Toți cei care se bucură că Radio Guerrilla revine sunt idioți

Mai puțin ăia care profită de pe urma naivității proștilor ăstora care se bucură. Ăia sunt ticăloși și profitori.

Așadar, în septembrie 2013, CNA retrage licența Radio Guerrilla, pentru că mutaseră activele pe altă firmă, ca să scape de datoriile acumulate. Azi le-au dat înapoi. Cei care au fost țepuiți de firma care deținea Guerrilla au rămas cu buzele umflate.

Ba știu și o tipă atât de proastă încât a fost dată afară de la o firmă pentru că nu mai aveau bani, că nu încasau nimic de la Guerrilla. Și proasta nu face nici o legătură între cele două. De asta zic că oamenii cu capul pe umeri, care mai fac două sinapse și nu sunt complet idioți, nu se bucură că un post radio țepar se întoarce în eter.

Pentru că așa suntem noi, amuzant de ipocriți. Ne place Radio Guerrilla, deci nu contează că unii suferă de pe urma lor. Ne place Uber, nu contează că e ilegal. Vrem ca oamenii să se civilizeze, dar să înceapă alții primii.

Noul site va fi guerrilla.ro/

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

49 comentarii

  1. Pe mine ma lasa meh! chestia asta. Desi ascultam intr-un timp RG, in ultima vreme incepusera sa miroasa a basini de fiecare data cand comutam pe frecventa lor…

    00
  2. Nu prea imi pasa, am ascultat intamplatot de 2-3ori asa ca revinirea lor pentru mine e… Nimic.
    In schimb pe facebook am tot vazut petitii si poze roze cu acest radio.

    00
    • Asta-i motivul involutiei, nepasarea, inteleg, nu esti ascultator, nu iti place, dar atat timp cat ei fac afaceri si nu isi platesc taxele crede-ma, ai de suferit, de ce? Ca nu-i un caz singular si daca se cumuleaza toate datoriile e o gaura destul de mare…

      00
  3. Si gusa&co de la realitatea a procedat la fel.
    Ieri citeam de moraru ca a dat teapa celor de la radio 21 vreo 90.000 de euro.
    Astia in parlament vor sa dea o legea in care sa se traga teapa nationala bancilor.

    O tara cu eroi tepari. Toti cretinii se bucura ca au dat cel putin o teapa in viata.

    Ne furam singuri caciula de 2000 de ani in loc sa punem mana sa muncim corect si bine.
    Paradoxal astia sunt cei care se plang ca le merge rau :))))

    00
    • cosmin, poate si argumentezi de ce e teapa asta contra bancilor. suntem foarte curiosi, sa stii

      00
    • Da, coa, exact asta e aia – teapa bancilor.

      Tu intelegi ce inseamna garantie? Eu iau imprumut, ofer garantie, nu platesc, dau garantia si GATA. De ce naiba tu, care accepti garantia ca fiind suficienta cand imi dai imprumutul, sa vii sa-mi spui ca mai trebuie, pe langa garantie, sa-ti mai dau ceva?

      Hai s-o luam altfel: ai un ceas, n-ai bani, amanetezi ceasul, ai doua saptamani sa aduci banii + dobanda. Aduci banii – primesti ceasul, nu aduci banii, Gigel vinde ceasul si gata, nu vine dupa tine ca n-a reusit el sa vanda ceasul la un pret suficient de mare. Cat e de greu? Ce fac bancile e simplu – vreau profit fara riscuri, pls, si pentru asta dau credite tuturor nespalatilor, ca pana la urma orice s-ar intampla imi iau eu toti banii. Asta e teapa.

      00
    • Eu zic sa pornim de la premiza ca, cacofonia e intentionata, Cosmin e un ca#at si un dobi.

      00
    • Și eu mă gîndesc la țeapa cu băncile de fiecare dată cînd BCR îmi oprește 4 lei pentru fiecare interogare de sold la bancomat, asta la un card de debit. Sunt măndru de ei, au inventat ceva la care nici guvernul nu s-a gîndit, taxa pe uitatul în portofel. Tocmai mi-am adus aminte de ceva legat de BCR

      00
    • really ? adica la amanet primesti cash la valoare de piata a obiectului ?
      adica pe un ssd 100 RON ? :)
      pai faceti o petitie sa-l aduca ciolos pe varufuckis sau cum il cheama

      00
    • @Jordan, @Arhi
      Din câte știu contractele de împrumut nu au fost făcute cum zici tu (cu casa pusă gaj și atât). Au fost făcute cu gaj pe toate veniturile viitoare ale debitorului.

      Dacă debitorul a semnat, ar trebui să respecte contractul. Dacă nu i se părea în regulă, nu trebuia să semneze.

      Țeapa dată băncilor constă în faptul că statul vine și dă peste cap toate contractele astea.

      00
  4. Revine Radio Gaurila…yupiii…not

    00
  5. NOU
    #12

    cu radio Guerrilla ai oarecare dreptate. a fost vorba in mare de separarea firmelor pentru iesirea din trust si dobandirea „independentei”

    cu uber insa am rezerve in declararea ilegalitatii lui din simplul motiv ca nu poti sa interzici cuiva sa faca o intermediere intre o cerere si o oferta atat timp cat exista control al banilor si implicit platirea de taxe catre stat.

    cetateanul X isi ofera masina spre „sheruiala”
    cetateanul Y are nevoie de o masina
    aplicatia U devine intermediar intre doi oameni cu nevoi

    Y plateste intermedierea catre U iar U mai departe catre X
    Y e multumit si primeste bon
    X este multumit si primeste banii legal apoi plateste taxe
    U isi opreste comision din tranzactie + taxe

    ce e ilegal in asta ?
    cu ce sunt oLX, amazon sau airbnb mai legale ?
    este vorba de un serviciu de intermediere intre oameni care au nevoi !

    00
    • E ilegal prin prisma faptului ca soferul tau poate sa fie un criminal in serie. Prin Uber, pana si Oprea poate sa apara la tine la scara. Ei nu au verificari prea amanuntite al istoricului soferului. Asta e doar la nivel legal, bineinteles, la nivel practic e aceeasi chestie, doar ca taximetristii sunt mai nesimtiti si au niste jafuri de masini.

      00
    • E ilegal pt ca in Romania, ca sa faci activitate de taximetrie iti trebuie o licenta. Masina se inchiriaza fara sofer. Daca un sofer te duce din A in B, inseamna ca face taximetrie. Si daca nu are licenta, inseamna ca face taximetrie in mod ilegal. Asa zice legea.
      Eu as fi de acord sa se scoata obligativitatea licentei pt taxi si numarul de taximetre sa-l regleze piata, si nu autoritatile. Dar legea zice altceva. D’aia, deocamdata, Uber este ILEGAL.

      00
    • @Dragos E ilegal fiindca soferul poate fi un criminal in serie? De-asta e ilegal? Si dentistul tau poate fi un criminal in serie si uite ca stomatologia nu e ilegala. Logica de…

      00
    • @Dragoș știu eu un taximetrist serios, te bagi ? https://evz.ro/taximetristul-mortii-973314.html

      00
    • Dragoș, vorbești prostii. La Uber te verifică mai mult decât la multe din firmele de taximetrie care-și fac veacul prin București. Ai habar câți foști pârnăiași sunt de exemplu pe la Pelicanul ?
      Ok, hai să interzicem Uber da’ să facem si o lege a taximetriei care să evite problemele pe care le avem acum cu taximetriștii. Păi ce, să începem doar de la capătul care ne convine nouă ?

      00
    • Cand ai vazut ultima oara un sofer de taxi. Nu zic toti dar cel putin 50% sunt certati cu apa si sapunul, ii doare in pix de masina si ii doare si mai tare de client.

      00
    • NOU
      #19

      si la airbnb poti sa ajungi intr o macelarie sau bordel asa cum si de pe amazon poate ti vine o caramida in loc de iphone asa cum saraca si studenta japoneza a sfarsit in padurea baneasa ajunsa acolo cu un taxi

      00
    • in realitate Y nu primeste niciun bon, iar veniturile respective sunt fiscalizate doar daca au chef soferii sa le declare, cat despre incasare de TVA nici nu poate fi vorba. eu am cerut de la Uber o factura sau o chitanta pentru cursele platite cu cardul firmei si dupa ce m-au aburit o saptamana ca inca la noi nu se poate (din alte tari am primit bine mersi), au preferat sa-mi dea toti banii inapoi pe card in loc sa-mi dea factura. curat legala practica asta, ce sa zic…

      00
    • Imi place ca aia care declara Uberul ilegal sunt primii care ar apela la AirBnB, Bla-bla car sau orice alta forma de partajare a resurselor redundante.

      00
    • NOU
      #22

      @motanes :
      Uber NU este serviciu de taximetrie si NU se supune legii taximetriei … AirBnb NU este agentie imobiliara si NU este nici agentie de turism
      Autovit NU este dealer autorizat de masini
      olx NU este eMag
      etc
      biznisuri diferite cu legi diferite
      dupa mintea romanului daca vrea muschiul meu sa mi inchiriez maine o limuzina de 20 de m cu tot cu sofer sa ma duc la bamboo nu pot pt ca este ilegal ca ala face de fapt taximetrie si poate e si criminal si ma omora ! WTF ???
      doamne fereste sa ajung bogat si sa-mi doresc sa-mi inchiriez masina cu sofer ca nu ma lasa legea taximetriei …

      00
    • @vlad_tiran_din_vitan

      ar trebui sa te bagi avocat celor de la clubul colectiv
      sunt convins ca si pentru aia vei gasi o explicatie logica prin care vor fi scosi nevionvati – abia astept demonstratia sa vad cum de fapt aia functionau 100% legal

      ai o logica imbatabila si sunt convins ca vei castiga toate procesele cu care se vor confrunta acei administratori de la colectiv.

      mateuț va ajunge pe drumuri cu o asa concurenta.

      00
  6. Guerrilla era un post acceptabil. Insa faptul ca Dobro si Mihaiu devin proprietari il face, pentru mine, nefrecventabil/insuportabil.
    Ascult Craio si nu Dobro, Muntele si nu Matei+Gilda, Bogdan Serban si nu Hefe.

    00
  7. Ce interesant era ca după o anumita tragedie toată lume era hotărâtă sa respecte legea, sa fie mai buni etc. Gata? A expirat revoluția de moralitate? Acuși apar lupii moraliști la matineu sa ne explice ce rău e statul roman ca i-a pus sa plătească taxe

    00
  8. Am schimbat jobul pe la inceputul anului motiv pentru care o iau de dimineață prin traficul din București. Cum zu și alte cretinisme nu sunt de ascultat, am tot bagat Gold FM și Dobro show.

    După 8 luni de ascultat, am ajuns la concluzia că Dobrovolschi e un cretin care nu merită nici o atenție. Exemple:
    – deși se dă elevat, peste aia de la zu, pune botul la tot felul de misticisme stupide. Deunăzi, l-am ascultat cum i se parea o coincidență suspectă faptul că francezii aia la Bataclan ascultau ceva rock cu devil devil devil si au fost omorati de jihadiști.
    – isi baga pla in emisiune, vine cand vrea el de parca e minim Howard Stern. Lipsă de respect mai ales față de ăilalți doi din emisiune.
    – are pareri despre orice, desi e cu totul neavizat în cele mai multe situatii. Mă distrează mai ales comentariile despre regie film.
    – foloseste cum vrea el coloana sonora din filmele care i-au placut lui gen Gladiator, ca si cum ar fi asa, publice.
    – Vorbește despre filmele pe care le-a vazut „el aseara”. Da, ne uitam la torrents dar in pla mea esti la radio.
    – O perioadă lungă au facut reclama la o idioțenie homeopată, ceva cu Secom. Păi coa’, voi sunteț peste zu, dar vindeț tot mizerii… Bonus, acum încă rulează spotul cu Secom care încă face referire la concursul pe care îl aveau („câștigă Secom planpzda imediat în dobroșou). Concursul nu mai e.

    Asa că dupa 8 luni, am renuntat complet la asculta emisiunea, desi Gilda si Matei sunt ok (mai ales Gilda, are o voce excelenta pentru radio) și muzica este relativ decentă, deși pe alocuri o arde pe hipstereală.

    Cel mai probabil urmează cu aceeași emisiune la gherlrilla.

    00
  9. Cine plua mea asculta radio cand avem podcasturi / MP3-playere / smartfoane / etc si p u t e m s a a s c u l t a m c e v r e a p l u a n o a s t r a nu alte cacaturi . Păi RockFm poa’ sa facă un Top10 din cinci piese, atât de mult le repetă

    00
    • Cel mai probabil ești un puști cordit care face plailisturi. Exista insa si oameni care aprecieaza un morning show decent la radio, muzica + informatii generale.

      Cand te muti de la ma-ta o sa intelegi.

      00
    • Pai Rock Fm are doar 5 piese !. Dap…sunt ascultator si de Rock Fm si incep sa ma cam plictisesc. Ce inca imi mai atrage atentia e emisiunea de folk de luni seara. Mi-e dor de City Fm ….

      00
  10. de fapt toti care sunt ok ca Radio Zu inca emite sunt trepanati. Ca revine Guerrilla sa nu mai putin important. Dar cand ramane in aer Zu cu aia de fura glume, cu Chiar el sa te plangi de Guerrilla e ca si cum ai avea sida si il invidiezi pe ala cu herpes genital

    00
  11. In fine, un articol scris la rece.
    As adauga ca radiourile din RO sunt proaste pentru ca difuzeaza meltenisme, pentru ca asa-i juma’ de tara.
    Deci e normal ca un post hipsteresc sa faca audienta slaba, pentru ca hipsterii sunt putini, vocali si tare iubitori de mocangeala.

    00
  12. Ascult zilnic radio guerrila online pentru ca nu sunt emisiuni, nu este publicitate si imi place muzica. Cel mai probabil daca revine penibila emisiune de dimineata (in care se maimutareste dobro mai ceva ca cei de la concurenta) voi renunta.

    00
  13. Bă, io mă bucur că guerilla e înapoi în fm. Acu în mașină ascult Tanănana, dar la ei lipsește Tamango :)

    00
  14. Singurii care ii ascult sunt Tananana; Eu ascultam Guerilla, aveau muzica faina;

    00
  15. Era o pata de culoare. Mie îmi plăcea. Dacă pana atunci erau singuri pe segmentul ala de public care oricum nu era prea mare, acum e și Tananana și Guerrilla și probabil puțin din Gold. Deci 3 pentru același public.

    E cumva ca și ziarele gratuite de la metrou sau posturile tip Money Channel. Unul era bun și rezista dar când vin 3 pe același target mor în final toate.

    00
  16. Intre timp Antena 3 a primit licenta pentru FM. :D

    00
  17. Chiar așa, nici nu bănuiești cât de mulți se bucură pentru licența obținută de Antena 3 pentru 106,2 FM în București.

    00
  18. eu ma bucur si nu cred ca sunt idiot. de verificat.
    ti-am mai scris odata (sau am vrut sa-ti scriu) ca daca ai face un sondaj ca sa afli cati dintre cititorii tai asculta guerrilla cred ca ai avea o surpriza. nu degeaba au semnat peste 30 de mii de oameni in decurs de o luna petitia aia cu „vreau guerrilla inapoi”. oamenii apreciaza muzica, realizatorii (asa cum or fi ei) si nu asculta un post de radio pentru ca patronul lor plateste/nu plateste taxele si impozitele la timp.
    cat despre dobrovolschi, ai tu ce ai cu el, e intr-adevar enervant uneori, dar peste 90% din oamenii de radio din Romania.

    00
  19. M-as fi bucurat sa dispara jegul ala de Radio ZU,cu pacalicii aia doi cu tot plus Badea.

    00
  20. Bai desteptule care esti inteligent, Radio Guerrilla nu „mutasera” nimic nicaieri. Guerrilla a fost detinut de Realitatea Media S.A, care la momentul respectiv, in 2013, au intrat in insolventa. Au incercat sa vina licentele unei alte firme prin licitatie, dar acest lucru este ilegal, iar CNA-ul s-a autosesizat si a inchis postul, scotand peste 45 zile licitatiile la vanzare. Guerrilla nu le-a recastigat. Daar, revenind la datorii, acelea erau din partea Realitatea Media S.A, nicidecum ale echipei Guerrilla. Dobro si Mihaiu si-au facut apoi o alta firma prin care a castigat licitatia de alaltaieri. EI reprezinta o IDEE, un BRAND, nu firma care a tepuit si a lasat cu buza umflata. Desteptule.

    00
  21. Nu o sa facă nimic.Mortul de la groapa nu se mai întoarce.
    Radio cu multe fite…complex de superioritate…

    00
  22. NOU
    #49

    Citesc articolul si comentariile astea dupa mult timp de cand au fost scrise… se vede de la o posta ca pun intentionat Guerrilla, Dobro, matinalul etc intr-o lumina proasta, ca si cand ar avea ceva personal cu ei, nestiind sau nevrand sa mentioneze adevaratele ite din spatele actiunilor care au dus la inchiderea postului si care au fost foarte bine explicate 2 comentarii mai sus.

    Guerrilla e singurul radio -cel putin- decent din Romania, dar evident, nu este pentru toata lumea.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.