O decizie istorică pentru jurnalismul de târlă practicat de Antena3

Tăpălagă relatează decizia unui proces în care jurnalista Oana Stancu a pierdut:

In cadrul emisiunii "Exces de Putere" din data de 17.11.2012 au fost dezbatute aspecte ce il vizeaza pe intimatul Marian Georgescu, respectiv faptul ca, in calitate de comandant al Penitenciarului Codlea, acesta a obtinut arhiva cu colaboratori ai Securitatii si ca detine aceasta arhiva acasa, de care se foloseste pentru santajarea si amenintarea unor persoane care detin functii publice pentru obtinerea unor beneficii ilicite; faptul ca exista presiuni si influente asupra persoanelor din cadrul sistemului de stat, asupra procurorilor din cadrul DNA, precum si asupra instantelor de judecata in vederea obtinerii unor condamnari potrivit propriilor interese.

Recurentele au sustinut ca afirmatiile acuzatoare la adresa intimatului au apartinut insa unor terte persoane, cum ar fi fratele si fiul reclamantului, fosti parteneri de afaceri ai intimatului, etc, si ca jurnalistul nu a facut altceva decat sa le aduca la cunostinta publicului prin intermediul emisiunii, sa le comenteze si sa le supuna invitatiilor din emisiuni.

Desi este adevarat ca aceste ipoteze au fost sustinute de terte persoane si ca nu au fost create de jurnalist, Tribunalul apreciaza ca sub acest aspect prezinta relevanta modalitatea de realizare a emisiunii din data de 17.11.2012, prin prezentarea unui material inregistrat anterior, in care sunt relatate aceleasi acuzatii expuse de persoane prezente in platou,intervievate de reporterul Antena 3. (…)

Ce făceau mizerabilii? Repetau la nesfârșit mizerii despre cineva, scuzându-se de fiecare dată că nu ei le-au spus. Le-au spus alții. Cineva. Nu ei. Dar ei le repetau la nesfârșit, fără să conteze că sunt adevărate sau nu, că scopul lor nu era ăsta, scopul lor era să impregneze în memoria publicului ceva.

Ca aici. Întâi au mâncat rahat că ăia au terenuri, după ce s-a dovedit că de fapt nu au, au dat-o la întors, că sunt băsiști, deci mint.

Sau cu aia cu eu plătit de Felix Tătaru sau de Udrea. Nu există așa ceva, dar ei au repetat-o de atâtea ori încât puținii la minte care sunt fanii lor i-au crezut. Ce dovezi? Prostii.

Și, că tot se întreabă cel mai prost dintre ei cum vor rămâne în istorie, iată: niște lași incompetenți mincinoși manipulatori lingăi ordinari. Fix așa. Niște slugi jegoase în slujba unui infractor dovedit și securist otrăvit.

 

fun-gadea

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Pai si deci cat iti dadea Tataru de la Udrea?

    00
  2. Şi totuşi, Oana Stancu n-a pierdut! Ci e doar încă o dovadă a sistemului ticăloşit care încă răspunde comenzilor lui Băsescu.

    00
  3. Aceeasi Oana Stancu care a castigat proces cu Mantzy si primeste 10.000 de euro pentru o postare de pe blog?

    In timp ce la TV manjesti cu rahat in fata unei tari intregi din spatele unui aparat de propaganda care produce milioane de euro si primesti 4 mii amenda? Nice…

    00
    • Nici macar Mantog nu merita asa ceva

      00
    • merita, e mai porc decat crezi. mizeriile sale sunt mult mai mari. pacat ca plateste doar pentru una

    • NOU
      #11

      Porc neporc mantzy scrie bine. E sărac dar scrie de rupe.

      00
    • am vazut. what can I say… momarlanii sunt amuzanti.

      00
    • @Cetin: What? Adica faptul ca a ras de tine ca esti gras si hater si ca face glume cu țâțe e mai rau decat sa alimentezi masinaria Antena 3 si sa contribui la imbecilizarea tarii?
      Nice logic, dude.

      Ah, am uitat ca militeaza pentru cainii vagabonzi si ca a fost in Grecia sa ajute refugiatii. Pentru asta merita, clar.

      00
    • @wave
      1. toata lumea care are o anumita opinie despre absolut orice e la un moment dat un hater. A nu fi hater inseamna sa nu ai nici o opinie care nu e cea mainstream .Adica un rahat.
      2. mantog e un bou sinistru „pro refugiati blah blah blah” pentru ca e al dracului de misto sa fii pro refugiati cand tu locuiesti intr-o tara de cacat unde n-ai de-a face cu ei si nu te afecteaza ce fac. Noi astia care traim intre ei am incercat de mai multe ori sa-i aratam dobitocului ca e o idee proasta pentru ca deja Europa are o comunitate musulman acare nu se integreaza si creeaza o gramada de probleme.
      dar nu, dobitocul ala trebuia sa fie el trendy si prost, pentru ca nu e el ala care nu mai poate iesi noaptea singur pe strada.

      00
    • @cheddar: Deci daca ai doar opinii mainstream esti un rahat (1). Dar Mantog e un bou sinistru, pt. ca nu impartaseste opinia mainstream legat de refugiati (2).

      00
    • actually, opinia lui e exact opinia mainstream, cel putin prin tarile cu apa calda. As stated before- nimanui nu-i pasa de Romania.

      De asta presa germana a ascuns o serie de crime comise de numitii refugiati si cadavrul lui Alan Kurdi(un baietel care a murit inecat pentru ca taica-sau a vrut neaparat sa vina in Europa sa-si faca dintii pe banii contribuabilului in loc sa continue procesul de cerere a azilului in Canada sau sa stea in Turcia unde familia era in siguranta) a fost folosit ca sa impresioneze prostii.

      hai sa vedem daca-ti dai seama ce e in neregula cu fraza asta:

      „Kurdi is believed to have been born in 2013[5] in Kobanî, Syria.[6] A Syrian journalist claimed that the family name was Shenu; Kurdi (as a last name) had been used in Turkey because of their ethnic background.[7] After moving between various towns to escape ISIL,[8] his family settled in Turkey for three years”.

      fii atent la ce zice matusica in interviul asta

      Asta e primul interviu pe care l-a dat. mai tarziu si-a schimbat povestea.

      00
  4. Nici eu nu cred ca te-au platit alde Basescu, Udrea, etc. dar nu din cauza ca n-ai fi baiat competent, ca n-ai fi vrut sa te implici, ci din cauza ca sunt extrem, extrem de stransi la punga….ca nu ar da doi lei intr-o astfel de directie.

    In privinta ticalosilor de la Antena3 treaba e clara… au facut si continua sa faca un gen de „intaratare publica” prin actul de presa. E o incitare la violenta de idei…la nerv national dirijat. In mod normal, intr-o tara civilizata ar fi scosi in afara legii. Intaratarea nervului public nu e act de presa, e un act marsav de manipulare.

    00
    • Nu prea esti la curent cu ce se intampla prin tara, sa inteleg. A fost ditamai scandalul cu postacii Elenei Udrea. E fix invers: ea e cea care dadea cel mai mult… Chiar nu pot sa imi dau seama de unde ai tras concluzia asta cu zgarciti in ceea ce priveste on-lineu. Sau poate o fi vreo ironie fina…

      00
  5. Mai… mijloacele mizerabile cu care Antena3, da cu propaganda in popor sunt binecunoscute si incontestabile dar ele sunt pe masura coruptiei si mizeriei personajelor principale care s-au tot perindat pe la conducerea acestei tari. Adica, pentru a construi un wc in fundul curtii e nevoie in primul rand de o groapa. Mizeria propagandei Antenei3 e de egala masura cu mizeria morala din politica romaneasca. Antena3 e varful motzului de la rahat si nu rahatul pe un gazon imaculat. Sa nu amestecam lucrurile.

    00
  6. Vor ramane la fel, cacatul pe care il mananca le tine de foame. De latrai va mai fi nevoie si va exista tot timpul cineva care sa ii alimenteze cu fise.
    Despagubirile astea sunt daune colaterale.

    00
  7. din cati au trecut pe la antene felix a ales pana a ajuns la esenta, astia sunt ca negrisorii supravegetori din zbor deasupra unui cuib de cuci , infecti si stambi

    00
  8. Eu as desfiinta presa tabloida in intregul ei. As considera-o inutila in societate, fara scop educativ, deci fara motive obiective de a exista. As interzice-o prin lege si i-as trimite pe alde Gadea la sapa.

    Libertatea presei nu inseamna sa transformi presa intr-o buda publica.
    E o falsa idee ca „presa e cainele de paza al democratiei”. In realitate nu se intampla nimic in afara de agitat spiritele in popor si accentuarea unei depresii nationale care rezida in primul rand din nivelul de trai redus si lipsa de perspective.

    00
  9. Chiar nu inteleg ce pendula calului va cramponati atata de A3. Astia sunt singurii care fac/zic mizeriile cele mai mari? b1 si realitatea=sfinti,este?

    00
    • Pierzi din vedere ceva important: Voiculescu e securistul rău, dar Băsescu e securistul bun. Plus Udrea. Și ea tot bună e.

      00
  10. mai fmm Gâdea

    00
  11. Nu inteleg de ce li se permite lui Gidea&co sa emita rahat? Daca un doctor taie mina care nu trebuie, i se retrage licenta. La fel si cu imbecilii astia: taticu’, ti se retrage licenta de jurnalist. Matale nu mai ai voie sa maninci kko nicaieri TV/radio in Romania. Da’ na!, asta e Romania, CNA, gasti, miute etc. Si ne mai miram de ce toti pensionarii voteaza cu aceleasi lepre de fiecare data.

    00
    • Daca un doctor taie mina care nu trebuie, i se retrage licenta.

      Nu, primeste 10% penalizare de salariu pe 3 luni…

      00
  12. Cum era chestia aia: calomniati,calomniati, calomniati ca ceva tot va ramine.

    00
  13. In noaptea alegerilor, la vreo 3 ore dupa ce ponta recunoscuse victoria neamtului iar toata lumea sarbatorea faptul ca n-o iesit ponta presedinte, vita de stancu a zis ca nu e totul decis pana ce nu sunt numarate toate voturile, ca mai este speranta. speranta pentru ce?

    00
  14. Plm,nu a dat spaga vor antenele!!!

    00
  15. Doi prosti sinistri, Matog si Oana Stancu, s-au luat in coarne. Unul dintre ei a pierdut lupta.
    End of story.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube