Cel mai isteț polițist din Buzău

Șeful Poliției Rutiere circula cu o mașină cu numere false. Șeful Poliției Rutiere circula cu o mașină cu numere false. Șeful Poliției Rutiere circula cu o mașină cu numere false. Șeful Poliției Rutiere circula cu o mașină cu numere false. Șeful Poliției Rutiere circula cu o mașină cu numere false. Șeful Poliției Rutiere circula cu o mașină cu numere false.

Pur și simplu dumnezeu. Sunt curios ce mașină era și cât costa înmatricularea, să vedem dacă a meritat riscul. Și chiar dacă ar fi meritat, cum naiba să te gândești la așa ceva, polițist fiind?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

  1. Hei, nu te uiți unde trebuie, ești răutăcios, hai să-ți arăt glumele de pe facebook-ul MAI cum i-au găsit buletinul lui Smiley.

  2. Asta pare să fie declarația de avere, apar doar 2 mașini în listă, dintre care recent cumpărat (nu apare în 2014) e Alfa 147, poate intre timp si-a luat tanc.

    00
  3. moldoveni bos, la ce te-astepti ? :))

    00
  4. Cat de penal! :)

    00
  5. Mistrețul a fost ”executat”. Cred ca a mers cu numere rosii 3 randuri cat e voie ca nu a avut bani de timbru de mediu ca s-a intins la masini scumpe. Cand nu a mai putut merge a luat un al 4-lea rand de la colegi. Un cineva vigilent si binevoitor i-a facut cheie si l-a turnat. Pac-Pic-POC!

    00
  6. Si cu mintea asta a ajuns Seful Politiei Rutiere …

    00
  7. pai trebuie propus pentru decorare! merite deosebite,slujirea cetatii,bla,bla,minim cavaler trebuie facut ! a si scris preventiv ceva carti?

    00
  8. Se pare ca era o Alfa Romeo. Cat de idiot sa fii sa iei o mașina fără sa verifici întâi cat costa taxa de timbru? E cam primul pas când te uiți dupa mașini… Nici nu vreau sa ma gândesc câți din ăștia sunt puși sa vegheze la respectarea legii si a codului rutier.

    00
  9. Romania tuturor posibilitatilor!

    00
  10. Deci prima oară a luat mașina și apoi l-a surprins taxa? Mă mir că nu l-a surprins și prețul carburantului. Numai surprize cu mașinile astea, nimic nu poți anticipa cu ele.

    00
  11. Mai ramane de vazut si pe cine a deranjat de l-a dat in gat. Asta ar insemna sa avem presa. Nu doar sa inghita flamanda doar ce i se livreaza.

    00
  12. Bine că şi-a dat demisia. Nu e alta, dar altfel ar fi afectat imaginea Poliţiei Române.

    00
  13. io nu cred ca nu stia cat de mare este taxa de mediu la masina pe care si-a achizitionat-o, indraznesc sa propun ideea ca poate asta e mersul printre oamenii de acolo iar tipul asta pur si simplu a enervat pe cineva sau ceva si l-au turnat.

    00
    • NOU
      #19

      „nu stia” in sensul ca l-a durut in cur, nu s-a interesat, el e boss de boss etc.
      ai fi uimit cati cumpara masini fara a se interesa de costul timbrului de mediu, de fapt nici nu-i duce capul sa caute pe google si sa faca simularea pe siteul ANAF, nu pe gogutuning.eu
      dar ei au facebook… de 5 ani

      00
  14. Am ras o juma de ora cand am citit stirea…
    Cat de idiot tre sa fii sa circuli asa.. cu buna stiinta… ca doar nu o fi pierdut sirul reinnoirilor de numere rosii… Sau a zis: „Bai nene, cine puii mei ma opreste pe mine in trafic… ca doar sunt mare scula pe bascula…, doar n-o sa las masina in parcare ca fraierii care nu stiu sa citeasca dar aduc masini din Germania…si dupa aia intreaba cat e taxa de mediu”

    00
  15. Seful. Politiei. Rutiere. Din Buzau. Burtosul ala
    Intr-o tara cat de cat normala, ar trebui sa infunde puscaria datorita circumstantelor agravanta.

    Dar … „siguranta si incredere”.

    00
  16. Astea sunt dovezi de ciocoism romanesc.. neaosh.
    „De ce circul bah, asa?”
    „Ia k’asa vrea pola mea!”

    Un sef de Politie Rutiera castiga 5000 lei pe luna, in mana, in puii mei… si totusi nu a avut bani de taxa auto…. Sau n-a vrut muschii lui… La alegere.

    00
  17. NOU
    #25

    Am impresia ca la 1 prins, mai sunt inca 99 care fac acelasi lucru.
    Sau sunt singurul care a vazut cocalari cu numere de inmatriculare cu spatii intre litere si „bazati” care si-au pus xenon aftermarket, merg cu masina si dupa 2-3 beri si sunt siguri lor nu li se poate intampla nimic pentru ca „stiu ei pe cineva” ?

    00
  18. Ma intreb cum poti sa fi atat de prost si sa te expui unui santaj sau unui denunt, sa fii seful politiei si sa dai sansa oricarui dusman (sau prieten) sa te dea in gat, cand e la mintea gainii ca rezultatul nu poate fi decat demisia.
    Imi vine sa cred ca totusi nu putea sa fie atat de prost si faza a fost inscenata ca sa-si dea demisia dintr-un motiv mai „onorabil” si nu din cine stie ce motiv mai pervers.

    00
  19. Orasul ala are primar ciuma rosie din 1996,sa mai zicem de alte institutii?

    00
  20. NOU
    #28

    ce sa faci, li se da ce merita!

    00
  21. La ce fata are, asta o mancat mult caltabos la viata lui.

    00
  22. Cand am intrat pe topic, prima întrebare pe care mi-am pus-o a fost „oare cât de repede explica cineva situația prin prostia potrivit căreia Buzăul ar fi în Moldova?”. Ei bine, al treilea comentator a comis-o! :)

    00
  23. Șeful Poliției Rutiere circula cu o mașină cu numere false.

    00
  24. Reportajul e facut de niste amatori aerieni

    Vreau in plm detalii: despre ce masina e vorba, care erau sumele exacte pe care ar fi trebuit sa le platesca. Stii tu, chestii concrete.

    Si cand zice proasta aia „numere false”, ai impresia ca asta era politist ziua si noaptea james bond cu numere chiar *false* la masina, făcând cine știe ce.

    Cand de fapt, pare sa fie un gainar care n-a vrut sa dea bani pe inmatriculare si incerca sa fenteze sistemul mergand permanent cu numere rosii, eventual expirate (asa se intelege, mue digi pentru reprotaj bine facut).

    Altfel, doua chestii:

    – imi aduce aminte de cretina aia de la PSD – rovana plumb – care zbiera in gura marea ca „sa se plateasca taxa de imatriculare, ca taxe, ca plm” si ea avea masina Q3 inmatriculata in Bulgaria.

    – Steve Jobs făcea ceva de genul ăsta, mergând cu mașina în leasing fără numere . Ce mică e lumea :))))).

    00
    • Mi-a spus intr-o zi un gagiu dinasta din presa ca detaliile de genul ala distrag atentia de la fapta. Eventual atacul nu mai e atat de puternic indreptat impotriva celui care a uitat tabla impartirii.

      Repeta dupa mine: Audi Q7 4.2 litri. Intr-o tara civilizata ministrul ala desemnat sa protejeze mediul ar umbla cu o masina hibrida ori electrica, ba din cand in cand ar fi facut cate o aroganta iesind cu bicicleta (inteleg, la Bucuresti nu e cazul.). In schimb maimuta asta imputita de Rovana Plumb si-a luat unul dintre cele mai mari motoare pe una dintre cele mai mari masini si a ales sa fenteze taxa.

      00
  25. In 2010 taxa nu putea fi mai mare de 3500 lei. Atat era pentru un Golf 1.9 Euro 3 din 2003. Adica boul a riscat totul un salariu. Altii dau mita de 10 ori mai mult sa prinda un post de asta.

    00
  26. mai interesant e de aflat cine l-a turnat ? :) Care din subalternii lui il iubeste asa de mult?

    00
  27. Buzau, Caracal, what’s the difference

    00
  28. BUGETAR…special

    00
  29. ziceam ceva de Buzau si ciuma rosie mai sus, uite acuma Primarul de acolo e prins cu mâţa in sac ))),

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.