Rus s-a scuzat din postura de prim-ministru

Ministru Transporturilor, Ioan Rus, cuvântează despre românii plecați la muncă în străinătate:

România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus (sursa).

Nu e o scăpare. E o scuzare. Rus s-a eliminat pe sine de pe lista de posibili prim miniștri. Pentru că era acolo și pentru că nu putea da înapoi dacă îl propuneau. Serios că nu putea, că are și el tinichele legate de coadă. Așa, a ieșit singur în decor.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

58 comentarii

  1. Sau e doar bunul simt pesedist care ragaie in alesii neamului.Ca daca s-ar fofila toti posesorii de tinichele,am fi guvernati de tehnocrati probabil…..

    00
  2. „scuzarea” asta ar presupune niscaiva inteligență. nu e cazul aici, să fim serioși. dar da, noi îl „scuzăm” de pe lista de potențiali premieri, dar și de pe alte liste, de oameni cu bun simț etc.

    și un comentariu al lui miron damian, care pune punctul pe i:
    „doi prieteni: ”să vezi ce pățesc ieri, văd o fată ducând niște baloane, vreau să intru în vorbă dar îi zic din greșeală ‘domnișoară aveți niște balcoane minunate!’ și ea îmi întoarce furioasă spatele…”. Iar celălalt, ”Asta nu e nimic, ieri eram la masă cu soacră-mea și am vrut să o rog să-mi dea sarea, dar în loc de asta i-am zis ‘ia mai du-te tu în pizda mă-tii!!’

    No, așa și Rus. El a vrut să atragă atenția asupra tragediei sociale a familiilor destrămate, dar în loc de asta i-a făcut golani și curve.”

    00
  3. si unde e neadevarul?

    00
    • NOU
      #5

      Uite cum descoperi bugetarul care il citeste pe zoso

      00
    • Neadevarul e in pista la ma-ta. La decolari!

      00
    • Eu inteleg ca frustrarea doare. A unora care comenteaza pe aici si prin presa. Si adevarul e dureros uneori. Dar asta cam are dreptate. Sigur, a spus-o ca un meltean. Si pentru asta a platit politic. Problema este ca are dreptate dar noi romanii suntem prea orgoliosi ca sa acceptam asta. Si mai dam si cu pietre.

      00
  4. Asta era problema României, prea mulți bani, se strică fundația morală a țării datorită influenței capitaliste.

    00
  5. Eu, ca fiind din zona de bastina alui Rus, tind sa cred ca ai dreptate cu articolul asta. Are multe de ascuns, in nici un caz nu vrea acum sa fie luat la puricat.

    00
    • NOU
      #10

      Sau putea sa refuze in caz ca i se propunea sa fie prim ministru. E ca si cum ti-ai taia venele de teama ca cineva te propune sef de scara.E asa greu sa zici nu.

      Se spune ca explicatia cea mai simpla a unei situatii e si cea mai adevarata. Poate Rus e pur si simplu un bou care vorbeste fara sa gandeasca.

      00
  6. Mi se pare inacceptabil ca inca mai e ministru.

    00
  7. E frustrat ca n-a ajuns director la SRI, cum ii promisese finu’su daca ajunge presedinte, si-acu politica de dambovita i se pare prea josnica pt el.
    Vorba din popor, „trebe sa pui cacatu in prajina ca sa i-l dai pe la nas !”.

    00
  8. Pardon, „finu’su lu predecesoru’su” voiam sa zic, da m-am incurcat in tastatura :) !

    00
  9. Uite caRus nu a stat pe afara, totusi fi-su e golan si nora-sa curva.

    00
  10. il suspectezi de prea multa inteligenta pe rus. tipu’ e doar idiot.

    00
  11. Eu nu inteleg deloc declaratia asta.
    Mi se pare calculata, dar nu vad cui serveste. Lui Ponta, deloc, ca isi aminteste lumea ca e si Rus acolo. Adversarilor lui Ponta, deloc, pentru ca se deturneaza atentia de la scandalul cu ponta si procuratura. Ponta il demite si se mai spala o ţâră.

    Este bizar.

    00
    • Singurul scenariu in care gestul lui Rus (+demisia) s-ar potrivi ar fi cel in care maine va fi o debarcare controlata a guvernului actual (prin voturile unora de la PSD, aparanent cativa frustrati dar bine manevrati si numarati) iar Mos Craciun va pune un premier tot de acolo din partid. Care premier oricum va fi de sacrificiu, va trebui sa isi asume mult mai multe mizerii decat Ponta si va avea o marja mult mai mica de manevra.

      00
  12. 1. e tare asta cum devina sursa, unu care preaia sursa :D (ma refer la „sursa” articolului)
    2. in mare are dreptate Rus, insa unele lucruri nu se spun public
    cu atat mai mult cu cat esti persoana publica si politician

    00
  13. NOU
    #20

    Sa fi betonist/fierar betonist e bine inca. E totusi o meserie.

    Jigodiile astea care au ajuns sus, nu au aflat inca ca amaratul ala care munceste pe santier afara trimite bani in tara catre niste parinti a caror pensie nu ajunge nici pentru o saptamana de trai decent. Si asta pentru ca jigodiile ca ei fura tot ce se poate si nu se poate fura.

    Toti o apa si-un pamant si daca le zice PSD si daca le zice PNL sau UNPR.

    00
  14. E valabil pentru cei care au plecat din Cluj la Bucuresti

    00
  15. o fi vorbind omul din experienta.

    00
  16. Asta e versiunea hard core a lui krossfire?

    00
  17. se pare că mitul urban potrivit căruia Ioan Rus ar reprezenta partea inteligentă a psd’ului are răspândire națională, nu doar în zona clujului.

    00
  18. zoso a avut iar dreptate. haideti cu Disklike-urile

    00
  19. sau….exista si o umbra de adevar in ceea ce zice…da na..nu ne place s-o admitem ca suna urat…da majoritatea copiilor cu parinti plecati afara ajung de izbeliste, femeile ramase o ard prin vecini…”dar vai…cum sa zici asa ceva”?

    00
    • Asa, si cine-i de vina pentru asta? Aia care au fost nevoiti sa plece la munca pe dincolo? Sau clasa politica incapabila, reprezentata de parveniti ca nea Rus asta?

      00
    • dupa ce l-am vazut pe ficioru lu’Rus si pe gagica-sa, imi retrag spasit comentariul si imi cer scuze

      00
  20. btw, a murit Saruman :(

    00
    • ti-am dat un minus ca nu pot sa dau plus la asa ceva. imi pare rau de actor. la 93 de ani inca sa joci binisor e o realizare.

      00
    • Omul chiar a murit in picioare.

      A lucrat la ultima parte din Hobbitul, lansata in 2014, si apoi la inca trei filme. Unul o sa fie lansat in 2015, altul de abia in 2016. Si avea 93 de ani.

      00
  21. Esti prea conspirationist. Si le dai prea mult credit la politicieni, majoritatea nu vad cu 2 mutari inainte pe tabla de sah d-apoi cu 5… Daca te uiti mai atent o sa vezi ca Rus foarte natural da replica aia, fara sa se gandeasca, i-a scapat. Pur si simplu asa crede.

    00
    • Daca te uiti mai atent, s-ar putea sa vezi ca e exact invers. In primul rand, stie ce urmeaza sa spuna („foarte direct o spun”). In al doilea rand, uita-te cum are exact expresia in minte, e ca si cand ai citi de pe o foaie si faci o greseala, la fel face si el. Incepe cuvantul „nevasta”, dar nu-l termina, ci incepe cu „copiii”. Mie mi se pare ca stia foarte bine ce si cand o sa spuna.

      00
  22. NOU
    #36

    romanii din diaspora precum si rudele lor din tara vor tine minte lucrul asta la urmatoarele alegeri.

    00
  23. ..si ce nu-i adevarat???…

    00
  24. nu baga teoria conspiratiei unde prostia este o explicatie mult mai buna

    00
  25. Si-a dat demisia! Sper sa nu se razgandeasca :-)

    00
  26. „s-au intors vreo 700 de mii de portugheji”

    00
  27. Parca la un moment dat si Daciana lucra in strainatate si barba-su si copii erau acasa, in Bucuresti. Avand exemplul asta in familie, banuiesc ca stie ce zice.

    00
  28. Eu cred că din contră, s-a autopropus pentru funcţie. Că doar acolo ajungi dacă spui lucrurilor pe nume. Şi mai ales dacă ai coaie s-o faci. Că le foloseşti în loc de creier, asta e altă discuţie. N-ar fi nici primul, nici ultimul.

    00
    • „coaie” ar fi avut daca ar fi declarat ca toti din PSD sunt niste lichele si ca au furat pana nu a mai ramas nimic. Si ca se caieste de acest lucru :P
      Eu asa vad un politician cu vreo 2 kg de coaie care spune „lucrurilor pe nume”!
      Din pacate aceasta scursura de om nu s-a diferentiat de gloata care l-a crescut. Asa ca este total coaieless!

      00
  29. Și uite așa Victoraș nu mai e în prim plan :)

    00
  30. Acu vreo 25 ed ani unul isi punea piciorul in ghips ca scape de reapsundere.
    Boul asta cu curvele lui si-a pus capul in ghips..

    00
  31. din nou gena de curva virgina din romani s-a activat. Ce a zis chiar asa mare lucru omu? Ieri nu a reactionat nimeni, chiar daca era tot timpul din lume de la 9 seara. Dar a fost de ajuns sa inceapa unii valul de consternare, ca a fost gata.
    Ma bucur, totusi, ca mai aude lumea de Digi24 cu ocazia asta.

    00
  32. 1. Nu mai pune femei cu duck face in preview, ca am dat play degeaba.

    2. De ce era pe lista scurta, ca are (avea) un discurs semi inteligent si are par alb in cap, serios?

    3. Ai ratat asta, e mai buna decat faza cu Rus

    00
  33. Yep, my bad. Dar toutsi, atunci ai pus? :)

    00
  34. Si pan’ la urma fisu o f**e pe aia pe banii nostri…

    00
  35. Uneori nu-mi vine sa cred ca asemenea imbecili ajung sa conduca tara… Apoi, imi aduc aminte ca oamenii seriosi nu ajung sa conduca nimic, n-au ce le trebuie: nesimtire, tupeu, mentalitate de hot.

    00
  36. Eu zic ca omul avea dreptate, simplu de inteles de ce l-au demisionat
    Daciana lucreaza la Bruxelles deci Victor Viorel e o curva

    00
  37. Eu cred ca zoso are dreptate. Intai, ca Rus nu e chiar complet idiot. Doi, m-am uitat la inregistrare, ca nu am vazut in direct. Omul era calculat, vorbea rar, era chiar un pic artificial in ce declara. Nu era luat de vreun delir a la Vadim. E o declaratie calculata.

    Omul stie ca dupa declaratia asta zboara nu doar din guvern, dar chiar si din politica. Cred ca pur si simplu a vazut ca e groasa si vrea sa se dea la fund, dupa modelul Berceanu. Chiar, a mai auzit cineva ceva de Berceanu? Omul s-a retras complet de 3 ani de zile, sta linistit la cutie in Craiova si face barci din fibra de sticla pentru export, pe bani buni. Si de DNA nici nu vrea sa stie :)

    Probabil si Rus vrea o retragere linistita la Cluj. Are deja 60 de ani, prea multe nu mai poate realiza de acum incolo in politica. Plus e cam nasol sa mai vezi bulaul la varsta asta. Si daca iesi prea mult in fata, se cam pun reflectoarele pe tine si sansele de bulau cam cresc (vezi Voiculescu, Fenechiu, Sova, Ponta,Dragnea, Udrea, etc)

    00
    • in plus, un ministru isi da demisia urgent dupa ce a rostit o fraza relativ jignitoare, in schimb premierul n-are nicio problema ca e urmarit penal

      00
    • Subscriu.impreuna cu Dancu si Vasile Puscas, cuscrul, controleaza Clujul, un oras care a votat 87% Iohannis si nu a avut niciodata primar psd/ de stanga.(Funar nu se pune, e doar nebun, dar afaceri a stiut sa faca pentru el si familia lui).
      Rus, culmea arogantei si un toparlan jalnic, a terminat Mecanica agricola, dar nu a profesat decat in functii de partid:UASCR, PCR, apoi PSD.Protejatul lui Tiriac si dealer de masini.Plateste si controleaza presa, cumpara pe oricine.E geniala intamplarea prin care a pierdut Primaria Clujului in fata lui Boc, la primul mandat al acestuia.Zilele Clujului, muzici si chef, terase, platoul Salii Sporturilor.Sambata, in preziua votului.Bai de multime cu ambii candidati.Boc il invita pe scortosul/ autosuficientul Rus la o bere.Replica acestuia s-a regasit apoi pe fluturasii impartiti oamenilor iesiti la plimbare: ‘Bere beau carutasii, eu beau numai wiskey’.Iar Rus a pierdut alegerile…din fericire.
      Despre jurnalista ratata Berinde, consiliera lui personala de imagine si, mai nou directoare „pe” masterplanul de transport, cu 100 de mil salariu, nu scrieti nimic?

      00
  38. Clar, ala o f**e pe aia pe banii nostrii.. asta e tara noastra, e foarte greu sa se schimbe mentalitatea romanilor.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.