Știrile zilei – 31 mai 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Primul articol, intrebarea de ce nu le merge alora hiperbara. Raspunsul e la Constanta, la cabinetul de medicina hiperbara a dr. Bogdan. Individul e sef de catedra pt oxigenoterapie si medicina hiperbara, un om deosebit si cu o colectie de realizari ( si arsi, am vazut la el poze cu recuperare dupa explozie de oala kukta, in 8 luni era ca noua, fara gluma).
    Eh, el nu e afiliat politic, le-a dat la muie lu’ Arafat si celor numiti politic, a cerut sa fie pus coordonator pentru chestii cu arsi si intoxicatii cu gaze ( inclusiv azot din scufundari, noi asa l-am cunoscut) si astia nu au vrut.
    Apropo, in Coltea zacea inca o camera hiperbara, pe paleti si infoliata, cica aia nu stiu sa o dezambaleze.
    Cauta pe net hiperbara Constanta si o sa vezi ce si cum.
    Insa e usor sa spui ca nu merge hiperbara, Rise face un articol incomplet si noi mergem mai departe.

    00
  2. normal ca FB are o problema cu engagementul. Nebunia cenzurii si blocarii userilor chiar si cand comentariul „ofensiv” n-a fost facut pe FB, ci pe un site care doar foloseste pluginul FB pentru comentarii, povestea aia cu manipulatul articolelor trending… toate porcariile de anul trecut… Zucky incearca sa-si impuna platforma politica pe useri, care incep sa voteze cu picioarele ( sau in cazul asta cu back-button).
    Sunt oameni care isi pierd serviciul pentru un comentariu pe FB sa pe twitter- si atunci e mai sanatos sa te retragi in medii unde ai anonimitate si nu poti fi cenzurat sau arestat pentru opiniile tale.

    Vedem in ultima vreme ca multe din site-urile de rahat mor. Vice se duce. Salon, care si-a petrecut ultimii zece ani proslaving musulmanii si pedofilii, e aproape sa dea faliment. Guardian pierde bani prin toate gaurile…

    pana la urma, lucrul dracului dar daca nu produci un serviciu de calitate, userii pleaca.

    00
    • NOU
      #3

      The Guardian e de rahat? Un exemplu? Da, e de stanga, dar britanicii chiar au nevoie de mai multe publicatii de stanga, sa se mai destepte.

      00
    • Guardian e de rahat din mai multe motive dar uite unul clar: desi era cunoscut fapt ul ca Andrea dworkin a facut un rape hoax in 99, guardian I-au dat o platform pe care sa-si exprime ideile gen „all heterosexual intercourse is rape”
      Guardian a dovedit ca e biased in timpul crizei din Ucraina in 2014.
      Lista poate continua

      00
    • Guardian era un site ok dar in ultima vreme gasesti pe prima pagina o groaza de tampenii

      00
    • Si n-am intalnit pe nimeni pana acum in Kaliphate care sa foloseasca facebook. E instagram sau whatsapp sau snapchat

      00
    • @takbir in afara de aia care vindeau femei pe fb, nu?

      00
  3. Apai gogule e semn ca si netalai au inceput sa taie padurile…nu le-au ajuns alea de prin moldavia…

    00
  4. Cu medicii astia ne mandrim noi ? Oare au somn noaptea cand pacientul isi vinde ce mai are pentru tratament?

    00
  5. Moderare, moderareee:)

    00
  6. Pe cand stirea ca parintii copilului vor da in judecata „parintii” gorilei?

    00
  7. O stire pentru cei din Brasov, va sugerez sa nu ratati Expozitia de Trenulete (era in gara din Sinania, dar se muta in Brasov din 3 iunie).
    Va garantez ca este o expozitia care o sa va relaxeze incredibil, indiferent de starea de spirit.
    https://www.facebook.com/ExpozitiaDeTrenuleteSinaiaOficial/

    00
  8. Mai interesant e ca ProTv a trecut pe Disqus pentru combaterea spamului ?

    00
  9. NOU
    #15

    Va dati seama ca toti americanii aia cu gorila sunt fani Trump, da?

    00
  10. Auzi, dar despre cea mai fidela reconstituiere a accidentului lui Condrea, nimic, nimic? Chiar asa, nu vrei si tu sa-ti bine-dispui cititorii?

    00
  11. Petiție pentru gorilă – LOL! Părinții să fie eutanasiați – 2XLOL!

    Vouă vă mai funcționează busola valorilor? Un animal, oricare ar fi el, nu valorează mai mult decât o viață umană, chiar dacă e vorba despre un pui de om prost. Problemele astea ar trebui lăsate în seama grădinii zoologice (care-i un business), eventualele despăgubiri pentru animal nu privesc pe nimeni altcineva, decât pe cei implicați. Dar nu domne, zeci de mii de primate au semnat petiție pentru animal. Era o replică cu privire la evoluție : „nu cred că ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm spre acolo cu pași repezi”. Se aplică perfect situației. Ca să nu mai vorbim despre ipocrizie, petiție pentru drepturile animalului ținut în captivitate nu s-a semnat?

    „Românii au inventat căști din lemn” e mai degrabă „românii fac ce știu mai bine, fură și copiază”. Într-o altă țară și-n urmă cu ceva ani aveam cunoștințe care spărgeau mia de euro pe niște perechi de căști; din lemn! Mai circula acum ceva luni și o dumă cu niște alți români, care „inventaseră” ceasul de mână din lemn.

    00
    • se pare că nu ai înţeles. Părinţii ăia ar trebui scoşi din drepturi că nu sunt în stare să îşi îngrijească puiul. Până şi gorilei i s-a activat instinctul de a proteja un pui doar pentru că e mic. Cât de incompetent trebuie să fie un individ să nu îţi ţină copilul de mână când trece strada, când merge la zoo?

      00
    • Dacă citești cu atenție, apare prin comentariu și părerea mea despre părintele copilului.

      Problema e că nu s-au făcut petiții cu drepturile copilului, ci cu drepturile gorilei;

      Problema mai e că zeci de mii de oameni nu mai pot de grija unui animal care era ținut în captivitate, coaie.. Dacă-ți vine să crezi. Din punctul meu de vedere, dacă vrei să fii activist până la capăt, trebuie să consideri faptul că nici gorila și nici copilul nu aveau ce căuta acolo. Să faci petiție ca să-i penalizezi pe părinți în privința unui animal (proprietatea altcuiva, care se ocupă cu exploatarea animalelor) denotă prostie cruntă sau ipocrizie.

      00
  12. Se plange lumea ca papucul adidas e scump dar nu vede ca o tona de otel costa 250000 de euro!!!

    00
  13. Astia din Maramures sunt in stare sa inventeze si chiloti de lemn, numai sa aibe motive sa-si taie padurile. Isi taie cu atata elan padurile de zici ca nu-s ale lor si ale urmasilor lor.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.