Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. Acuma il inteleg si mai putin Oprescu. La situtia lui materiala nu ar fi trebuit sa-l preocupe doar potenta. Si primaria capitalei.

    00
  2. PF Daniel doesn’t like this.

    00
    • Am un pont pt PSDaniel :) Sa faca bine sa nu mearga in Slovacia ca incepand cu 2010 se dau amenzi pt reaba asta. Nici cu bradulet la oglinda nu ai voie.

      00
  3. Mda, fix pe farurile tiristilor li s-a casunat. Ca soferii sunt ca gâzele, cand vad o lumina puternica, hop sub tir. Indisciplina in trafic si lipsa autostrazilor nu au nicio legatura cu asta.

    00
    • trebuie sa inceapa de undeva, nu? intotdeauna cand se face o schimbare in regulament, „partea atinsa” tipa si arata cu degetul: da, dar pe ala nu il vezi ca se bese mai tare decat mine? :-)

      00
    • Ok, asta e o abordare complet constructiva. Nu putem rezolva usor prima si a doua cauza a accidentelor? Pai hai sa nu rezolvam nici a treia sau a patra cauza a accidentelor, ca n-are rost. Nimeni n-a spus ca problema accidentelor e rezolvata, dar interzicerea luminilor suplimentare ar fi un pas in directia corecta.

      Personal abia astept sa se interzica folosirea fazei lungi pe autostrada cand vin masini din sens opus – aparent, majoritatea soferilor cred ca structura de demarcatie din mijlocul autostrazii e ceva force field care opreste lumina and shit si baga faza lunga indiferent ce vine din fata.

      00
  4. Hah, „deși nu au acceptat niciun imigrant, Arabia Saudită e dispusă să construiască 200 de moschei pentru cei 500 mii de refugiați ce vor sosi în Germania”
    Câtă generozitate.
    Câtă muială pe față.

    00
  5. Obiecte atârnate în parbriz pot fi considerate și suportul pentru telefon sau camera video.
    Sa vezi distracție când da faliment Trafictube!
    Dar intre timp e bine ca toată lumea urca în mașină și se pune pe dat telefoane fără hands-free sau mai rău, SMS și like pe Facebook. Iar pentru asta exista deja legislație. Eventual chemam armata siriana sa o și aplice!

    00
  6. offtopic: Apropos de RT-ul cu „O Uniune cu 500 de milioane de locuitori care se teme de 200 de mii de străini este prea impotentă pentru a merita să mai existe.”. Si in Romania sunt 20M locuitori care se tem de cateva sute de mii de suedeji (600, mai exact). ;-)

    00
  7. vointa sau prostie ca ce?

    00
  8. Uite bos, aici stire, „Oraşul din România în care au fost interzise manelele şi jocurile de noroc”:

    https://www.cugetliber.ro/stiri-social-orasul-din-romania-in-care-au-fost-interzise-manelele-si-jocurile-de-noroc-267355

    00
  9. Sunt prea inteligenti sa accepte vreun refugiat, asa ca sa vina in Europa ca noi avem loc pentru toti ce naiba

    00
  10. Ala care a scris articolul cu Arabia Saudită ce nu primește imigranți din Siria pe ce lume trăiește?

    Majoritatea refugiaților din Siria sunt șiiți iar cei din Arabia Saudită suniți ce ei au finanțat ISIS de exemplu ca șiiții sa nu aibă o influență asa de mare plus ca se urăsc de moarte.

    Deci articol de 3 lei doar pentru ca a găsit ala o poza pe net cu multe corturi și a început sa își dea cu părerea ca ce bine ar fi să

    00
  11. eu nu-s rasist da fiecare la aia a ma-sii. Ori AA (Allah Akbar) ori da-te in ma-ta si comporta-te dupa cum e regula in casa celui ce te primeste.

    In autobuz, Alabama. Se rascoala negrii, ca vor sa stea si ei in fata, sa mai stea si albii in spate. Incepe scandal, tipete, paruiala, pana se enerveaza soferul:
    -Ba, ia gata cu galagia! Ete smecheria dracului, la mine in autobuz v-ati gasit… Ba pe mine nu ma intereseaza, pentru mine sunteti toti ALBASTRII. Acum toata lumea la locurile lor: albastru deschis in fata, albastru inchis in spate!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.