Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. i.e. dacă ți-a plăcut o să-ți placă, dacă nu, nu?

    00
  2. A apărut azi și pe fil**ist și e la fel de bun ca întotdeauna, confirm!

    00
  3. NOU
    #3

    Ai bagat 7 deja? Addict!

    Io doar 2 ca tre’ sa-mi ajunga pana urmatoru’ Vikings.

    00
  4. +a devenit disponibil si pe Netflix Romania acum.

    00
  5. romanasii verzi se vor uita pe mizerii de site-uri gen filemuist, ca nu le place sa plateasca pentru bunuri si servicii.
    si cum era aia cu „nu am abonament la Netflix RO pentru ca nu au subtitrari in romana”? tare. sa stiti ca multe filme si seriale de pe Netflix nu au subtitrari nici in limbi mai folosite, gen franceza/germana/spaniola, dar lumea civilizata din alte tari tot are abonament.

    00
    • NOU
      #6

      Lumea civilizata din alte tari are un salariu mediu pe economie de approx. 1000 de EURO. Lumea „necivilizata” din Romania are unde in jurul a 300 de EURO.
      ––––––––––––

      00
    • de ce furi contentul? pentru ca nu ai bani sau pentru ca nu au subtitrari?

      furi pentru ca nu ai bani? sa zicem; viata e grea, fiecare se descurca asa cum poate si raspunde pentru alegerile sale.

      furi desi ai bani dar nu cumperi doar pentru ca nu au subtitrari in romana? nasol. macar da banii aia pe niste cursuri de engleza, poate te obisnuiesti usor usor cu subtitrarile in EN, cum s-au obisnuit clientii din celelalte tari care nu au nici ei subitrari in limba nativa.

      00
    • @Anonimu’
      pe aceasi principiu, hai sa furam mercedesuri, ca avem salariu mai mic decat in lumea civilizata

      00
    • În moraliştii de la comentariul astă există măcar unul care să nu fi folosit în procesul de dezvoltare personală produse piratate? Şi nu mă refer doar la filme şi muzică.

      00
    • @Nimeni
      niste chestii:

      1. Linuxul e gratis, slava lui Cthulhu.
      2. Cand am avut vo’ 12 ani, am fost in vizita la niste neamuri ce stateau la tara. Aia planuiau sa ridice o anexa noua, asa ca aveau depozitate o gramada de materiale de constructie, intre ele si tiglele cu care urmau sa acopere anexa. Ei bine, le-am spart pe toate (sau aproape toate) cu un ciocan doar pentru ca-mi placea sunetul ce-l fac cand se sparg. Timp de o ora-doua am tot spart tigle, ca un copil tampit ce eram. Faptul ca la 12 ani am fost atat de tampit incat sa nu-mi dau seama ca tiglele alea costa niste bani si ca nu-i ok sa le sparg si sa fac paguba doar pentru ca pot, nu ma transforma intr-un adult la fel de tampit. Am crescut, m-am maturizat si drept urmare deosebesc binele de rau. Asta asa, ca sa nu-ti transmit direct ca esti un cretin.
      3. nu zic ca „lupii moralisti” n-au folosit nici macar o secunda software piratat. Dar macar au decenta sa nu se laude cu asta, constienti fiind ca faceau ceva gresit si nu se bat in piept cu „dreptul” lor de-a pirata.
      4. voua, „piratilor”, va doresc sa faceti cariera ca si programatori, compozitori sau regizori. Si sa va aud ce parere aveti in legatura cu pirateria atunci cand va castigati painea dintr-un produs piratat la greu pe internet.

      00
    • @Sabotor
      2. Nu te-am făcut cretin, doar ipocrit. Acum suspectez şi faptul că nu eşti prea isteţ. După virulenţa comentariului te-ai simţit atacat direct. Subliniam doar faptul că la momentul respectiv avînd acces la o resursa, carte, soft, film, muzică, obţinută ilegal, nu ai ezitat să o foloseşti, ştiind că folosirea respectivei resurse nu o să te coste nimic. Mai tîrziu economia făcută prin folosirea gratuită a resursei mai sus menţionate ţi-a permis să investeşti în tine pe alte direcţii de dezvoltare. Atunci cînd ai facut asta, pentru altcineva, în altă parte a globului, însemna o pierdere de la profitul scontat. Acum, cînd te afli la polul opus nu este deloc plăcut.
      1. Linux este acolo şi este gratuit, nu datorită ţie şi celor cu gîndire ca a ta.

      00
    • După virulenţa comentariului

      Dupa tine ala a fost comentariu virulent? Delirezi. Eu doar ti-am explicat ca esti prost daca mergi pe logica „altii au piratat in trecut, asa ca ciocu’ mic”. O sa vezi mai jos de ce.

      te-ai simţit atacat direct.

      Dar deloc. N-am de ce. Cand imi cumparam eu jocuri, ceilalti romani radeau de mine ca-s prost sa dau banii pe ceva ce pot gasi pe dc++.

      Subliniam doar faptul că la momentul respectiv avînd acces la o resursa, carte, soft, film, muzică, obţinută ilegal, nu ai ezitat să o foloseşti, ştiind că folosirea respectivei resurse nu o să te coste nimic. Mai tîrziu economia făcută prin folosirea gratuită a resursei mai sus menţionate ţi-a permis să investeşti în tine pe alte direcţii de dezvoltare. Atunci cînd ai facut asta, pentru altcineva, în altă parte a globului, însemna o pierdere de la profitul scontat. Acum, cînd te afli la polul opus nu este deloc plăcut.

      carte? kindle mi-am luat doar acum 5 ani, pana atunci am citit carti fizice, care-s un pic mai greu de piratat. Iar pe kindle e absolut inutil sa citesti carti „piratate” (in fond scanate si trecute printr-un OCR). Greselile gramaticale sunt atat de multe si de enervante incat distrug placerea cititului.
      soft? dupa cum am zis, linux e gratis. pt windows inca am CD-urile originale de la fiecare versiune de windows de la ’95 pana la 7. Jocurile mi le cumparam. Dar povesteste-mi cum am piratat eu soft.
      film? Aici ai un pic dreptate. Prin 2000-2004 luam filme de pe dc++. In 2007-2009 le luam de pe piratebay. Faceam asta pentru ca nu ajungeau la cinema si nici nu aveam de unde sa le cumpar. Cand am avut posibilitatea sa le cumpar, am renuntat la a le mai downloada.
      muzica? ascult muzica doar in masina si atunci e in general radio. Sau CD-uri cumparate din benzinarii.

      Dar e bine ca stii tu cat si cum am piratat eu.

      Linux este acolo şi este gratuit, nu datorită ţie şi celor cu gîndire ca a ta.

      Nu, o fi acolo din cauza alora care cred ca e dreptul lor sa pirateze soft si film.

      Si in loc de incheiere – ai citit dar n-ai inteles comentariul meu, desi scria destul de clar la punctul 3: ideea ta e ca „moralistii” n-ar trebui sa fie atat de „moralisti” pentru ca au piratat in trecut ceva. Argumentul asta e tampit pentru ca desi toti am piratat in trecut ceva, asta nu inseamna ca pirateria e ok. Si nu inseamna ca trebuie sa acceptam pirateria sau sa ne laudam cu ea.

      00
  6. Are si traducere in Ro?

    00
  7. genial. iubesc serialul asta. cred ca este unul dintre cele care nu m-au plictisit nici macar o secunda. un pic am senzatia ca au pus prea mult accent pe relatia lor frank-claire…si cu toate astea tot mi s a parut genial.

    00
  8. NOU
    #15

    Da’ suits este ? dar Lucifer ?

    00
  9. @Ciocolatiulverde: Suits s-a terminat, iar Lucifer este foarte slab..

    00
  10. Eu sunt suparat ca s-a inchis tvunblock.com, singurul Smart DNS gratis pe care-l stiam si care mergea f bine pentru US. Noroc ca am terminat de vazut primele 3 sezoane din House of Cards care erau disponibile doar in US.

    Voi stiti vreun Smart DNS bun gratis sau foarte ieftin, ca n-as da pe un DNS jumate din cat dau pe Netflix.

    00
  11. NOU
    #21

    Numa telectuali pe aici, domle. Da Las Fierbinti ce are, nu va place?

    00
  12. Prima serie m-a prins insa a doua si a treia au fost putin trase de par. Sper sa-si mai fi revenit la a patra. Insa ramane unul dintre preferate.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube