Despre Hexi Pharma și serviciile secrete

Trebuie să o spună:

  1. Ludovic Orban cerea bani așa de casual pentru că avea spate. DNA arestează peste tot și tu n-ai nici o jenă? Oricât de prost și de ticălos ar fi Orban, nu e atât de ticălos. I se promisese protecție, dar pentru că e prost și pentru că nu a înțeles că e slab, șantajabil și inadecvat pentru orice, a mai fost o dată dat la o parte (prima oară, la accident, SRI fila traficanții de droguri de peste drum).
  2. Hexi Pharma e o operațiune clasică de produs bani cu ajutorul și pentru serviciile speciale. Modul în care a fost dată în vileag și cum se derula sub nasul tuturor seamănă cu “Țigareta II”. Pentru cititorii mai tineri, Țigareta II a fost o operațiune a SPP de a importa țigări netimbrate, descoperită în 1998. SPP aveau coaie atât de mari încât aduceau țigările cu avionul. Articole pe tema asta aici.
  3. Naiba știe, poate SIE avea nevoie de bani pentru vita Koba a lui MRU.
  4. Faptul că nu au fost operate arestări și abia la 2 săptămâni au început primele percheziții arată că Hexi Pharma are parte de o protecție și un tratament special. În două săptămâni ștergeam mailuri, închideam conturi, dădeam cu ciocanul în hard-disk-uri.
  5. Când serviciile se implică activ nu e bine, că serviciile trebuie să stea cuminți. Când nu se implică, iar nu e bine, că trebuie să fie active.
  6. Tolontan are o tehnică bună și proastă în același timp: dând informații cu țârâita îndeamnă și alți oameni să vorbească, dar diluează subiectul.

 

 

 

hidef-eye

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. La nr. 4: poate ca deja au toate datele din calculatoare si asteapta ca HEXI sa se infunde singuri dand cu ciocanul in HD-uri, stergand mailuri etc.

    00
  2. La nr. 6: Dand informatii cu taraita reuseste sa asigure interes ridicat pentru subiect pe o perioada mai lunga de timp.

    00
  3. Nr. 7: Trebuie de urgenta infiintata o divizie secreta „Vlad Tepes”, care sa curete fara multe discutii cam tot ce e de curatat. Condusa de cineva gen comisarul Alimanescu.
    Maine as dona bani pentru ea.

    00
    • asta până ce-l curăță pe unul curat. adică foarte repede. oare când înțelege și românul că autorități cu puteri discreționare au doar talent în a se perpetua și înmulți pe ele însele și de a abuza de puterea pi care o au?

      00
  4. La nr. 3 e vita Kobe (după orașul Kobe din Japonia) nu Koba

    00
  5. Interesanta mi s-a parut campania de PR a Hexi Pharma, in care isi cere scuze elegant si anunta o ancheta interna. Miroase a „Plan B” pregatit de inainte la rece, adica frate daca ne prinde, facem asta si asta.. La fel si intrarea in insolventa.

    00
    • Orice hoţ cu mai mult de 4 clase are un plan b în caz că e prins.

      Că noi n-auzim la TV decât de ăia care sunt prinşi…asta zice multe de politicienii noştrii…

      00
  6. tolontan nu da informațiile cu țârâita . le primeste cu țârâita. serviciile noi ii halesc cu fulgi cu tot pe securistii vechi. se naste o minunata lume noua.

    00
  7. Prea a fost diluata treaba, autoritatiile s-au miscat incet, sume mari in joc- are multe motive sa fie protejata; Dar pana mea, asa se joaca cu noi, si asa nu suntem multi ca si popendulatie, mai curata din noi; cand tot amaratul ajunge in spitalele noastre vai si amar, mai pleaca si cu cateva bacterii mortale; Pe ei nu-i afecteaza situatia, ca oricum se duc si se trateaza in strainatate;

    00
  8. Apropo de Tigareta II, era o caricatura intr-un ziar:
    – Cornele, du-te si ia-mi si mie niste tigari.
    – Cate TIR-uri doamna Zoe?

    00
  9. Dar de ce ignori ipoteza incompetenței și prostiei? Adică în România pare mai probabil că sunt la putere incompetenți și tâmpiți decât că au loc astfel de comploturi elaborate.

    00
    • Daca ne uitam la cate de „elaborate” sunt comploturile cand e nevoie de $$$ pentru buzunarele lor sic at de departe sunt dispusi sa mearga pentru a-i obtine cred ca poti sa ii numesti jeguri avare, dar nu incompetenti.

      00
    • Care au fost? Unul avea tablouri ascunse în pereți. Cocoș semnase chitanțele cu pixuri de culori diferite, credea că asta e tot. Nimeni nu știe să se ferească de o interceptare telefonică, discutau în lifturi crezând că acolo e ok. Oprescu avea un aparat de bruiat telefoanele, se credea în siguranță.

      N-am văzut vreun mastermind pe la noi, ci doar oameni care au timp, bani și avocați care să le deschidă offshore-uri.

      00
  10. NOU
    #16

    Tolo dă info cum îi intra si lui. De multe ori o info a fost atrasă de alta.

    00
  11. NOU
    #17

    Iar baietelul generalului care s-a ocupat de fumatul cu avionul a devenit seful proiectului „Tigareta software” – ala in care se vindeau licente de ceva sisteme de operare la preturi speciale, special pentru nasii din ministere.
    Mi-a scapat mausu pe acest link: https://ro.wikipedia.org/wiki/Dosarul_%E2%80%9EMicrosoft%E2%80%9D

    Fain ficior, mandru ta-su o fi…

    00
  12. la hexi pharma vom afla ca de vina este un maistru 3 de pe linia de fabricatie,care fura si el niste substante, sa aiba ce pune masa familia sa.

  13. Nr. 7: dl Iohannis se simte informat si urmareste totul cu deosebit interes

    00
  14. Mane, bani negri pentru cine trebe se fac din DAF (droguri, arme, prostituție) nu din chestii care daca explodează pot avea efectul unei nucleare!
    Cel mai probabil lucrurile trenează pentru ca e caracatița prea mare (începând de la miniștrii si până la șefuți trecând prin DSP-uri, directori de spitale etc.) și nu s-au hotărât încă pe cine să scoată țap ispășitor. Probabil Condrea nu vrea să pice singur!

    00
  15. Op Tigareta a fost un „decoy” – si la vara pe-amandoi :-) – pentru operatiunea de trafic de armament care s-a desfasurat bine-merci in parallel. Avionul venea incarcat cu tigarete, dar nu pleca gol…

    00
  16. I don’t care daca suna ca si teoriile conspirationiste: Dar daca serviciile lucreaza la curatarea tarii de elementele batrane, bolnave si sarace ?

    00
  17. 4. hddurile se baga la microunde, nu la ciocan

    00
  18. Eh… vechiul SPP si tigarile de contrabanda. Vechiul SPP e pe la bulau, au fost niste paruieli in care s-au cam calcat pe picioare SPP cu SRI cu SIE, la un moment dat si cu altii care incercau sa scoata capul in lume. Cam asa a disparut Acvila – unitatea de protectie a celor care anchetau cazuri grele.
    Cred ca se puteau face bani si in alte moduri decat omorand cu buna stiinta zeci de mii de oameni. Aia care sunt in spatele acestei afaceri merita crucificati. Practic avem un genocid in toata regula, nascut din lacomie si o mega-prostie.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube