Teste auto pe bune

Spre deosebire de jurnaliștii și bloggerii noștri auto, care sunt toți moi și dau note cât mai mari mașinilor, rusul ăsta le zice pe bune:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. boss, mai sunt si daco-romani in tara asta…sau care n-am prins rusa la scoala. deci, ce plm zice ala?

    00
  2. Piscotarii din romania dau note bune ca sa mai primeadva so altafata masini in teste…adiva masina si benzina moca pentru a-si plimba nasoalele prin tara.

    00
  3. Interesant,oricum masinile sunt prea marfa.

    00
  4. Tipu asta poate sa zica pe youtube chestii pe care nu le-ai vedea niciodata la Jeremy Clarkson :) bine,grasule !

    00
  5. Tocmai pentru ca le zice pe bune nu prea are vizualizari. Dar marfa e buna. Simpatic rusnacul. Mi-a placut comparatia de paritate la Audi – foarte relevanta.

    00
  6. Este doar unul dintre rusi care face review-uri auto „altfel” (mai sunt canale youtube precum academeg sau jorick revazov, ce fac teste auto pe bune, fara sa fie platiti de dealeri / producatori pentru publicitate ascunsa), doar ca reputatia acestui grasan este destul de dubioasa, el fiind inculpat intr-un caz de frauda cu asigurari auto din care a iesit basma curata, avand destule pile unde trebuie. Fiind mediatizat destul de mult si devenit popular peste noapte (s-a remarcat ca un „vanator” de politisti corupti, pe care ii filma luand mita), se asteapta lansarea acestuia in politica, cu sprijinul a mai multor oligarhi. De fapt masinile care sunt testate de el apartin cercului de prieteni si nu sunt luate de la reprezentante.

    00
  7. e simpatic si le zice bine, cel putin la LR ala.
    am un amic cu o masina similara „full” si dupa nici 15k s-a plimbat cu ea prin service cu cutia, pompa de benzina (de 2 ori) si cusaturile desfacute la scaune si pielea arata pe ele ca la bmw meu de 11 ani :D

    vb de chestiile importante de care multi chiar uita sa vb si o face intr-un fel misto
    ms pt share z

    00
    • E naspa LR-ul.oricum nu se compara cu bmwul tau.nu i inteleg pe astia care gasesc tot felul de defecte unor masini pe care nu le vor avea niciodata.scaune naspa, consum , impozit , stati linistiti.oricum nu s pentru voi

      00
    • si daca ai porsche inseamna ca masina e perfecta sau cum? :))
      kkt, overpriced frenzy, ca stie constructoru ca nu pentru cat de utila o iei ci pentru cat de mult ii faci pe cocalareti sa-si bage ghiara in gat si pentru cat de usor le prostesti pe pitzi sa se suie in ea (sau pe ea).

      00
    • Daca ai BMW mai vechi de 10 esti Cocalar direct, de obicei inseamna ca vrei dar nu ai cu ce. Data viitoare mergi pe un megane, kia dinastea. Esti exclus doar daca o ai de noua. Nu mai visati si criticati masini pe care nu le veti avea niciodata.

      00
  8. am uitat sa zic: unele pareri sunt fooooarte subiective, la fel ca si la top gear :D dar sunt funny. de ex despre scaune: am mers chiar cu un rs6 din ala, si scaunele sunt oribile – pt gusturile mele cel putin. arata superb, dar sunt incomode! in spate nu se sta nici acolo prea bine, dar motorul ala suna chiar super (varianta cu care am fost eu avea si ceva iesire modificata de suna si mai tare)

    00
  9. Il cheama Eric Davidovich. Aparea si in clipurile lui Giorgi Tevzadze–tipul care merge (a murit intre timp) ca un nebun prin Tbilisi cu un model vechi de M5.

    00
  10. Aici face misto de mafiotii care conduc G63 AMG prin Moscova:

    https://www.youtube.com/watch?v=ZZwxq4syzAA

    00
  11. Daca vrei sa vezi ce are de zis despre masini unul aproape la fel de rafinat ca Becali si pentru care unicul criteriu de evaluare este daca „il face” pe cel de langa el la o liniuta, sunt al dracului de interesante testele lui. Daca nu, nu.
    Da, este „pe bune” adica e sincer, atata doar ca nu-l duce mintea prea departe.
    In primul rand e inutil de vulgar si de agresiv.
    mai departe arata ca nu este nimic mai mult decat un baiat de liniute care merge cu masini scumpe, conducand ca un bou prin trafic aglomerat. Relevanta: zero.
    Pe urma, am vazut vreo 5 teste facute de el si m-a facut sa zambesc o singura data, si asta doar pentru ca el, aratand cum arata si fiind la fel de sofisticat ca o furca vorbea despre „clasa”, „stil” si „eleganta”. Right!

    00
  12. De fapt, te rog ignora comentariul meu precedent, ca pot fi mai clar in ceea ce am de spus despre testele lui:
    E ca si cum Zavoranca ar incepe sa faca critica de arta. Ca asa cum tipul asta poate conduce, asa poate si ea sa priveasca tabouri.
    Ar fi vulgara, ca si el? Da.
    Ar incerca, in mod patetic, sa fie amuzanta? Da, ca si el.
    Ar fi penibila cand ar vorbi despre clasa si rafianment? Da, ca si el.
    Si-ar ridica nesimtirea si tupeul la rang de virtuti (asa cum o face el conducand asa cum coduce prin trafic) ? Da.
    S-ar lega doar de partile superficiale (la el totul se rezuma la cat de rapida e o masina sau ce meniu are)? Da, pentru ca, in fond, ce conteaza la o pictura decat tipul de vopsea folosit?
    Dar m-ar interesa ce are ea de spus despre, sa zicem, Rondul de nopate? Cu siguranta ca nu.

    00
  13. Misto soundtrack-urile

    00
  14. Iti urmaresc blogul de 3-4 ani, si asta e primul coment, super tare omul:),

    00
  15. Stie cineva cum se numeste piesa de la min 11.00 din testul cu S8 ?
    De aseara caut si nimic.
    Shazam zero
    Soundhound zero.

    00
  16. La faza cu bancheta din spate la Range Rover mi-l inchipuiam pe Buhnici in locul grasului cum se plange ca nu are loc sa dea din fund. :))

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube