Apropo de predarea abstinenței, două povești

Zilele astea are loc Capacitatea. Clasa a opta. Jaibait. O prietenă îmi povestea cum anul ăsta au lipsit de la examen 3 fete gravide, din care una nu știa cu cine.

A doua e un pic mai grotescă. Se întâmplă la o școală privată, unde taxa e cât un Logan. Tati se uită la “un film” pe tabletă, termină, închide. Copilul vine acasă, ia tableta, vede filmul și le spune părinților că asta îi forțează și colegii de clasa a patra pe colegii de clasa a doua să le facă, amenințându-i cu bătaia dacă spun cuiva. Părinții sunt șocați, nu înțeleg, nu vor să înțeleagă, nu pot să înțeleagă. Ultima oară când am întrebat de desfășurarea evenimentelor, se negocia dacă tăcerea părinților valorează taxa pe un semestru sau două. Trauma copiilor care azi nu înțeleg ce e aia sex oral, dar care vor afla mai târziu, nu valorează nimic.

 

film-the-mechanic-2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. Daca ziceai ceva de genul asta despre niste parinti cu 2 clase care beau sprit tras prin paine, sa zicem ca parea credibil.
    Dar spui ca exista niste oameni cu suficient de multi bani incat sa-si dea copilul la scoala privata, care accepta niste ~10k – 20k EURO ca sa treaca sub tacere faptul ca acel copil de cls a 2-a a fost abuzat sexual ?

    Seriously ?!?

    00
  2. Am stabilit ce era de stabilit, acum negociem pretul, misto.

    Nu trebuie sa ne oripilam, nici sa dam vina pe societate, hormoni din pui sau televizor. Stiu cum era in antichitate, cand eram si eu in generala, si atunci eram curiosi, unii mai curiosi ca altii, fetele mai mult ca baietii.

    Trebuie, in schimb, sa ne scoatem colectiv capul din cur si sa ne comportam noi ca adulti. Diferenta, intre cazurile enumerate de tine si intamplarile pe care le cunosc, nu a facut-o o decizie inteleapta. Nu avea cum, pentru ca nu aveam nici noi informatiile necesara sa intelegem ce se intampla, probabil nici macar capacitatea de a face acest lucru. A fost o combinatie de noroc si frica. Intrebarea e, daca mai merge si acum cu frica?

    00
    • Combinatie de noroc si frica si o acceptare, chiar daca grea, a faptului ca exista lucruri care nu se fac, care sunt gresite, si unul din ele era sa fortezi un copil sa faca ceva ce nu voia.

      Sigur, azi e greu sa ai asa ceva, ca azi nimic nu mai e de nefacut – daca te vopsesti verde in cap iti exprimi personalitatea, daca te futi la 12 ani esti barbat, daca futi alt baiat la fiecare chef esti femeie, nu curva, daca nu-ti faci temele asta e, scoala te incorseteaza si iti limiteaza personalitatea etc. Am sarit de la ‘nu e voie aproape nimic’ la ‘e voie aproape totul’, doar am schimbat extremele.

      00
  3. eu am auzirt alta mai tare. De jocul curcubeu ai auzit? :))

    00
  4. sau sparturi anale pt un telefon (la liceu) indiferent de sex.

    00
  5. Nu abstinenta/interzicerea sunt o solutie, adica sa nu faci deloc, ci sa faci responsabil. Sa bei exact cate beri te fac sa te simti bine dar nu sa vorbesti prostii, sa mananci amandine cat sa iti alinte papilele dar nu mult sa-ti vina sa borasti, sa faci nebunii dar sa nu te manance sau usture nimic dupa ori sa rezulte in plod sau sa te simti de kkt ca de fapt nu voiai cu respectivul/ respectiva, adica sa nu o mirosi sub coada, ca maidanezul si sa sari pe ea, doar de dragul palmaresului.
    Cred ca ar ar trebui sa se puna accent pe demecanizarea relatiilor, pe scoaterea in evidenta a implicarii sentimentale, ar trebui invatata iar lumea sa iubeasca dar sa nu piarda firul logic. E greu sa stapanesti hormonii, pasiunea, dorinta de a experimenta dar nu vad cum ai putea altfel.

    00
  6. Recordul de vârstă, în județul Hunedoara, pentru sarcină este de 9 ani.

    Am auzit de la niște medici că-n alte părți ar fi chiar de 8.

    S-ar cuveni, dacă am avea minte-n cap, să vorbim despre educație sexuală chiar din grădiniță/ clasele mici…

    00
  7. Asa-i ca glumiti? Sper sa glumiti. Sper sa fie 1 aprilie.

    00
  8. Singura reactie *corecta* la asa ceva este:
    – mers la Dedeman, luat primul fierestrau electric la promotie
    – mers la scoala si redecorat cu matele profesorilor si elevilor de a 4-a

    00
    • Nop. Mers la scoala, aşteptat părinte pramatie de a 4-a, zdrobit mîini părinte pramtie cu portiera propriei maşini, în prezenţa pramatiei , suplimentar, continuat cu un masaj efectuat cu levierul aceluiaşi părinte. La final, soptit pe un ton cat se poate de senzual catre pramatie: „Mereu am vrut să-mi bag bile, îţi mulţumesc pentru că acum mi-ai oferit ocazia. Peste x ani cand ies, te caut. Iţi promit că vei avea parte de o noapte de sex sălbatec”.

      00
  9. Povestile care nu pot fi probate cu nimic sunt cele mai bune. Mai ales asta cu elevii de clasa a 4a si a 2a. Totul pleaca de la ceva putin plauzibil…parintele se uita la un film porno pe tableta si intamplator copilul ia tableta si vede exact filmu ala. Dap. Ii mai si zice asta lu ta-so. Apoi ca parintele afla ce se intampla si ii arde de stat la negocieri pecuniare cu scoala, nicidecum sa faca un scandal monstru. Parca e prea ca intr-o povestioara d’aia in care totul se intampla doar ca sa ajungi la concluzia la care vrei.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.