Momentul ăla în care trebuie să intri în parcare…

…și tu nu ai mai văzut până acum așa ceva, plus că n-ai mai auzit niciodată de parcare cu plată. Așa că te oprești și te descalți.

IMG_1533 IMG_1534

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Pacat ca nu era un tramvai de blocat…

    00
  2. Nu pricep :(. Ce trebuia sa faca?

    00
  3. Pai de unde bani de parcare boss? Mi-am luat masina ce dracu… sa imi ofere autoritatile loc de parcare gratis.

    00
  4. Daca s-ar aplica legea in Romania atunci acel bizon nu mai parca acolo si nici nu mai facea acele manevre in proximitatea trecerii de pietoni.

    00
  5. Calul dus la apă se îngroapă în miriște

    00
  6. Pisi o fii gresit locatia, Bos…

    00
  7. Dupa aia ca de ce le zice lumea mitici.

    00
  8. Cand am revenit in Bucuresti, am vazut la fel de multe Range Rover-uri d-astea, cat si Loganuri. Peste tot, si parcate printre blocuri, prin cartiere normale, alte masini mai scumpe sau de lux, nu, dar Range Rover-uri am tot vazut de parca se dadeau la promotie – la fiecare 2 sticle de cola primesti o masina.

    De unde au tot rasarit ?

    00
  9. Am stat in spatele lui 3 minute, pana a rezolvat portarul, si pe el si pe cel care a venit in spatele lui. Tehnologia nu e tehnologie cand se baga o maimuta pe acolo …

    00
  10. Avea piciorul pe frana, nu se putea descalta :)

    00
  11. Pai cum, taxa de parcare nu e inclusa in rata de leasing ?

    00
  12. Eu n-am înțeles nimic. Care-i faza? Voia unu să intre în parcare la Aro și nu putea. Și?

    00
  13. Am observat o specie ciudata la noi. Cocalarul cu ceva bani care are impresia ca e mai important decat e. Uneori are un butic sau vreo sala de jocuri si se imprumuta la toate neamurile si cumpara o frumusete de-asta la mana a4a. Dupa ce a luat o masina din gama premium viata i se schimba radical. Universul parca il priveste cu respect. Brusc nu mai are timp de detalii absurde cum ar fi parcarea in locuri special amenajate. Pt ca e important. Pt ca timpul lui conteaza(nu are importanta daca duce plodul la gradi sau amanta la coafor). Statutul pe care i-l da masina e peste muritorul de rand. Trebuie sa parcheze cat mai aproape de usa de la intrare in magazin . Si pt ca nu e un taran coclit el pune avariile. Pt ca avem de-aface cu un om important. Un om care … a inteles cum se misca lumea. In felul asta o omul nostru evadeaza din viata lui simpla si anosta in sfere mai inalte. Si la munca angajatii il pupa-n cur(nu toti doar angajatii buni) ca el e sef de sef iar amanta geme mai cu foc la gandul vacantei la Paris ce i-a promis-o cand era baut.Iar masina e …sceptrul lui. Si poate e baiat de treaba dar frustrarile din tinerete il fac sa se comporte asa. Nu pt ca ar avea ceva cu lumea ci doar pt ca asa a inteles el succesul.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube