Dragă Anca Murgoci de la DCNews

Ești o maimuțică fără talent. Serios.

anca_murgoci screencapture-dcnews

Pe puncte:

  1. “după cum îl denumea un profesor…”. aici e vorba de idiotul de Bădău. ascultă ceva la mine, că sunt mai bătrân și știu mai bine (ironie included): Bădău e un idiot și un mincinos, deci orice ți-ar fi spus el despre mine e o tâmpenie. știu că a avut câteva serii de studenți cărora le turna imbecilități despre mine, dar mi-e o silă de persoana lui încât de aia nu l-am dat în judecată. am vrut să merg o dată la FJSC să discut cu el, și-a anulat cursurile în ziua aia. jeguri umane de tipul Bădău vă prostesc de mici, băgându-vă în cap minciuni, dar ce e trist e că, după ce scăpați de prostia și tirania lor, cei mai mulți nu vă folosiți capul să gândiți. apropo de coloană vertebrală de râmă, Liza Danciu, maimuțica pe care Bădău o luase cu el la Nisa, a venit la o conferință de-a lui Manafu ca o inocentă, după ce jegul ei de ibovnic scrisese că eu și cu el i-am spart blogul și ne-a făcut plângere la poliție. deci nu pune botul.
  2. “la facultatea unde niciodată nu a fost admis”. mic problem aici. Bădău mi-a fost preparator la o facultate, unde el căra sacoșele lu’ madam Frumușani ca să fie primit pe ușa din dos la FJSC, și unde o ardea cu o studentă mai slabă de înger. știu, așa face și la FJSC. jurnalismul tău e prost, ca tine.
  3. “școală gratis și servicii medicale”. aici aș putea să te contrazic, dar am dubii că vei înțelege ceva. zic doar că plătesc taxe de prin 1999, deci suntem bine.
  4. “schimbarea din spatele unui laptop la care toată ziua nu face altceva decât să dea cu noroi în Antena 3”. pisoi, tu mănânci rahat din spatele unui laptop la comanda unui securist condamnat penal. dintre noi, eu sunt ăla simpatic, care muncește și își permite să aibă opinii, tu însă trebuie să pupi în cur pe cine ordonă Chirieac.
  5. “este frumos și liber și este suficient pentru a da o nouă față României”. dap, de asta scriu de mizeriile și manipulările antena3, pentru că, fără ei, România ar fi mai frumoasă.
  6. “fără să știe că nu a fost un protest, ci o dezbatere publică”. aici ești proastă gratuit. serios.
  7. “și dacă mama ta a fost la protest”. mama are mai multă minte de atât, îi place să gândească cu capul ei și nu se înjosește să apere condamnați penal sau manipulări mizerabile.
  8. la un moment dat vei vrea să ai un serviciu onest și civilizat și vei vedea că în google apare un articol despre cum Anca Murgoci mânca rahat pe bani. și atunci îți va părea rău pentru ce ai făcut. până atunci, dă-i bice, apără condamnați penal și șantajiști, plus profesori universitari jegoși.
  9. Uite, eu știu care e profilul tău, deși ai fost destul de maimuțică încât să îmi dai block după ce ai luat poza cu mine. Nu ești prea isteață.

Ca să închei într-o notă pozitivă, FJSC nu te-a învățat nimic despre documentare sau despre alcătuirea unei fraze, de aia textul tău e prost și șchiop, iar tu o persoană foarte tristă, plătită de un condamnat penal și un șantajist să scrii mizerii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

108 comentarii

  1. te injura pe tine si-l pupa-n cur pe Dragnea.
    te-ai ajuns bre!

    00
    • daca era invers mă speriam :)

    • dap, e nasol cand te plac prostii, inseamna ca esti unul de-al lor.

      00
    • Oare in sinea ei chiar crede ce scrie acolo? Sau inghite in sec si scrie orice kkt i se cere de catre „conducere”?

      10
    • sunt unii care sunt atât de dezorientați încât chiar cred ce scriu.

    • Auzind zilnic aceleasi cacaturi s-ar putea sa ajunga sa creada si ei ca sunt luptatori ai dreptatii. Doar ca majoritatea iau 300 de euro pe luna, iar smecherii precum Gadea, Badea si aia de se punea in genunchi iau probabil 10-15 mii pe luna. Adca aia macar au de ce manca cacat…

      00
    • zat mah
      hai sa nu fim magari. Stim ca FJSC-ul se face stand pe spate. CHiar nu e frumos sa avem pretentii

      01
    • hai să nu te întindem la vorbe mari. Sunt foarte mulți jurnaliști celebri, oameni de PR de succes, copywriteri talentați care au terminat FJSC. Nu se intră deloc ușor (sunt vreo 10 pe loc anual) și nici nu se iese ușor. Dar orice pădure are uscăturile ei. Fiecare student, în funcție de nivelul IQ-ului, poate decide ce trebuie sau nu să rețină de la un profesor sau dacă profesorul ală e întreg sau nu la cap. Una e să fii deștept, alta e să fii inteligent. Să nu generalizăm, zic :-)

      00
  2. Comentariile la articolul din dcnews nu fac decat sa confirme articolul „Cine sunt bătrânii de la mitingul Antena3” :))
    Trist dar adevarat.

    00
    • Ma gândesc cum „telespectatorii” fideli ai Antenelor caută cu înfrigurare semnificația cuvântului „hater”

      00
    • da, e destul de trist când vezi că abia pot scrie sau pot forma o frază coerentă.

    • iti dai seama cat le-a fost de geru sa nu inceapa sa strige „partidul, ceausescu, romania”??

      00
    • NOU
      #13

      Fi-miu de clasa a II-a scrie mai coerent si mai elaborat. Murgoci, specie de maimuță din specia Macacului Intact.

      10
    • @catalina constantin
      mi-ai dat o idee excelenta: daca o sa fac vreodata un joc, o sa fie un rpg in care sa bati tot felul de monstri. Iar cea mai nasoala specie de monstri o s-o numesc Murgoci; o sa fie o specie situata sub Morlocii lui HG Wells pe scara evolutiei si care traieste in mlastini mocirloase.

      Si-o sa-ti recunosc si munca (e ideea ta), ca nu-s antena 3 sau dcnews sa-mi pice un coi daca mentionez sursa.

      00
  3. Nu ar trebui sa scrie „celebruL hater din online” in loc de „celebru hater din online”? Adica nu e „the one, the shit, the only”? Asa reiese ca e un celebru oarecare, mai sunt niste hateri celebri. Zic, nu stiu

    00
  4. Cititi comentariile din articolul de pe dcnews. Sunt epice!!!

    00
  5. Sub geaca aia se vede un suflet mare.

    00
  6. Haters gonna hate…. Stupid people gonna be…stupid people.
    Zoso, da-i inainte, tara e cu tine! Suntem mai multi decat sustinatorii A3.

    Ps: am crezut ca ai ajuns sa fii pomeniy pe site-u lui diji24. Schema de culori cam seamana.

    00
  7. Jurnalizde. QED

    00
  8. E funny pentru că jumătate din accesări vin de la link-ul tău :)

    00
  9. Nu te poți aștepta la prea multe lucruri de la un băsist notoriu. Și ți-am dat block de când ai binevoit să te iei de mine pentru un articol despre Andreea Sava de la Antena 3.

    00
    • Oh so it’s all about politics not the #haterz. Pass the popcorn please

      00
    • că sunt eu băsist sau nu, e irelevant. articolul tău e tot compunere de clasa a patra, incorect pe alocuri și plin de același rahat cu ești mânjită la gură.

    • Puteam sa jur ca Anca Murgoci e un personaj fictiv. Sau e? Mi-e greu sa procesez faptul ca cineva care stie sa citeasca si cumva a trecut printr-o facultate, cumva, totusi isi traieste viata infierand „propaganda securist-basista”. Singurii basisti care conteaza sunt Marcus Miller, Victor Wooten si Cliff Burton (glumesc, mai sunt destui)

      00
    • you never go ass to mouth!

      00
    • Tits or gtfo

      00
    • E mai bine sa arunci cu rahat in Antena 3, decat sa te angajezi la ei si sa il mananci pe tot cu pofta…iar la sfarsit sa ceri mai mult. hahahaa

      00
    • Eu zic sa va luati o camera….

      00
    • @Anca Murgoci
      eu am o intrebare absolut serioasa: te simti bine cand il ataci pe zoso pentru ca s-a luat de publicul antenelor? In caz ca da, sunt curios cum te simti stiind ca jegurile din Intact nu s-au ocupat decat cu prostirea si manipularea batranilor de acolo din Piata Constitutiei.

      Si mai sunt curios si daca te simti implinita cand te pozitionezi pro Antene, PSD, Dragnea, adica taman jegurile (pe langa alte jeguri, ca nu doar PSD e corupt) responsabile pentru faptul ca Romania e pe ultimul loc din Europa. Intreb pentru ca as intelege sa ai o pozitie de genu’ atunci cand nu te afecteaza coruptia si manipularea din Romania, da’ din cate vad, matale tot in Romania traiesti, adica te scalzi in acceasi mocirla la care contribui si tu.

      10
    • e ca la republicani, o mână de oameni i-au convins pe proști să îi voteze, promițându-le că vor trăi și ei bine.

    • NOU
      #36

      Alinush, sa lasam dracu politica. Te scot la o cafea? Esti single? Raspunde-mi aici, si te apelez eu pe FB.

      00
  10. DeCeNews, acesti spammeri jegosi care trimit newslettere cu stirile lor de cacat pe care nu le-ai solicitat niciodata si pentru care nu te-ai inscris nicarieri. Si, pentru ca ei se cred destepti, incearca sa blocheze blacklistarea punand la sender address domenii si adrese inexistente gen „gheorghe@fskedfswkjhf.ro” sau „info@lkejwleue.eu” ca sa nu dai add sender or domain to spam. Pentru ca asa face orice companie media serioasa, la fel vin si newsletterele de la CNN, NBC, Reuters etc.

    10
    • Zoso, nu pot coborî la nivelul tău. Îmi pare rău.

      00
    • Nu prea ai cum, nu te duce capul.

    • „Zoso, nu pot coborî la nivelul tău. Îmi pare rău.” zice ea, Anca Murgoci, in timp ce infuleca cu pofta inca o bucata de kkt, proaspat adus din penitenciar de la Profesorul Voiculescu.

      10
    • Anca, cam care e nivelul, realist vorbind acum, la care ai impresia ca esti lucrand pt decenews/voiculescu? Adica seara sau dimineata, cand esti singura in baie, esti multumita de tine? Ca in melodia lui Ombladon, nu iti soptesc pozele „Stii, nu esti ce-mi doream sa fii”?

      PS: Chiar nu sunt zoso.

      00
    • La un thread care spune ca hârtia aia igienica unde te crezi ziarista ii răspunzi lui zoso? Internet is lost for you

      Nu cred ca ne putem cobori la nivelul tău cucoana

      10
  11. Io zic ca nu trebuie sa ne batem prea mult capul cu maimutici de genul asteia si cu trustul Intact. Plm, trebuie sa fie evident si pentru ei ca nu mai au public care sa-i sustina, iar marea majoritate a celorlalti rad de ei. Parerea mea e ca astea sunt ultimele zvarcoliri.

    Da’ de proasta, e proasta.

    00
  12. „Doliu in lumea jurnalismului, o celebra sugace….”

    DAI CLICK AICI si o sa ramai prost cand o sa descoperi ca ea…..

    00
  13. First of all ce plm e DCNews?
    Second of all cine dracu citeste articolele de pe site?
    Third of all cine plm e Anca Murpenis sau cum o cheama si cum a ajuns sa scrie pe un site de care nu am auzit pana acum?

    00
  14. Mi se pare amuzant cum… voi ati avut vreodata la scoala (in clasele primare, de obicei) cate un coleg mai sarac cu duhul, caruia invatatoarea ii lua apararea? „Lasati-l, copii, nu fiti rai cu el!”?
    Asa si cu bătrânii astia. Puii mei, daca erau „batrani verzi”, isi bagau piciorul, treceau peste faza asta: „Faceti misto de noi, tinereilor, dar vedeti ca X, Y, Z… uitati ca gresiti!”, s-ar fi luat la tranta in lupte de idei, de concepte.
    Papagalii antenelor isi dau seama ca mai rau le fac batranilor, cu articole si opinii din astea? „Hai ma, ca sunt batrani, nu fiti rai cu ei.” – asta legitimeaza handicapul lor. Si a fi batran nu e un handicap prea mare, ci a fi spălat pe creier e. De fapt, antenistii cumva se scuza ca au oublic handicapat mental. „Sa-i intelegem si pe ei, ca si ei e oameni”, asta pare a fi discursul lor din ultimele zile.
    Unde au fost si unde au ajuns antenistii… incepe sa-mi fie mila.
    Apropo, cica Gadea mai vrea un miting. E dus cu pluta? A cata oara sa reconfirme ce public are?
    FIRMELE SI AGENTIILE DE PUBLICITATE VAD UNDE BAGA RECLAMA!?

    00
  15. Tradator al neamului care esti :)))

    00
  16. Astia de la dcnews stiu sa scrie o stire fara clickbait ? ( pericol urias, exclusiv, dezvaluiri secrete etc )
    Dar stai ca au ca public tinta fix aia cu mai putine clase ca trenul si care pe deasupra se uita fix la antene.

    00
  17. punctul 4… magistral.

    00
  18. Cumva filtrarea asta de audienta are legatura si cu „Daca nu-ti convine, schimba postul” pe care mircea badea o repeta obsesiv?
    Mai spune faza asta? Eu am schimbat postul demult, nu mai stiu… mai are asta in program?

    00
  19. Interesant e şi PS-ul care s-a modificat între timp (print screen articol vs varianta site): „doctorandul Tănase Tasente” a devenit brusc ” un doctor de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării”.
    Deci jurnalism de clasă. Viitorul presei e pe mîini bune.

    00
  20. Ati observat ca toti care au legatura cu Antenele sau cu Dom’ Profesor au luat limbajul, ideile si laitmotivele lui Mircea Badea, Ciuvica, Gadea si toti aia invitati permanent?
    Deja stii ce vor spune înainte sa scrie sau sa vorbeasca :)

    Si nu au nicio treaba cu dialogul sau sa gandeasca singuri…

    00
  21. Oricum ai facut-o cunoscuta si pe asta :)

    00
  22. Wow, a fost și un doctorand acolo, asta clar validează publicul de acolo.

    00
    • probabil doctorandul ăla era bădău.

    • NOU
      #58

      tasente asta e simbolul tuturor MLM-urilor combinate cu Badai si cu jurnalisti spammeri. In politica mai e unul ca el, nu chiar atat de nociv – Horia Vuscan. Tasente asta insa e dezolant, cautati ca sa va lamuriti. E unul dintre aia care trimit e-mai-urile „caz cutremurator…dati mai departe si veti fi fericiti 7 ani sau daca nu, blestemati 7 ani”. el se da doctor, nu stiam ca e doctorand deocamdata…interesanta interventia jurnalistei.

      00
  23. NOU
    #59

    Lasati fata in pace, nu sariti pe ea ca sacalii. :)
    Cu varsta poate ca o sa se mai schimbe, o sa priveasca altfel lucrurile (cred eu).
    Nu-i frumos ca barbatii sa vorbeasca asa cu/despre o femeie, iar femeile nu-i frumos sa vorbeasca asa.

    00
  24. Au disparut comentariile de pe deceniuz ? la mine nu se-ncarca.

    00
  25. tare aia cu Harriette Thompson. Nu stiu daca si ea participa la protes… asta… dezbateri publice de sustinere a unor condamnati si fosti securisti.

    00
  26. Hăhăăă, Zoso, numit și Vali Petcu.
    Ai de capul meu, cât de proastă e ființa.

    00
  27. Dezbatere publica pe modelul Un pedagog de scoala noua: „Nu-i asa ca?”

    00
  28. Si peste 12 ani tot de Basescu o sa auzim. For fuck sake, Basescu a fost 10 ani presedinte din care 3 ani a avut guvernul(eterna si fascinanta guvernare Boc). De 2 ani nu mai e presedinte, Tot cu Base in sus si cu Base in jos. Oamenii astia au pb la mansarda ?

    00
  29. te rog sa urmaresti diseara gadea sou si badea sou si daca nu o sa spuna ca ti -au facut ditai traficu, eu nu mai beau palinca o saptamana

    00
  30. Ancuta asta probabil face parte din acei tineri care se smiorcaiau lui Carmen Avram ca prietenii nu ii mai cheama la bere pe motiv ca se uita la Antena 3 :)

    00
  31. Bineinteles nu a putut lipsi atacul (sau mentiunea) parintilor, in speta a mamei, scriitorul (metaforic vorbind) cand nu-si mai are jignirile in maneca apeleaza la parinti (dar mama ta?). Meh, chiar suntem in clasa a IV-a!

    00
  32. Zoșo, cel mai mare lucrumanuelist dintre bloggeri și cel mai mare blogger dintre maneliști. Aferim!

    00
  33. Nu eu te-am denumit asa, nu făcea referire la mine în articol. Dar tu da-i inainte

    00
  34. eu as salva replica autoarei cu „basist notoriu” pentru cand va reveni sa te roage sa il dai jos, ca nu ajuta la reputatie

  35. Ma scuzati ca va intrerup, am si eu doua intrebari:
    1. DC news asta e un fel de times new roman/the onion ?
    2. Cum plm rezolv si eu load style asta ( http://imgur.com/dUINdY4 )sa pot vedea meciul?

    00
  36. Uite, ti-a eliminat numele din articolul asta:

    https://www.dcnews.ro/antena-3-inta-unor-atacuri-fara-precedent-pericol-uria-dezvaluit-de-un-psiholog-exclusiv_497928.html

    Cache-ul de la Google inca il are in memorie. Muahahahahaha;

    00
  37. Vali, macar ai folosit protectie?

    00
  38. Trebuie sa recunosti ca ti-a si cam zis una alta mai adevar neadevar.Daca mama ta sau cineva drag trecut de 70 de ani a fost la manifestatie?Acuma fie vorba intre noi indiferent cum sunt acei oameni nu trebuie sa-i jignesti ca sunt batrani si tacniti, maine poimaine ajungi si tu la fel!Da-i incolo ca au trait in comunism si au dus-o bine, treaba lor tot persoane in varsta sunt!

    00
    • asa e ca nu pricepi? magaria nu e „ce fac niste babalaci sclerozati”. Din partea mea se pot arunca toti in Dambovita.
      magaria e ca sunt prosti, si ca prostia lor i-a facuto masa de manevra pentru o multime de javre.
      Si pentru ca sunt prosti si manipulabili, si au votat cu cei care i-au mintit pe fata, Romania e in cacatul in care e.
      Astia sunt aia care l-au votat pe iliescu de trei ori. Aia cu „noi muncim nu gandim” . Aia cu „iliescu apare, soarele rasare”.
      Tu intelegi ce sustin oamenii astia? Ei sunt de partea unuia care i-a jefuit pe ei, si pe toti romanii care stateau in Romania in 90. Influenta malefica a lui Voiculescu asupra Romaniei ultimilor 25 de ani nu se poate compara decat cu cea a lui Iliescu.
      oamenii astia sunt prosti, si pentru ca sunt prosti, sunt nocivi. daca ar da toti ortul maine, nu doar aia o mie doua de oameni care si-au tarat reumatismele in Bucuresti dar toti pensionarii comunisti din toata tara? daca toti astia ar da ortul maine? Poimaine n-ar mai exista PSD.
      Asta e problema.

      Si da, e vina lor ca sunt prosti. Astia sunt aia care s-au pensionat la 50 si ceva de ani in 90 decat sa-si caute altceva de lucru. Cei care l-au tinut pe Iliescu la putere. Votantii lui Dragnea.

      00
    • @chedar te cred pe cuvant, eu nu la asta ma refeream, ma refeream la respectul fata de persoanele mai in varsta care indiferent cum sunt ele ar trebui sa-l avem fiecare.

      00
    • de ce? Nu traim in jungla. A supravietui nu e nici un fel de realizare

      00
    • @cheddar nu inteleg ce zici cu „Nu traim in jungla.”.

      00
    • jesus fuck.
      pe vremea cand oamenii aveau probleme cu chestii gen „supravietuirea peste iarna”, a fi batran insemna ca esti al dracului de smecher, ai supravietuit cand altii, majoritatea, au murit.
      Adicatelea pe vremea cand speranta de viata a unul om adult era 35 de ani.
      Pe vremea aia, prin virtutea faptului ca ai supravietuit mai mult, erai cineva demn de respect. Supravietuirea era o performanta- n-ai murit de frig, nu te-a mancat ursul, nu te-ai certat cu Grug sa-ti dea ala cu-n os de mamut in cap, Si de asta batranii aia erau demni de respect pentru ca supravietuisera.
      In secolul 21, a supravietui nu e o performanta. Ursul fuge el de tine, ai mancare si caldura cat sa nu inghete cacatul in tine peste iarna si vecinul Grug n-o sa-ti dea cu un scaun in cap pentru ca nu vrea sa mearga la puscarie.
      Din aceste motive, a supravietiu nu mai e o performanta, e ceva comun. Nemaifiind o performanta, a fi batran nu mai este ceva care e in and by itself demn de respect. E doar o chestie.
      Respectul se castiga, in zilele noastre, de catre oamenii care au facut ceva mai mult in viata decat sa transforme mancarea in cacat si oxigenul in CO2.
      Oamenii care prin actiunile lor au facut rau la foarte multi alti oameni si cateva generati dupa ei, oamenii aia nu sunt demni de respect. oamenii aia sunt niste nemernici.
      A iesi in strada sa aperi un individ atat de scarbos ca Voiculescu e o nemernicie. Nu conteaza cine esti. daca faci chestia aia? nu mai esti om. Esti un morman mare de cacat de forma relativ umana. Esti asta

      Si daca nu esti prost, dar esti o scarba atat de mare incat sa-l aperi pe Dragnea si pe Voiculescu, cum face gagica din postul lui vali?
      esti un zero. meriti sa te arunce cineva despuiata intr-o tabara de refugiati sirieni nefututi care sa te arda-n toata gaurile pana mori, si sa continue si dupa.

      00
  39. Daca citesti comentarile tale, asta faci in fiecare zi oricum gandeste-te ce fel de oameni te citesc pe tine, vezi pe cel de mai sus cu ‘protectia’ si astia majoritatea is tineri, o sa vezi ca sunt multe asemanari intre tine si telespectatorii antenelor, deosebirea este ca cititorii tai sunt tineri iar telespectatorii antenelor sunt batrani si dusi… nu stiu sincer unde e mai bine.Fara a incerca sa te enervez iti zic!

    00
    • „deosebirea este ca cititorii tai sunt tineri iar telespectatorii antenelor sunt batrani si dusi……nu stiu sincer unde e mai bine.”

      e si normal. intre anii 50 si aia 90 nu exista nici o diferenta. numai citeva cifre acolo. Marius poate pui miina pe o carte.

      00
    • Nu stiu tu da eu am pus mana pe ea cand a trebuit!

      00
    • si limba romana si logica le-ai facut la seral nu?
      uite.. articolul asta e scris extrem de simplu sa o intelega orice prost:
      https://eftimie.net/sa-nu-mai-demonizam-batranii-ba-da/

      00
    • Nu la seral stai linistit.Multi citesc putini pricep!

      00
    • @zippo respectul fata de persoanele mai in varsta tine de cum ai fost tu crescut.Multi batrani sunt canali si nu merita nici un pic de respect, te injura si te dracuie de nu te vezi daca le spui ceva, dar sa nu generalizam, daca tot timpu te gandesti ca batranii sunt asa nu-i mai respecti nici pe cei care merita poate si parinti tai sunt tot batrani si atunci unde ajungi?

      00
    • „Multi citesc putini pricep!”

      dragă marius.. se chema analfabetism funcţional.
      Faptul că ai încă probleme cu virgulele şi articularea cuvintelor după o facultate.. asta e.

      00
    • @zippo daca tie nu iti convine respectul fata de oamenii mai in varsta treaba ta, da tu te-ai bagat in seama pe acilea!

      00
  40. Poate o fi Geanina sau cum-o-chema, in travesti…

    00
  41. ”5 . este frumos și liber și este suficient pentru a da o nouă față României”. dap, de asta scriu de mizeriile și manipulările antena3, pentru că, fără ei, România ar fi mai frumoasă.”

    Meh, eu nu am nimic cu antenele, consider ca ar trebui sa nu se inchida. In fine, ma doare la cascheta; vreau sa spun ca te inteleg, in sensul ca și eu consider ca Romania ar fi mai frumoasa fara suedejii/rromii care nu au luat BAC-ul. Te-ar interesa sa facem un partid care sa se ocupe cu cenzurarea a ce nu-ti place tie si cu expulzarea cetatenior ce nu-mi plac mie?, pentru o Romanie mai frumoasa, desigur?

    00
  42. Regula 1 de bun simt in jurnalismul profesionist:
    Daca nu te-ai tinut de putica cu persoana despre care scrii, te adresezi cu dvs si nu cu tu.

    00
  43. Un comentariu la articolul ala:

    „ESTE PRIMA DATA CAND AUD DE ACEST INDIVID.DE CE ESTE CELEBRU? AVEA CUMVA CREERUL MAI MARE DECAT CRANIUL? PROBABIL. POA TE SI DIN CAUZA ACEASTA NU AFOST ADMIS NICIODATA LA ACEEA FACULTATE. PROFESORII NU ERAU PREGATITI PT CAPACITATEA LUI INTELECTUALA. CICA ESTE MARE BLOGGER,DAR LANGA CE GARD? PRIMA DATA CAND NU TE UITI PREA ATENT LA FIGURA LUI TI SE PARE CA GANDESTE MAI INCET DAR CAND TE UITI MAI ATENT REALIZEZI CA ASA ESTE ACEASTA FORMA DE VIATA ESTE UN DEMOCRAT CONVINS. ASTA ANSEAMNA CA ESTE UN OM DE TREABA––DE TREABA mare”

    Astuia incearca DCnews sa-i vanda „Rezultate de business cuantificabile”

    00
  44. sa-i updatezi numele cand s-o marita si daca s-o marita. :)

    in alta ordine de idei: astia cine mai sunt? aveau hub inainte?

    00
  45. legat de horea badau, as fi dispus sa pun si eu un guest post, la timpul potrivit, din perspectiva studentului.

    Bine, atata timp cat si tu o sa fii de-acord.

    00
  46. Liza Danciu aia e atat de cretina incat si-a pus o poza cu Cathedral Plaza la profilul de pe Twitter dar se pretinde activista si vrea o lume mai buna.

    Pentru cei ce nu stiu, Cathedral Plaza e cladirea aia de birouri construita langa catedrala Sf Iosif pe care toata societatea civila se chinuie s-o darame. Chiar sa ti-o pui la profil mi se pare o dovada de imbecilitate induiosatoare.

    00
    • Toata lumea care se inchina la Roma,se pare.
      Biserica Catolica a a negociat un etaj in cladire si daca nu i-a iesit au declansat ostilitatile.
      Nu ca afaceristii de la Catedral ar fi sfinti…

      00
  47. Știu că nu ar trebui să comentez, măcar până termin facultatea ca să nu iau o notă mică la cursul de Social Media de la FJSC, dar dacă Zoso nu a fost admis la facultatea asta cred că e un lucru bun. Nu pare că ar avea nevoie de diploma asta și se descurcă de multe ori mai bine decât majoritatea absolvenților de FJSC. Dacă e un jurnalist atât de prost de ce îl mai bagă în seamă niște profesori respectabili?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube