Accidente: cine să îi apere pe prahoveni de propria prostie?

Opt persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs, luni dimineaţă, după ce două mașini s-au cioc pe DN 1, informează Mediafax. Accidentul a avut loc la ieşire din Ploieşti către Braşov, iar de vină ar fi un şofer care a încercat să intre pe drumul naţional fără să acorde prioritate unei maşini care circula regulamentar pe centura de vest a Ploieştiului, cele două maşini intrând în coliziune. În urma impactului, una dintre maşini a fost proiectată în alt autovehicul.

Dacă ați circulat de mai mult de două ori pe centura Ploieștiului, știți care e situația. Jumătate dintre cei care se află pe ea la orice oră nu au treabă cu condusul, unii pentru că sunt proști, alții pentru că sunt de la țară. Nici unii nu vor să facă un upgrade la chestia aia dintre urechi, pentru că nu le trebuie.

De aceea cele mai amuzante accidente se întâmplă acolo. Dacii răpciugoase taie patru benzi, Golfuri ruginite fac pană cu o roată pe banda 1, idioți care vin din stânga de-a valma și ocupă ambele benzi și tot așa.

Uitându-ne la numărul de stupizenii întâmplate pe acolo, am zice că e nevoie de schimbări, de pasaje suplimentare, de parapeți suplimentari, de ceva. Ce s-a făcut? Nimic. De ce? Pentru că prahovenii sunt proști și își aleg conducători fix ca ei.

Și ăia nu văd nici o problemă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. mda, e o jungla pe acolo…

    00
  2. „două mașini s-au cioc pe DN 1″. E de pe romanialibera.ro?

    00
  3. Sa zici ca prahovenii sunt prosti e ca si cum ai zice ca brasovenii sunt la fel, vorbesti de prahoveni de parca doar dupa condus poti determina daca locuitorii acelui judet sunt prosti sau nu. Uita-te si in ograda ta si ai sa vezi suficienti brasoveni prosti la condus, eu am experimentat pe pielea mea in drum spre sinaia, dar asta nu inseamna ca ii cataloghez pe toti fiind prosti.

    00
  4. Cei mai prosti tot ai mei is :D

    (nu-i musai sa pui linku)

    00
  5. Bad Zoso.
    In Ploiesti trebuie autostrada suspendata a lui Oprescu. Sa treaca io (adica bucuresteanu) direct spre Poiana tati. Sa stea pe centura care vor.

    Oricum, pe centura aia se merge mai ceva ca pe A2 vinerea si duminica. De acolo si problemele. Vin baietii tare +130 si se lovesc de carute (aka dacii ruginite etc.)

    00
  6. Cam aceleasi persoane care ar trebui sa-i apere pe bucuresteni !

    00
  7. Și eu am golf ruginit. Dar vedeți voi, Ceaușescu n-a lăsat drumurile doar pt voi, cei fără rugină.

    00
  8. Man, nu e chiar asa, pe partea estica a centuri s-au facut recent vreo 2 giratorii si se lucreaza intens la un pasaj peste un drum care intersecteaza centura. Circulatia pe acolo este mai fluida decat a fost acum un an.

    00
  9. Motivul pentru care nu prea fac turism la noi in tara este si faptul ca evit pe cat pot ceilalti romani :)

    00
  10. Noaptea minţii. Unu’ cu numere de Bulgaria venind dinspre Bucureşti şi care avea mai mulţi pasageri decît numărul de locuri este lovit de unul cu numere de Braila pe centura Ploieştiului. Concluzia : prahovenii sunt proşti, la fel şi conducătorii lor. La Braşov am văzut o biciclistă mergînd pe pista pentru biciclişti, pe contrasens, duminică dimineaţa, cu circulaţie aproape zero. Ce concluzie ar trebui să trag ?

    00
  11. Coane, ai devenit ca aia de la Top Gear: nu, nu… ĂSTA e cel mai frumos drum din lume.

    Săptămâna trecută ai zis că celălalt e, motherf**ker! :D

    Așa și cu cei mai proști din România (șoferi sau ‘ne-șoferi’).

    00
  12. George ai impresia ca pe drumul ala nu circula brasoveni sau cum?

    00
  13. Eu cred ca li se trage de la aerul curat din zona.

    00
  14. Chestia asta se intampla si pe centura capitalei.
    Cel putin aici https://www.google.com/maps/place/VAM+Auto+Management/@44.4614574,25.9710752,15z/data=?dg=dbrw&newdg=1!4m2!3m1!1s0x40b206d207c0be89:0xe8d0818fd0e38dfd?hl=en, de fiecare data cand am trecut am ratat la mustata sa intru in cineva care vine dinspre Chiajna sau sa-l evit la milimetru sa intre in mine.
    Mai ales femeile uita sa cedeze trecerea.

    00
  15. True, prahovenii sunt prosti, dar centura (ca si cele ale Brasovului si Bucurestiului) tine de CNADNR, nu de Ploiesti sau jud. Prahova.

    00
  16. NOU
    #23

    Asta cu acordarea prioritatii e cateodata inselatoare.
    ..in ce sens : mi s-a intamplat sa ma bag , crezand ca am timp, si am scapat la mustatza de un zmeu care zbura cu >200km/h….acu’ dc mergea si el cat de cat legal nu transpiram nici eu, nici el.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.