Știrile zilei – 11 aprilie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Nu, RADET nu sunt imbecili. Pur si simplu mai cauta o sursa de venit, o taxa ca altceva nu pot. Cum este si taxa de debransare, o alta imbecilitate.

    • Taxa aia aberanta n-ar merge la RADET. Taxa pt debrasansare este inventata pt ca asa si doar asa, o firma incompetenta isi poate sau incearaca sa-si tina clientii.
      In alta ordine de idei, RADET declara ca n-are treaba cu poluarea care o fac centralele termice pt ca RADET este doar distribuitor. Tot RADET spune ca este perfect normal ca incalzirea centrala sa fie subventionata de la STAT. Asta oare nu e discriminare? Adica pe cei cu centrale pe gaz, pe lemne sau pe ce o fi, de ce nu-i subventioneaza nimeni?

      00
    • directorii de la radet sunt ca aia din sixth sense , au murit de mult dar nu stiu. in 2,3 ani va fi declarat oficial falimentul. sunt zeci de orase care o duc bine fara incalzire prin conducta de la 10km

      00
    • Cei de la RADET sunt Imbecili. Chiar si cu taxa de aia pentru Centralele Termice de apartament nu m-as intoarce la sistemul centralizat nici mort.

      1. Acolo dadeam drumul la apa calda si venea apa rece pentru 20 de minute dupa care uneori se incalzea, alteori nu.. in functie de zi.

      2. Numai in sistemul centralizat dau drumul la caldura la 5-10 zile dupa ce ingheti naibii in casa si primavara desi afara sunt 20 de grade ei inca dau caldura, pentru ca pot. Eu avand copil mic vreau sa am control pe caldura din casa ca nu pot sa-l tin in frig si nici nu vreau.

      00
    • @mars
      Prin alte tari sistemul centralizat baga automat caldura cand temperatura scade sub 10 grade, fara teste si alte prostii

      00
  2. La faza cu facebook, am auzit o chestie mișto la Maddox: „daca ti se oferă ceva gratuit, e posibil ca marfa sa fii tu.” Poate oamenii au început sa observe asta. Sau, poate nu mai e amuzant sa citești zilnic ce fac altii, sau sa scrii ce faci tu personal.
    Eu, de exemplu, am dat „unsubscribe” la mulți prieteni – pentru ca oricum ma vad cu ei. Folosesc facebook mai mult pentru stiri, cumva ca pe un site de stiri…

    00
    • Pai e bine fb asta vrea. Sa ia bani de la companii pt stiri. Pt reclama. Alles gut

      00
    • Facebook pt stiri. ahahahaha

      00
    • Da. Mai precis, am dat „like” la mai multe site-uri de stiri, care mi se par relevante. Stiu ca sunt apps-uri pentru asta, dar eu folosesc facebook.
      So, 10 site-uri de stiri (&Co.) + 25 de prieteni din cei 250 cati am in lista. E ok.

      00
  3. Delir la RADET!

    00
  4. Nu faci autostrada? Pleaca francezu’ in Maroc!

    Ești guraliv că vrei mai mulți bani și faci grevă? Pleacă francezu’ în Maroc!

    00
  5. Nu e in lista, dar am citit azi:
    „Gabriela Firea, despre Nicușor Dan: „E un om pe care îl respect pentru activitatea pe care a depus-o în ultimii 10 ani. Mi-aș dori un astfel de viceprimar” ”
    Am doar o intrebare pentru madam Firea: Cand a castigat ultima data PSD la Primaria Generala?

    00
  6. In Brasov, echivalentul RADET-ului(Tetkron) dovedeste de ce trebuie sa ai centrala de apartament si de ce sistemul central de termoficare este falimentar.

    In data de 23 August 2015 s-a oprit apa calda pentru 60% din apartamentele racordate la Tetkron(@8000 apartamente). Dupa ce consiliul local Brasov s-a jucat alba neagra cu Bepco(firma privata – capusa peste tetkron), Tetkron si GDF Suez apa calda a fost pornita pe data de 1 Noiembrie.

    Din data de 7 Aprilie, 60% din abonatii Tetkron(@8000 apartamente) au ramas, din nou, fara apa calda – fara a se stii cand productia de apa calda va fi repornita(sau daca va fi repornita).

    Care e logica sa ramai racordat la sistemul central de termoficare? Sistemul central de termoficare este mai ieftin pentru ca Primariile platesc subventii, dar nu ma poate face nimeni sa cred ca e mai ieftin sa produci si apoi sa transporti agent termic prin tevi la o distanta de 10+ km, in loc sa-l produci aproape de locul unde trebuie consumat.

    00
  7. PNL rulz :))=)) 2 din 2 retrasi https://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2016_bucuresti-20929981-ludovic-orban-inculpat-pentru-cerut-50-000-euro-afaceri-plateasca-aparitii-imi-retrag-candidatura-primaria-bucuresti-sunt-pus-sub-control-judiciar-procurori.htm

    Singura sansa a Bucurestiului ca sa nu iasa Firea incep sa cred ca este DNA-ul, am sper o perioada ca votantii o sa faca diferenta, dupa scandalurile si ura din ultima saptamana, nici o sansa, suntem prea prosti sa fim uniti…

    00
  8. NOU
    #26

    Hai sictir cu povestea de influenceri!

    00
  9. Fratele meleu, pune un simbol de WARNING cand mai pui poze cu roscate ca mi se zbarceste pielea pe puta cand le vad. Noah, fiecare cu traumele lui…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.