Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. Toate linkurile către românialiberă duc către pagină de eroare când sunt accesate de pe mobil ( chrome, android)…

    00
  2. Linkurile de romanialibera nu se deschid nici pe ipad-safari, nici pe android-chrome. De cateva zile.

    00
  3. Guvernul Ponta „a ascuns sub pres” faptul ca a rambursat imprumutul luat de Basescu de 14 miliarde dolari luati de la FMI + 5 miliarde euro luati de la UE.

    00
    • @Cryssy

      Da, erou national, Ponta asta… El si Ceasca ce-au mai salvat tara.

      AFYK, poti sa te duci pe site-ul BNR ( https://www.bnro.ro/Operatiuni-cu-titluri-de-stat-5593.aspx ) si sa iei la mana, din 2012 incoace, toate emisiunile de titluri de stat, sa vezi ce scadente au, ce dobanzi si ce rate de subscriere avura de sarira bancile ca ratza la gelatina sa finanteze onor stat.
      Daca aduni si corelezi toata informatia e posibil sa descoperi o suveica financiara mult mai costisitoare decat acordurile cu FMI / UE, întinsa pana hat, departe, prin 2030. Dar – nu-i asa?! – e mult mai bine ca tu. guvern, sa iei banii discret, de la bancile locale, cu dobanzi nesimtite si sa nu te futa nimeni la cap asupra modului in care-i cheltuiesti.
      Mai ales ca-i plateste bizonul fara sa stie ca-i plateste (asa cum stie dealtfel precis despre FMI si Chioru’) si scadenta e, de obicei, dupa 1-2 legislaturi, când tu esti deja departe, prin Uzbekistan sau Vanuatu.

      00
    • Cryssy, initial am vrut sa te contrazic, dar avand in vedere afirmatia facuta nu ar avea rost. Oricum, mult succes cu doctoratele la Harvard, Oxford si MIT!

      00
    • Ce gluma buna.

      „Statisticile oficiale ne arată că între aprilie 2012 şi decembrie 2014 datoria publică a României a crescut cu 5,1% din PIB (după metoda internă de calcul) sau cu 4,6% din PIB (după cea europeană). În lei, aveam în plus 60 de miliarde potrivit primei metodologii sau 53 de miliarde potrivit celei a Uniunii Europene. Respectiv 12-13 miliarde de euro împrumutaţi în plus de guvernele conduse de Victor Ponta.”

      Cam asa a rambursat conu’ Ponta datoriile.

      Banii luati de la FMI au ajuns la BNR in cea mai mare parte si de acolo s-au si dat inapoi. Nu a fost o datorie guvernamentala. Sa ii multumesti lui Isarescu pentru returnare.

      00
    • NOU
      #8

      coa, trebuiau plătite oricum. gotosleep.

      00
  4. Baiatul care scrie pe IT in profit.ro nu are habar pe ce lume traieste. Windows 10 a ajuns in 6 luni la 200 de milioane de utilizatori, fiind versiunea de Windows cu cea mai rapida adoptare ever, Iar el zice ca asta e cel mai mare esec. El se astepta sa ajunga la 1 milliard de instalari in 6 luni, ca e gratis (nu, nu e gratis, asta e valabil doar pentru cei cu licente de 7 si 8). Habar nu are ca exista o piata uriasa, anume segmentul enterprise, care se misca in cu totul alt fel decat viseaza el.

    00
    • Asa se intampla cand „specialistii” nostri nu se limiteaza la a traduce pur si simplu articolele de pe site-uri mai profi (in cazul asta de pe neowin.net).

      00
    • Segmentul enterprise se misca si el … spre Apple. Un singur lucru mai tine windows in viata, in ciuda modului agresiv in care incearca sa ti-l bage pe gat, jocurile.

      00
  5. Sa-l anunte cineva pe colegul Eftimie ca acum ceva timp pentru el Ponta era cel mai bun premier evar.

    00
  6. Faine fetele astea, dar, te rog io, baga si cate una mai cu carne. :)
    Mie-mi plac grasele. :)

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube