati bani vreau… Mi-a zis ca nu am cont la ING si ca asta atarna foarte greu la scoring. Deci ING sa suga pla cu reclama lor mincinoasa cu tot. Hatz, hatz, hatz.

    Ca sa faci credit la ei trebuie sa deschizi cont(eventual de salariu) cu un an inainte.

    00
  6. Cum, cu tanti cu ochii verzi din ING nu poți negocia termenii unui împrumut?

    Groaznic, noroc ca restul băncilor sunt asa de transparente și deschise la discuții, sau nu.

    00
  7. reclame la radio:
    1. metro – hai la metro, ai reduceri, discounturi etc etc. disclaimer: promotia nu se aplica la zahar si ulei (pentru ca campanie electorala – era sa fac accident cand am auzit`o)

    2. ok google show me images of a beach in greece.. liniste.. nu aia ai vrut sa vezi nu (probabil mi`a aratat o poza cu refugiati morti in grecia)? Idiots!

    00
  8. Toate bancile ar trebui sa poata oferi credite de consum fara sa aiba nevoie de adeverinta ta de salariu . Ideea bank , niste polonezi, fac asta doar cu o poza a cartii de identitate.

    Nu ca ar trebui sa iti dea credite fara sa iti verifice capacitatea de a plati ,in speta veniturile si alte credite, dar au posibilitatea te verifice fara sa le duci tu mii de hartii, hartiute, semnate si parasemnate, obligatoriu in format „standard” agreeat de banca.

    Aia care iti cer tie dovezi sunt aia carora le e lene sa-si miste curul din scaun si ochii din solitaire. In secolul XXI se poate si fara hartii.

    00
  9. Esti hater sau mi se pare mie?

    00
  10. Nu-ti trebuie adeverință de salariu pentru ca te cauta direct la ANAF. Degeaba ai o adeverință de salariu dacă datele de pe ea nu corespund cu cele de la ANAF.

    Ei vorbesc despre responsabilitate dar ii încurajează pe oameni sa ia credite pentru vacante și sarbatori.

    00
  11. ING în reclama de la TV are steluță, unde zice că trebuie să ai salariul la ei. Pai ce treabă e asta?

    Aia cu „pleci cu banii în pungă” e și mai tristă.

    00
  12. NOU
    #21

    ING pot fi „idioti” cum spui, dar au marketing bun si reclamele isi ating tinta. Ba mai mult raman in memoria colectiva, „Da, poti!”, cainele salariu „Leutul”, „un sac plin cu jucarii de la ING”..
    Si hai sa-ti spun una buna, stii ca Isarescu isi tine banii personali la ING, o fi si el „idiot” asa-i ? ;)

    00
    • Mie mi se par retardate reclamele, pentru oameni prosti, care au ramas la mintea copiilor si care reactioneaza cel mai bine la desene animate.

      00
    • Si mie mi se par retardate reclamele la ing. Dar probabil au ei studii de piata care arata ca porcariile alea cu cartoane si caini prind la fraieri lume.

      00
    • NOU
      #24

      Lasa ca aia de la Transilvania cu „zanul” ala cu rochita nu e retardata deloc, imi era rusine sa spun ca am cont la ei.. :(

      00
  13. Vali, cam putine articole ieri si azi, cel putin fata de medie, simt ca bricolezi ceva puternic prin curte, abia astept articolul… :)

    00
  14. La faza cu supermarketu, taica Freud ți-ar tăia-o scurt: ”You got an obsession, man!”

    00
  15. No, material excelent pt Morar si Buzdugan

    00
  16. Mai e o reclama tare cu unul care cica e maestrul salariului si colegii cred ca el are un salariu mai mare pentru ca el vine mereu cu taxiul la munca. De fapt, el are salariul la nu stiu ce banca si de asta isi permite cu taxiul.
    Reclamele astea sunt pentru idioti, eu refuz sa lucrez cu banci care fac reclame pentru idioti.

    00
  17. Vali, read it out loud: Penny şi XXL. E imposibil sa nu fie intentionat :))

    00
  18. Apropo de reclame, cum dracu se face ca dintr-un calup de 5 reclame 3 din ele sunt la fel de fel de marci de salam/mezeluri? WTF?
    Reclame din ce in ce mai proaste (probabil ca sa fie in tandem cu emisiunile de ‘divertisment’)

    00
  19. Eu nu inteleg cum de nu schimbati postul sau cum de nu dati imediat pe mute si nu mergeti la buda…

    00
  20. Înseamnă că n-ai prins reclamele clasice „la Penny şi XXL Discount”

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.