Știrile zilei – 15 februarie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. Ai luat bani cu imprumut de la cineva sau vrei sa faci o comparatie la aplicarea legii darii in plata intre camatari si banci?

    00
  2. militianul care te opreste nu poate sa faca absolut ce vrea el. daca nu-ti convine poti sa-i spui de la obraz „eu asa ceva nu inghit. dar pot sa scuip”

    00
  3. Nu inteleg de ce nu ai dreptul sa legitimezi politistul. In fond s-au mai intamplat cazuri de politisti falsi…

    00
    • Presupun, doar presupun, ca au obligatia sa poarte ceva insemne in locuri vizibile si tot de asemenea presupun ca daca ii explici problema cu politistii falsi si ceri politicos, iti arata legitimatia de serviciu. Legitimatia, nu documentul de identitate. Asta daca nu ti-o arata inainte ca macar sa spuna „buna ziua”.
      De cate ori am avut de a face cu politisti, si-au aratat legitimatia inainte sa salute sau imediat dupa.
      Nu cred ca este nimeni absurd daca ai o solicitare rezonabil de logica, exprimata politicos.

      00
    • Statistic vorbind, cati politisti falsi te-au oprit in viata de sofer? Personal vorbind, nu doar am auzit de la prietenul unul prieten al carui var a fost oprit de un politist fals…
      Ce atata batut apa in piua cu drepturile soferilor la oprirea de catre agentii de circulatie, de parca zici ca s-au rezolvat toate problemele si a ramas asta????
      Ai calcat pe bec, iti iei amenda si o platesti, n-ai calcat pe bec, faci contestatie.
      Toti cocosii de tastatura umflati cu steroizi de la cocoom, cyd, expunere si alte laturi…

      00
    • Politistii falsi nu te opresc pentru proces verbal si amenda, te opresc si incearca sa te faca sa dai spaga.

      00
    • geretus, oare ce este mai ușor de falsificat, o uniformă de polițist sau o legitimație? Ce te face să crezi că cine poate rezolva uniforma, nu poate să-și tipărească și o legitimație?

      00
    • Politistii falsi nu dau amenda, iar daca dai spaga, nu prea conteaza cui o dai… Daca nu dai spaga, explica, te rog, in ce fel te afecteaza politistul ala „fals”. Multumesc.

      00
  4. Or fi politistii obligati prin regulamentul lor sa se legitimeze dar daca nu vor e cam aiurea sa nu ai ce face. Partea cu legitimarea ar trebui sa fie totusi reciproca. Daca eu nu am voie sa-l legitimez ma gandesc ca pot aparea tot felul de cazuri cu politisti falsi.

    00
  5. Ca a murit Scalia nu e o stire?

    00
    • De ce sa fie, te afecteaza cu ceva?

      00
    • Faptul ca a murit Antonin Scalia nu are nici o relevanta pentru nimeni din tara asta. Sau…pentru orice persoana in afara Statelor Unite.

      00
    • Faptul ca se poate schimba balanta de putere in cel mai important factor de decizie pentru schimbare sociala, in cea mai mare putere din lume care are si tendinta de a-si exporta valorile, nu are nici o relevanta? Hmm, poate ca ar trebui sa ma uit mai atent la stirea cu directorul Pepsi.

      00
  6. In poza cu camatarii, as tine un mic pariu ca ala in pielea goala si-a injectat synthol in triceps.
    Are tricepsii mai mari decat pectoralii, lol. :)

    00
  7. De cel putin 20 de ani se vorbeste de camatari, si cat de mizerabile sunt metodele lor, oamenii imprumuta in continuare.
    Pana la urma, asa le trebuie.
    Eu am un prieten care a fugit o perioada buna de camatari. Pentru ce imprumuta bani? Sa joace la pacanele. Puii mei! Cand ii explicam toti ca e dement, ca ar trebui sa se opreasca, nu ne baga in seama. Atunci vino acasa numai la 3 noaptea, cand esti sigur ca nu e nimeni sa te omoare!

    00
    • Știu pe unul care deși are un salar care îi acoperă nevoile, tocmai a luat la rând cămătarii autorizați (IFN-urile) și s-a împrumutat de la ele. Banii i-a băut într-o singură zi, condimentat cu prostii de genul ”fac cinste la tot barul”. Motivația lui? ”Vreau să mă simt și eu domn pentru o zi.”

      00
    • da, se stie ca pe camatari nu ii lasa ma’sa sa mai iasa din casa dupa ora 22

      00
    • Sunt oameni care au imprumutat bani pt chestii mai grave, gen accident, tratamente medicale, etc pt ca nu aveau alta posibilitate de a obtine bani.
      Sa te imprumuti pt pacanele pare o dependenta si omul ala pare a avea nevoie de ajutor specializat nu explicatii ca-i idiot.

      00
    • Nu frate ca are el un sistem, ai sa vezi tu ca o sa îi iasa. A adus la Gica un aparat nou. Ala chiar da bani nu e umblat ca alelalte.

      00
    • Razvan, cati camatari cunosti? Eu, vreo trei.
      „Ai mei” nu te vanzeaza noaptea pentru 100 de milioane, dar nici nu e ok sa dai ochii cu ei cand nu ai platite datoriile.

      00
    • @A, omul e colegul nostru de generala, plus vecin „din cartier”. Daca pe noi, cei cu care 8 ani si-a dat cu caietele in cap si a mers la pescuit… daca pe noi nu ne asculta, pai ce „ajutor specializat” i-ar fi putut oferi cineva?
      Am mai vorbit noi cu unul din camatari, sa-l mai ierte pana plateste.
      Omul nostru a ajuns singur la concluzia ca aia nu era viata: s-a cumintit, si-a mai luat un job, a platit incet-incet… i-a trecut.
      Acum e insurat, are copil, familist. :) Cate-odata il mai tachinam, il intrebam cati bani a pierdut in total, daca nu cumva azi ar fi avut bani de casa… ;)

      00
    • Cristi, cei care oferă ajutor specializat în astfel de cazuri ȘTIU cum să pună problema. Știu să găsească factorul inițiator al problemei și de aici intră în linie dreaptă spre rezolvarea ei. Poate nu e 100% sigur că și reușesc în toate cazurile, dar au rata de succes mult mai mare decât prietenii și apropiații individului. Să știi că psihologia este totuși o știință. Nu degeaba.

      00
  8. Bai tata, aia cu Catalin Voicu e ireala! Deci romanasul isi fura singur caciula, baga pe idiot la pirnaie, se face ca-l pedepeseste dupa care ii da drumul. Sa-mi spuna cineva ca nu sintem tampiti ca natie, hai.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube