Doru Pelivan se întoarce înainte cu Kiwi Agency

Când fraierii care vin la conferințele despre nimic se termină, se termină și cariera ta de coach de succes. Așa că Doru Pelivan, copilul prodigios al Timișoarei, și-a deschis o afacere nouă. O agenție full service numită Kiwi Agency.

Pentru cei mai tineri dintre voi, cerculețul de sub logo când intrați pe pagină se numește loader, și este o tehnologie care se folosea acum 10 ani, când viteza de internet era mică și voiai să îi afișezi vizitatorului toată pagină o dată. A dispărut între timp, pentru că era enervant și inutil. Aparent nu și la Kiwi Agency.

În rest, siteul e cu același bullshit cu care a dat greș până acum. Mai jos, o poză cu echipa. Băiatul din stânga sus are potențial, la fel și blonda.

doru-pelivan-kiwi-agency

Altfel, colegul lui de afaceri de succes, David Alb, a renunțat și el la cariera de succes cu White Vision și s-a întors să muncească la cofetăria părinților.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

71 comentarii

    • E profesionist, te asigur eu.
      Imi aduc aminte de 2009. Toamna. Eu incepeam anul doi de ETC, baiatul din stanga sus anul I. In 2012 am absolvit. Baiatul din stanga sus era tot anul I. A mai inceput o facultate intre timp. Mate-Info la UVT. Parca a reusit sa treaca in anul 2.
      Am fost si coleg cu el la un vechi job. L-au dat repede afara fiindca avea „potential” prea mare. Plus, statea cate 2 ore la toaleta cu laptopul in brate.

      00
  1. Eşti un pic ambiguu. Care dintre blonde? ;)

    00
  2. Nu sunt un bun cunoscator al chestiilor ce tin de moda, dar pot sa zic cu certitudine ca acele 2 cravate sunt oribile, poate cele mai urate cravate vazute vreodata.

    00
  3. Arata belea site-ul

    00
  4. Ah, e și Arta Seducției la testimoniale. E clar, numai clienți serioși, profesioniști…

    00
  5. cred ca potea sa iasa un homemade decent din ce e pe canapeaua aia. mai ales cu blonda din centru si bruneta din dreapta.

    cine dă thumbs down e o oprărită!

    00
  6. Cum zicea un nene: „Bad publicity is good publicity”. Vreo preferinţă pentru ceva de pus la rece?

    00
  7. Iar pe site la testimoniale e Pera Novacovici…priceless

    00
  8. Blonda clar. Se vede ca bruneta nu are deloc… potențial :)

    00
  9. kiwi de mere.

    00
  10. Design pt. Hotel Perla, font Century Gothic. Ce mi-e asta, ce mi-e Comic Sans.

    00
    • Atunci când merg la hotel prima mea problemă e fontul de pe pliantul publicitar nu-i așa ? Vezi că ai greșit ordinea priorităților!

      00
  11. Am si eu o intrebare pentru office managerii de pe aici. De ce ai umble un raft ( ca cel din poze ) cu niste carti din oferta adevarul ?

    00
  12. Ce spune kiwi: „Pentru că, atunci când colaborezi cu noi, vei avea în sfârșit și tu, mai mult timp liber”

    Ce spun clienții kiwi: „Sunt foarte pretențioși – te vor pune la treabă și vor lucra cot la cot cu tine. Nerecomandabil celor slabi de inimă.”

    00
  13. Nu putea sa aiba un nume romanesc? Iar partea cu „CE SPUN CLIENŢII KIWI AGENCY” e tare rau :))

    00
  14. Nu e ca și cum au scris ei codul pentru site. E o temă de WP căreia i-au schimbat numele și au popendulat-o cu conținut.

    00
  15. „E o agentie de fulfillment in marketing”.

    Mama ce de-a vorbe goale…

    00
  16. WE BRING FULFILLMENT! Ar avea mai mult succes daca ar plasa escorte.

    00
  17. S-au inmultit specialistii astia Facebook ca iepurii. Daca le cer sa rezolve doua lucruri banale, doua lucruri pe care o sa imi ceara cam 1000 de euro, pot sa pun ramasag pe 2000 ca nu vor reusi. Dar ei sunt specialisti Facebook. A vazut ca are lapte si acum sug toti nepriceputii!

    00
  18. Tu, care îți mănânci de sub unghii, care ești și urat, prost îmbrăcat, masina second hand și, bineînțeles, virgin, te-ai găsit sa îi critici?
    Aștept cu interes și replicile de genul: pana și publicitatea negativa e publicitate.
    În continuare nu inteleg de unde se mai găsesc cretini sa pună botul la d-ăstia? Prefer oricând sa merg la târnăcop.

    00
  19. Mie-mi place numele jpeg-ului cu echipa, de pe sait: Poza-aleasa-kiwi

    00
  20. kivi nu e pentru oricine:

    „În momentul de față, Kiwi lucrează pentru două categorii de clienți și parteneri:
    •companii din diverse domenii, care activează în aria serviciilor sau a produselor;
    •cei mai buni autori online de secol 21, care oferă materiale educaționale în domenii diverse, de la dezvoltare personală și psihologie, până la educație vestimentară.”

    ……………….autor online de secol 21………………..slogan de blog

    00
  21. „Acesta presupune utilizarea mai multor servicii de marketing prin intermediul cărora, compania ta poate beneficia de un rezultat concret.”

    Tema pentru acasa: a se indica greseala de gramatica de clasa a 5-a.

    00
  22. 1. alt tag. alt tag. alt tag. Cristosii mamii voastre de boi
    2. misto design, mai ales horizontal scrolling-ul ala. Protip gigi: Bootstrap merge si cu wordpressul ala de cacat.
    jesus fuck.
    3. 4 secunde sa incarce o pagina „under construction”. Asta e gazduit pe laptopul patronului sau ce?
    4. Astia ofera consultanta web de pe site-ul ala? Really?

    00
  23. Mi se pare mie sau portofoliul acela e fals?

    Am vrut să văd la plesneală un site din portofoliu, la care le-au făcut cărţi de vizită, logo, etc, şi când colo novacomputers.ro nici nu e înregistrat la rotld măcar :))

    Credibilitate zero deocamdată.

    00
    • Pe mine nu m-ar mira ca tot portofoliul sa fie fals. Ma rog, mai putin salina din oras, ca aia tot al boului cu cravata stupida e. Si, hai, poate frescofood aia, ca au o engleza de balta. Cica „We are close now”. Sau poate vor sa transmita ca sunt aproape de clienti, cine stie :D

      In rest, ce sa zic, vad ca multe din firmele cu care se lauda ca le-a facut webdesign si o mie de alte lucruri au cam acelasi site inca de prin 2014, cand Kiwi Smart SRL avea incredibilul numar de 1 angajat. Probabil un workaholic din moment de la 17 Ianuarie 2014, la vo’ 3 luni de cand s-a infiintat Kiwi Smart – care p-atunci n-aveau nici macar pagina de facebook – preda deja website-ul functional pentru gentlemenspokerclub.ro. Si-n acelasi timp s-a ocupat si de balul-vienez.ro, gata chiar mai repede, in doar 2 luni de la infiintarea firmei. Si probabil si de altele, da’ nu am chef sa astept cate 30 de secunde sa se incarce o pagina pe kiwiagency.ro – pare ca site-ul lor e hostat pe un sinclair spectrum, asa se misca.

      00
    • se poate sa fie, io m-am uitat la unul din cacaturile alea si mi-au venit dracii.
      Ce nu pricep io e asta: de ce ai face un portofoliu fals cu site-uri proaste?

      00
    • Hmm, macar unele sunt facute de ei. Au exact acceasi pagina de eroare. Ma rog, facute poate e mult zis. E concrete5 cu ceva tema.

      00
    • WakeUp Pub: Patronul e prieten bun cu Pelican
      Fresco: e ceva local dinasta de hipsteri naturisti, prieteni cu cravata de langa Pelican
      Salina din Oras: firma lu’ aia care l-a fatat pe Pelican
      Friends Cafe: cafenea de colt pe langa tribunalul din Timisoara, de obicei isi fac veacul pe acolo fetele independente de la medicina.
      Balul Vienez: cravata de langa Pelican e client fidel care se da important pe acolo

      False, nu, chestii pupincuriste ieftine intre prieteni motivationali, da.

      00
  24. Who the fuck are all those people? And who cares?

    00
  25. Neavand ce face, am ajuns la blog si la studiul de caz cu Wake me up Pub.
    Citind pana la paragraful 5, mi-am dat seama cate obstacole au avut oamenii de depasit, pentru a promova cel mai mare pub dintr-un oras cu 300 000 de locuitori, amplasat intr-o zona centrala si fara concurenta:
    1. Locatia parea blestemata

    00
  26. cele mai mari jeguri „agentiile” astea.
    ce fac cei mai multi: prostesc pe unii sa ia bani multi pe proiecte slabe, proiectele alea sunt facute de firme mai pricepute, dar mai mici si pe mai putini bani.

    de exemplu nu te poti da agentie serioasa, cu clienti ca Vodafone, MAE, PNL, UPC, dar pt „angajati” dai laptop core2duo sau, brusc, sa scoti toate numele de la „echipa” dupa ce colaboratorii de la Siveco sunt luati pe sus. :D

    agentiile de la noi in cateva cuvinte: prosteala cu portofoliu.

    00
  27. NOU
    #57

    Despre pera novacovici nici o veste noua ?

    00
  28. Ce vezi benefic in a arunca cu gunoi in stanga si in dreapta. Oare nu ar fi mai util sa faci ceva constructiv? Pana una alta aceasta firma pe care o ponegresti ofera peste 20 de locuri de munca si se pare ca isi face treaba destul de bine. Cifrele o confirma. Ai o atitudine de adolescent frustrat.

    https://www.risco.ro/fr/verifica-firma/kiwi-advertising-agency-cui-32222005

    00
    • dragoș șerban, ești isteț, și CEO la 3 fabrici https://imgur.com/YZ45hZm.png

    • Te folosesti de adresele de email (confidentiale) ale celor care adauga comentarii pentru a le face persoana publica chiar daca ei, poate, nu isi doresc acest lucru. Asta spune multe despre caracterul tau. Arunci cu noroi peste tot, nu aduci nici o valoare si se pare ca nici caracterul nu este punctul tau forte. Spor sa ai!

      00
    • am inteles. deci voiai să mă faci frustrat și prost anonim, fără să îți asumi ce spui. :)

    • Nu te-am facut prost. Ti-am spus doar ca ai o atitudine de adolescent frustrat. Altfel nu ai face o pasiune in a arunca cu noroi in realizarile celorlalti, chiar si atunci cand ei aduc valoare reala pentru o multime de clienti si angajati.

      Nu ma deranjeaza faptul ca mi-ai scris numele complet, dar nu e etic sa te folosesti de datele care pretinzi ca sunt confidentiale.

      00
    • și hitler aducea valoare pentru angajații lui, dacă stai să te gândești. asta vrei să spui, nu? că un șarlatan ca pelivan e bun, că dă de mâncare la oameni…

      nu te deranjează, dar te deranjează că ai o opinie stupidă, pe care nu ai vrea sa ți-o asumi.

    • Cand pe piata o companie creste constant (exceptand uneori companiile care se bazeaza pe contracte dubioase cu statul) inseamna ca ofera ceva pentru care foarte multi oameni sunt dispusi sa plateasca. Si asa este normal sa fie. Daca valoarea perceputa de acei clienti pe termen lung ar fi slaba, compania ar cadea. In nici un caz nu ar creste. Pe ce anume te bazezi concret cand spui ca Pelivan este un escroc? Daca ai date concrete in acest sens, argumenteaza. Din punctul meu de vedere niste argumente bine documentate sunt net superioare sarcasmului si relei intentii evidente. E posibil sa ma insel eu si sa nu am toate datele.

      Sau poate ca si eu sunt tot vreun hitlerist pentru ca am 3 „fabrici”. Poate ca orice detinator de afacere este un hitlerist. Nu inteleg logica asta, poate imi explici tu cum vezi lucrurile. O zi de vis sa ai!

      00
    • poți merge pe tagul doru pelivan de pe blog și afla.

  29. Asa, situatie in care nu ma incadrez in blogul tau „constructiv” :)) Bafta, faci o treaba faina!

    00
  30. O sti p’aia? :))

    E stilu’ nostru, stilu’ Pelivàn!!!… : https://www.youtube.com/watch?v=uU1fGQdLH68

    00
  31. Cred ca cel mai bine se reflecta rezultatele aici
    https://www.listafirme.ro/kiwi-smart-srl-32391861/
    Are cifra dar si datorii, si active cirulante…

    00
  32. @adrian, sunt mai multe firme (același sediu social)

    https://www.risco.ro/en/verifica-firma/kiwidm-platform-s-r-l-cui-43030978
    https://www.risco.ro/en/verifica-firma/kiwi-smart-cui-32391861
    https://www.risco.ro/verifica-firma/kiwi-marketing-education-s-r-l-cui-41694988

    Domeniul edukiwi.ro e luat pe firma KIWI SMART SRL iar cea care oferă cursurile este KIWI MARKETING EDUCATION SRL.

    Surprinzatori în anul 2021 mai exista piață bună pentru astfel de cursuri. Dovadă CA din 2020 a KIWI MARKETING EDUCATION SRL.

    Le urez succes la toți!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.