Neculai Onțanu despre patriotul Gabriel Oprea

ontanu-idiot

Aveți dreptate, domnul viitor pârnăiaș Onțanu! Completă dreptate! Patriotul Oprea a fost înlăturat pentru că, în ciuda doctoratului plagiat și a încălcării legilor în vigoare, plus prezidarea unui partid mizerabil, a fost înlăturat pentru că forțe neromâne l-au vrut dat la o parte! Dar generalul nu s-a lăsat cu una, cu două! Nu, generalul a luptat până la final și a refuzat să demisioneze chiar și după ce ilegalitățile sale au omorât un om și a schilodit un altul. Un patriot adevărat!

De aia nu vă mai vrea poporul. Pentru că sunteți idioți peste măsură.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Sau l-a „futut” persoana care se ocupa de contul de feisbuc. Nu cred ca astia au timp de pierdut, ei se ocupa cu „afacerile” si doar traseaza o directie – „Sari in aparea lui Oprea.”.

    00
  2. Crede-mă, ăștia nu sunt idioți, sunt doar rău-voitori! Ei intenționat fac pe proștii și pe incompetenții, ca să nu ne întrebăm pe mai departe de ce se face ceva într-un fel dubios, sau de ce nu se face.

    Nu este accident, ci intenție!

    00
  3. „Viitor parnaias Ontanu”

    Ar trebuie sa-si faca noi carti de vizita.

    Ma mir ca nu a zis nimic si de satanisti, ca aia l-au dat cu adevarat jos.

    00
  4. Dacă te documentai și tu puțin aflai că pe Domnului General îl cheamă Porcul Oprea, nu Patriotul.

    00
    • Gresit. Este Domnul General cu 4 stele IZMANĂ. Daca nu stii de ce i-se zice asa: din cauza ca e general de intendenta :)

      00
    • General de izmene sau nu, ma ia groaza cand stiu ca v-a avea o pensie lunară pentru care trebuie sa muncească cateva sute de români… Si ăstia nu mai mor, ca traiesc catre suta de ani.

      00
  5. Cred ca poporul inca ii vrea pentru ca e needucat si nu stie ca poate pune pe altii in loc.

    00
  6. Nu sunt idioti.
    Sunt sigur ca Ontanu nu crede o vorba din tot ce spune.

    Sunt doar TICALOSI.
    Si pentru asta merita sa plece toti, trebuie sa-i huiduim si sa-i injuram peste tot pe unde ii mai vedem, la o taiere de panglica, la un interviu, la o baie de multime, peste tot.

    00
  7. Ontanu a fost zidar intre ’68 si ’95 la Grupul 2 şantiere al C.C.M.B : Apoi :1995 -1996 – Expert parlamentar la Camera Deputatilor din România
    1996 – 2000 – Consilier General în Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
    2000 – în prezent – Primar al Sectorului 2, Bucuresti.
    General maior în rezerva
    Si mai are si 2 (DOUA) doctorate in 2007 si 2010. Un zidar din pipera. Ieri intrebai ce a tras pe nas. Raspuns : Panselute de 78 mil Euro.

    00
    • pai jumate din clasa politica e formata din strungari si zidari.

      00
    • a spune despre cineva cu 3 ani de facultate citeste subinginer ca e zidar nu e chiar ok. Sunt unii mult mai rasariti cu scoli pe la spiru haret si cu doctorate pe la Oprea.
      Daca i ajunge pe la facultate ai vedea ca mai nou 3 ani e uzanta in ale facultatii.

      00
    • 1. Faptul ca e zidar nu e neaparat de aratat cu degetul. Ponta si Antonescu sint 2 exemple care profesional nu au facut nici macar atit.
      2. Doctoratele luate cu Oprea, astea sint buba. Sau ma rog, alea cumparate, copiate, furluate. Astea ar trebui pedepsite foarte sever, au reusit sa duca in derizoriu o elita.

      00
    • @septimiu – ai putea sa ne precizezi si in ce perioada si la ce facultate a absolvit domnu’ Ontanu? Nu de alta, dar cumva a „omis” sa mentioneze in CV-uri. Eram si noi interesati de un parcurs, sa-i urmarim ascensiunea, poate vreodata reusim sa-i calcalm pe urme. Mai ales ca eu acum sunt muncitor in constructii, am facut vreo 2 ani de Politehnica, vreau sa stiu daca mai are rost sa continui pe drumul asta. Sau sa incerc la Academia Nationala de Informatii? Multumesc.

      00
  8. Prefer zidar cinstit, cu moralitate, cu putere de muncă, să-și iubească țara, în locul mizeriilor care sunt azi în parlament.
    Nu contează meseria, dacă Onțanu era intelectual fura de 500 ori mai mult. Eu stau în sectorul 2 la terminatu ăsta de Onțanu. Aducea diverși muzicieni să ne încânte, gen Andra care nu mai prididea în a-l preamări pe zeul Onțanu, și lumea îi înjură cu foc în parcul Florilor. Un hoț infect și corupt, asta e Onțanu.
    Piedone măcar a făcut multe în Berceni….. Parcări, locuri joacă, sisteme irigat, gazon, garduri noi, parcul Tineretului SUPERB modernizat. Păcat că era mână în mână cu Varanu și au închis centru pt toxicomani aruncând sute de oameni în ghearele morții din nou. Nu-l uit pt asta, am pierdut trei fete superbe din cauza asta, care aveau toată viața înainte,erau înscrise la noi la asociație. Fete luate cu japca, vândute pt prostituție, forțate să se drogheze. MULTUMIM Piedone pt gestul făcut de la închide singurul centru pt tratare dependență din România.
    Se lăuda Varanu în 2010 în sectorul 4 că dacă îl alegem pe Piedone închide centrul de toxicomani…. Scăpând cartierul de nenorociții ăia. Avea pe pliantele de alegeri lucrul ăsta.

    Așa că marș la amândoi, Dumnezeu e mare și nu uită. I-au ajuns blestemele la familii pe infecții ăștia.

    00
  9. În caz ca se întreba cineva cum a furat fără să fie prins momentan, au cumpărat toate panseluțele și gazonul la bucată. Și e perfect legal. Adică au cumpărat câteva miliarde de fire de iarbă la bucată pe factură (nu la densitate, kilogram sau altfel). Și no, nu prea ai cum să faci recepție la câteva miliarde de fire de iarbă.
    Ar trebui întrebat un pic și vanzatorul și magazionerul din primărie. Nici nu trebuie țipat la ei. Stai la o bere și îți spun tot.

    00
  10. Ce jeg infect. Pacat ca nu putem scapa de el pentru ca il voteaza ciorile din Pantelimon si Plumbuita cu ochii inchisi.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.