Scandalul dezinfectanților a avut 10% acoperire în presă față de Panama Papers

Pentru că asta e, suntem neam de târlă și plecăm imediat la fentă. Dacă nu se flutură niște buci pe ecran, uităm și cum ne cheamă.

Și acum, când suntem cu cozonacul în nas, băieții deștepți lucrează ca să o dea la pace. Că doar morții nu se mai întorc și nu are rost să băgăm oameni „nevinovați” la pușcărie. În orice țară normală, fabrica aia era închisă, directorii arestați preventiv, computerele și actele confiscate și ancheta în toi.

Da’, coae, da’ ai văzut câți bani avea ascunși Putin? Sau ce țîțe are Alice Eve?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. NOU
    #1

    sunt aici pentru țâțe

    00
  2. Clicked for tits,was not disappointed

    00
  3. …. nu stii tu, dar banii ascunsi ai lui Putin din PanamaPampers proveneau din acest scandal al dezinfectantilor

    00
  4. Lasa conspiratiile, pur si simplu e mai usor sa traduci ce scrie altii decat sa iti dai cu parerea pe probleme interne

    00
  5. 1. prea multi acoperiti in presa
    2. cei care au experienta in jurnalism de investigatie sa isi dea cu parerea ca formatori de opinie sunt deja acoperiti ori urmeaza sa fie, ori sunt prea obositi sa se puna cu sistemul

    3.sunt singurul idiot care cauta stiri despre ceh oltenia si cati urmeaza sa fie concediati ! presa aici unde e ?

    00
    • Corect. Majoritatea televiziunilor și publicațiilor au datorii / sunt în insolvență. Dacă i-ar vizita ANAF-ul ca pe Antene, ar fi jale și prăpăd; nu pot justifica nici măcar proveniența banilor pentru plata salariaților.

      Și mai e la polul opus un trust puternic care se axează preponderent pe vendete personale. Jurnalism nu avem, doar oameni care fie apără interesele unor moguli, fie oameni care apără interesele serviciilor.

      Iar dovada se observă cu ochiul liber, dacă stai să judeci mai multe evenimente, nu doar unul. Anul trecut, tragedia din Colectiv s-a extrapolat la nivel politic (iar Piedone dacă ar fi luat ceva mită ar fi făcut pușcărie, dar s-a dovedit că era doar incompetent) și s-a schimbat chiar și guvernul, pornind de la bulgărele Colectiv. În schimb, guvernul tehnocrat a făcut/(gestionat prost) în sistemul sanitar gafă după gafă, cu bebeluși morți fără a se stabili cauza, acum cu dezinfectanți, șamd. Decât că-n cazul noului guvern, orice escaladare a știrilor inconveniente sunt tăiate din fașă.

      Președintele ne ia la mișto cu declarații reflexive, n-a adus nicio schimbare. Aceiași oameni în funcțiile importante, numiți de fostul președinte. ”România lucrului binefăcut”; putem deduce că-n viziunea lui, România era bine făcută din mandatele lui Băsescu de fapt, dar deh, nu putea să pună pe afișele electorale sintagma ” Mă doare la bașcheț` ”

      00
    • @marte
      ” Decât că-n cazul noului guvern, orice escaladare a știrilor inconveniente sunt tăiate din fașă. ”
      Te-am prins,Liviu draga.Te da de gol exprimarea academica.Terminasi de sacrificat zgonul de pasti si trecusi la criticismul in blogosfera?

      00
  6. Dar tu Vali? Tu cat ai scris despre subiectul dezinfectantilor?
    Ca presa e curva si da stiri doar cu tate.
    Dar tu, ai pus macar un link in zilnicile stiri ale zilei despre acest subiect? Ca link cu tate stiu ca nu lipseste din ele…

    00
    • da. caută.

    • Are mai … Cateva linkuri pe o retea sociala inexistenta in RO si 2 tentative de articol

      00
    • NOU
      #15

      Eh, nu va bateți capul cat a scris despre dezinfectanți, el vrea sa discrediteze celălalt subiect.

      00
    • iulian, ești cu muia?

    • NOU
      #17

      Si uite așa da profesionalismul pe afara. Well, nu degeaba am explicat eu acum ceva vreme unei doamne din media de care te-ai gândit sa-ți bati plua in public ca voi sunteți doar distructivi si nu puteți fi folosiți decât așa. A prins ideea, nu? :-)

      00
    • trist că ți-a luat 3 ani să îți dai arama pe față. ești gg.

    • NOU
      #19

      Arama? Nu înțelegi cred. Ești cel mai adaptabil de pe piața. Unul din primii care au trecut de la înjurături nejustificate si nesimțire la un limbaj decent si profesionalism. Dorinta mea este sa te continui si sa nu pici in capcane gen cea de la A3.
      Well, așa cum tu latrii din partea societății civile este bine sa fi si tu lătrat. Desigur, profi sau nu ești încă un copil care își pune poalele in cap in public când are ocazia.

      00
  7. Putin offtopic dar in acelasi registru: e un dobitoc in Fagaras (libraria Birotex) care vinde tigari in librarie. Stand de tigari in librarie, e halucinant!

    00
  8. Într-o țară normală…

    00
  9. Vedeţi Durak. Film rusesc. Nu este vorba despre dezinfectanţi, dar funcţionarea „sistemului” este similară. La urma urmei şi la noi implementarea este de provenienţă sovietică.

    00
  10. majoritatea materialelor si consumabilelor din sanatate sunt foarte slabe calitativ si foarte ieftine luate prin licitatie cu pretul cel mai mic. Din toti banii caree se strang din impozite, doar o parte ajung in sistemul de sanatate, din care trebuie mai intai platite salariile asa cum sunt ele, apoi cheltuielile de functionare ale spitalelor, apoi materialele si consumabilele. Nu degeaba in SUA costurile sunt imense in sanatate si cine are o asigurare de sanatate privata zice ca l-a prins pe Dumnezeu de picior.

    00
  11. In all fairness are tzatze ca lumea Alice Eve. Nu o bate pe Alexandra Daddario, dar oriscat…

    00
  12. Sper sa nu se musamalizeze situatia.Desi la cum au reactionat ” institutiile abilitate”……..E clar ca societatea ar trebui sa se implice si sa facem scandal….da nu acuma…… poate dupa Pasti sau…….

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube