Vreau ca Borcea să aibă propriul lui reality show și talk show!

Cristi Borcea e un țărănete ajuns bogat dintr-o afacere cu butelii de gaz și cunoscut după ce a devenit acționar la clubul de fotbal Dinamo.

În ultimii ani, a renunțat la nevastă, că era de-o vârstă cu e și probabil îl deranja, și și-a luat o prospătură, Alina Vițican, care a devenit o păpușă umflată la buze și la sâni cu pompa. Pozele din linkul de mai sus sunt de pe vremea când era încă OK.

alina-vitican

Ăsteia i-a turnat doi copii, după încă 3 cu nevasta și unul ilegitim cu judecătoarea care a luat bani de la el și de la frații Becali ca să îi achite în dosarul transferurilor și care acum riscă pușcăria.

După care, din pârnaie, a combinat-o pe Valentina Pelinel, fotomodel internațional, cunoscută publicului că s-a combinat cu ministrul Sebastian Vlădescu, care era nașul ei de cununie și cu vreo 30 de ani mai mare. Pe de altă parte o înțeleg pe fată, politicianul Boureanu nu e tocmai un tip suportabil, mai ales după ce sărăcise. Acum, Pelinel e și ea gravidă cu Borcea.

valentina-pelinel

 

Deci Borcea are chestii interesante de spus. Serios. Vreau să îl văd cum se pregătește să iasă pe ștrase, cum alege calitățile unei mașini care să impresioneze, cum comandă la restaurant, ce mănâncă, în ce poziție doarme, cum le prostește pe proaste că doar pe ele le iubește, cum drămuiește banii până la următorul salariu, cum pregătește mașina de iarnă, ce manele ascultă, cum îl șpăguiește pe portarul liceului să îl lase să parcheze mașina în curte ca să îl vadă puștoaicele, cum discută cu un polițist care l-a oprit pentru că nu avea centură și conducea de pe locul din dreapta, cum face glume de țăran la coadă la shaorma, cum discută la ședințele cu părinții, cum le explică celor 6 copii noțiuni gen business, iubire, femei, matematică, cum merge la un amanet și cum îi prostește pe ăia de acolo, cum fură bani de la șuții de buzunare din autobuz și altele.

Ar putea fi cel mai tare reality show din lume.

Și seara, după ora 23, talk show. Să aibă invitați din lumea lui. Oameni pe care el îi cunoaște și îi stimează: băiatul care face cel mai bun sos în shaorma, chelnerul care aduce cea mai rece bere, băiatul de la care cumpără carnea pentru grătar, mecanicul care îi repară mașina, croitorul lui personal, asistenta pe care o futea în pârnaie, șuți, violatori, combinatori, oameni din lumea lui.

Ar rupe. Plus că ar fi un model pentru copiii ăștia care speră să babardească și ei ceva și ajung acasă cu tot felul de strâmbe.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

79 comentarii

  1. Nenea Vali, mai citeste bre literatura de calitate, ca treba cu Vladescu si Pelinel nu-i chiar asa cum zici/crezi matale: https://www.cancan.ro/toata-lumea-o-stie-pe-valentina-dar-putini-au-habar-cum-arata-irina-ea-este-prima-sotie-a-lui-cristian-boureanu-15011150

    00
  2. copilul ilegitim e cu nu stiu ce avocata, nu cu judecatoarea spagara

    00
  3. Eu am tot respectul pentru Borcea ca vietate!
    A reusit sa se reproduca multiplu, in conditii variate. Ca un gandac.
    Domnule, a combinat-o pe asta ultima, fotomodeala, din puscarie! Sunt indivizi care isi inghit limba cand trebuie sa i-o dea unei gagici (limba zic), pe cand Borcea a ajuns la asta chiar de dupa gratii.

    „Magma cum”! Laude!

    00
  4. Ai comis o eroare majora in articolul tau: nu pelinel l-a inselat pe boureanu cu vladescu, ci prima sotie – irina.

    00
  5. Hai recunoste ca esti invidios!
    Ca sa vina Pelinel (idioata fara dubii) la tine in parnaie si sa-i implantezi un puradel, in conditiile in care esti casatorit (a doua oara) si ai x copii, mi se pare maxim.

    00
  6. Ar fi apogeul toparlanismului, prostului gust, prostiei poleite, in general. Le-am vazut pe cele doua ieri la tv, erau pe toate canalele, chiar si la B1.Pe nevasta o mai vazusem la nunta de neam prost, cu 10 kg de dantela si de fard, despre Valentina Pelinel stiam mai multe.Nu ea a fugit cu nasul Vladescu, ci prima doamna Boureanu. Nu stiu esentialul, se pare.Saraca inca nevasta, cum se chinuie ea sa arate ca Pelinel, cum stie ea maximum 50 de cuvinte…Si aspiranta nevasta Pelinel, pe care, sincer, o credeam mai inteligenta sau macar mai umblata prin lumea civilizata, cum sa faci un copil cu Borcea?! De ce? Ce tasaturi/ calitati ar trebui sa mosteneasca, prin genele bezmetice? Sa ne lumineze si pe noi daca individul cu fruntea de doua degete are niste supercalitati care ar trebui multiplicate. Chiar nu inteleg…

    00
  7. Bai da, m-as uita la un asa show. Borcea, Vițican, Pelinel. Nume de nume!

    Daca e ceva ironic in toata chestia asta e ca, actuala sotie, se da victima cand ea a facut fix ce face acum Pelinel care, model international nu asa, baga texte cu sa nu fie judecata, etc..
    Sa vezi transformare dupa ce devina ‘mamica’.

    00
  8. Stai ca individul mai are cel putin un copil si cu Ionela Iordan, fosta prin playboy, asistenta TV, reprezentanta Dinamo in Liga sexy.

    Cum era faza aia? „The moment when you realise Idiocracy is a documentary”

    00
  9. Asta inseamna sa fii mafiot!R3$p3kt!

    00
  10. Stim deja ca mananca doar fructe de mare. A si facut intoxicatie cu mercur de la atatea fructe de mare.
    Pe Vitican a dezvirginat-o intr-o cada plina cu sampanie, asta inseamna sa fii mafiot.

    00
  11. Tu mai lipseai sa scrii despre asta.

    00
  12. M-as cam uita la un POV cu Pelinela aia…

    00
  13. Inafara de bani care e evident ce oare vad la ala?

    00
  14. Va fi plin de minusuri, stiu: Pelinel aia e o urâtanie (pare si foarte proasta). Eu i-as trage un pumn serios peste „buzuka” aia de gura. Se potrivea cu BOULreanu ala, altul pe care l-as bate in fiecare zi.
    So, o bagabanta si un jeg fac chestii pe care le fac bagaboantele si jegurile.
    Unde e agitatia? DE CE e agitatie la subiectul asta? E ianuarie, nu se intampla alte lucruri, nu-i asa?
    –––––
    Astept si „comentariile tip” de la toti nef*t*tii: „Daca Pelinel e urata, pune o poza cu ce ai tu acasa!”

    00
    • ţi-aş da şi plus şi minus, dar nu pot :D aşa că rămâne un plus.

      00
    • Daca Pelinel e urata, pune o poza cu ce ai tu acasa!

      00
    • obiectiv vorbind pelinel nu e urata. oricum ai incerca sa o scoti e peste medie la aspect fizic cel putin. Si nu inteleg de ce i-ai trage un pumn? Care ar fi scopul si ce ia demonstra cu asta? la fel si la boureanu.De ce l-ai bate? Tie ce ti-a facut personal?

      00
    • Daca Pelinel e urata, pune o poza cu ce ai tu acasa!

      00
    • pelinel e mediocra, notiunea de fotomodel international nu prea se pupa cu aspectul ei dar poate ca are calitati ce nu se vad din prima

      00
    • io as beli-o tare pe pelinel

      00
    • Ma mir ca in 2015 exista vreunul care nu l-ar bate pe BOUreanu.
      Cautati clipuri mai vechi pe youtube, poate va lamuriti de ce trebuie batut papagalul asta. :)

      00
    • Recunosc: eu l-as plesni de cateva ori pe Boureanu. Nu cât să-l bag în spital, doar cât să-i umflu ochii.
      Da’ pe Șova l-aș cotonogi cu o coadă de lopata!

      00
  15. eu sunt curios cum agata borcea, in fine sau cat plateste.

    00
  16. la ce frunte lată de 2 degete are borcea, își dai seama lucruri interesante poți discuta cu el. Sau am uitat că el e cel care a fost la librărie și și-a cumpărat 1,47 m de cărți (cotor) pentru că atât avea biblioteca.

    00
  17. NOU
    #41

    Bă Baroane, dar cum e adulterul ăsta cu complicitatea unei instituții publice ?
    Nu mai e pedepsit ?

    00
  18. Vitican are (la vedere) două tatuaje cu Borcea: unul cu numele omului pe tot antebrațul și altul cu poza de CI a aceluiași, pe spate în zona omoplatului. Cred că mai degrabă gândul ca o să treacă prin chinuri mari de la scoaterea tatuajelor o determină să „lupte pentru soțul ei”.

    00
    • Poate sa se marite rapid cu ta-su lui Borcea. Ca tot avea ala carti de vizita cu „Tatal lui Cristi Borcea” la functie, modifica si pune si ea un „Tatal lui” in fata tatuajului cu Cristi Borcea de pe mana; iar in poza de pe omoplat mai baga niste riduri, un baston si o putza care nu se mai scoala si e gata, leit tac-su.

      00
    • de ce sa-l scoata? Poate o fute un stelist care vrea borasca pe mecla lu borcea.

      00
    • Plina de rafinament si stil.

      00
  19. imi place de borcea, nu iarta nimic, da in tot ce prinde…

    00
  20. Mi se pare mie sau parca mai lasa-se gravida si o asistenta din puscarie?
    Oricum ar fi mai interesant decat tristii actuali din tv.

    00
  21. Această epidemie de puradei nu s-ar fi întâmplat, dacă procurorii și judecătorii l-ar fi lăsat fără TOȚI banii furați cu care și-a construit poziția socială acest borfaș.

    00
  22. Asta e momentul cand realizezi de ce e necesara educatia sexuala introdusa in scoli. Sau o fi avut saracul alergie la latex…

    00
  23. As organiza lupte in cusca intre asta si Serghei Mizil. Castigatorul o ia pe Vika Blochina la o tura

    00
  24. a tras asta copii cu nemiluita și enspe neveste dar dinamo tot nu a ajuns în sampions league.

    00
  25. Zice gura targului ca nea Borcea are 22-23 centimetri in pantaloni si, cu niste pastile adecvate, e ca un taur comunal toata noaptea. Daca adaugam si milioanele de euro din banca….greu pentru fufe sa reziste :D

    00
  26. Borcea e mai tare ca Gutza!

    00
  27. Borcea salvatorul tarii! Singurul care ridica natalitatea tarii!

    00
  28. Un fel de „Keeping up with Borcea”

    00
  29. Eu nu înțeleg de ce la toate televiziunile se foloseste”omul de afaceri Borcea” în loc de „puscariasul Borcea”!!!!în rest e treaba lui cu cine se combina

    00
    • Nu prea esti om de afaceri atunci cand faci puscarie, esti doar o pramatie care face bani ilegal, un afacerist isi plateste darile la stat si nu fenteaza un sistem, asta e un pepenar, sa dezvolte el o afacere intr-o tara unde legea se respecta si sa vedem profitul dupa aia, el singur, nu sa-i vina altii cu idei.

      00
  30. Romanisme „fir-ar ala al dracului, dupa ce ca e bogat mai are si pendula mare”

    00
  31. Why am I reading this ?! C’mon dude …

    00
  32. Cate comentarii la un articol despre Borcea :))

    00
  33. stiti ce scrie pe cartea de vizita a lu taso lu cristi borcea?
    gheorghe borcea – tatal lui cristi borcea
    deci e reala :))

    00
  34. Eu unul, când aud de ființe ca Borcea, frații Becali și alții de aceeași teapă, imi aduc aminte de un film cu Alain Delon, produs în 1988, „Let Sleeping Cops Lie”…
    https://www.imdb.com/title/tt0095710/plotsummary?ref_=tt_ov_pl

    Da’ n-avem șanse de așa ceva în România…

    00
  35. Mda, asta cu fruntea mica ne fura si din puscarie mai si fute la greu. E grea viata de borfas, nu mai e ce-a fost odata.. totusi, nu-l castram? Io-s deja satul pana peste cap de un singur borcea, ce-o fi peste 20-30 de ani cand cresc micutii de azi? Va dati seama, plin de gravide pe toate drumurile si ei in inchisoare.

    00
  36. sunteti toti varza, habar nu aveti de nimic… Boureanu l-a inselat pe Borcea cu avocata judecatoarei! daca nu stiti intrebati, ca e lume care se pricepe la asa ceva…

    00
  37. Pai a fututo în celulă sau i-a aruncat printre gratii materialul săditor?

    00
  38. cu nasul Vladescu s-a distrat si ulterior fugit de-acasa PRIMA NEVASTA A LUI Boureanu. dupa divort s-a si maritat cu nasu’ si a facut un bebe. nu Pelinel. daca tot „facem” un reality show…. :P

    00
  39. „Cristi Borcea s-a cuplat cu Valentina Pelinel fiindca a vrut sa le ofere copiilor acestuia un model” E tare buna poanta asta…

    00
  40. Amice, documenteaza-te mai bine cand scrii ceva. Nu valentina s-a combinat cu nasul de cununie, ci prima sotie a lui Boureanu. Scrii ok, nimic de zis, dar pe langa drum, pe alocuri. Zi mersi ca-n Romania nu poti fi dat in judecata pt prostiile debitate, dar te faci de cacao, ca si blogger, neverificand ce postezi.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube