Apropo de interviurile pentru lucrările de licență

Au început iar să curgă mailurile de la oameni care își fac lucrările de licență pe online și vor răspunsuri la întrebări. Am răspuns în fiecare an la 2-3 mailuri, în funcție de cât de bine erau formulate întrebările, pentru că îți poți da seama după asta cât de bine cunoaște domeniul.

Până când, acum 2 sau 3 ani, am pus mâna pe o lucrare din asta. Nu știu cum să spun asta frumos: fata bătea câmpii groaznic, luând răspunsurile câtorva oameni din industrie și lipindu-le în așa fel încât să pară toți retardați. Acolo unde nu cita eronat, completa din burta cu tâmpenii și aiureli.

După care, acum doi ani, o altă lucrare unde eram menționat și eu. La fel de stupid, la fel de eronat, la fel de inutil. Nu am înțeles de ce ar face cineva așa ceva. De ce să ceri cuiva ajutorul pentru ca apoi ulterior să îl scuipi sau să îl faci să pară idiot?

Nu mai am pasajele, mi s-a făcut greață și le-am șters.

fun-daily-show

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

  1. Ar trebui sa te simti onorat, ai ajuns la un nivel aparte daca parerile tale sunt luate la misto in lucrari de licenta.

    Ar trebui sa ceri si niste lucrari pe economic, acolo chiar e caterinca maxima.

    00
  2. Te-ai suparat degeaba pe student/studenta. Indrumatorul de proiect l-a rugat/a rugat-o sa prezinte raspunsurile tale intr-un mod digerabil de 4 pensionari din comisia de evaluare a licentei. Studentul ar fi facut copy-paste si ar fi iesit la un suc.

    00
  3. Macar pe tine te-a citat…
    Eu m-am trezit cu pasaje intregi (gen juma’ de pagina) dintr-un articol publicat de mine, bagate in cartea unuia, si individul nici macar nu m-a citat :)

    00
  4. De două săptămâni am participat la un curs festiv, unde o fătucă (cică șefa de promoție) ținea un discurs; a trimis-o publicul să plimbe ursul după ce au avut răbdare cu ea 20 de minute în care a trăncănit (folosind o pleiadă de dezacorduri și erori gramaticale) despre sacoul ei, colega ei de cameră, oglinda ei, etc. Aia de după ea, după ce a văzut situația, a avut bunul simț să se rezume la un citat din Marcel „Prost” – spre amuzamentul tuturor.

    Astea două sunt spuma promoției și tu ai pretenții de la ceilalți?

    00
  5. Snspa? Must be snspa.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube