Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. nush pe la ce nunti se duc unii da pe la alea la care am fost eu anul trecut se manca tare bine, si era si bere.

    00
  2. pai plm, perversiunile alea chiar sunt contagioase, l-au infectat si pe labarul ala de la noua dreapta. ce dovezi va mai trebuie, treziti-va oameni buni!

    00
  3. Nici pedofilii nu mai sunt ce erau, auzi, hdd de 40…
    Serios vorbind, nu mă aștept la altceva de la un extremist.
    Profilul ăstora arată că sunt cei mai plauzibil prădători sexuali. Mă bucură sa citesc ca a fost prins (o sa fie iubit rău la bulau) deoarece de la filme pot ajunge ușor la fapte.

    00
  4. A fost arestat preventiv aproape un an. Unde e antena 3 sa faca circ?

    00
  5. nu stiu daca aia cu pedofilul de drepta e trolling sau nu …
    + articolul e din 2014 – iulie;
    + articolul e scris cu curul – au facut copy paste din procesul verbal? „Magistraţii au decis confiscarea de la Adrian Pal a hard –disk marca SEAGATE seria 6VECREM6 capacitate 500 GB , hard –disk marca SEAGATE seria 5JX2FYMX capacitate 40 GB, hard –disk marca MAXTOR seria Y2BP92LC capacitate 80 GB ridicate conform procesului –verbal nr.131/D/P/2011 din 13.12.2012. Liderul ND a fost arestat preventiv în perioada 13 decembrie 2012 – 4 decembrie 2013.” … WTF? Asta e articol? Tu chiar citesti dincolo de randul 2 asa ceva?
    + indiferent de raspunsurile de mai sus – sper sa putrezeasca in inchisoare. incepand cu anusul. mai ales ca face/facea parte dintr-o organizatie care chipurile e aliniata valorilor religioase (familie/stuff) si e chitita pe gays.

    00
  6. Ala cu nuntile ar trebui sa-si mai schimbe anturajul. Prieteni de cacat=nunti de cacat. Daca el nu stie sa se bucure, stai acas si du-te la birtu din coltu blocului pentru bere si cartofi prajiti cu mici. Bine a spus, nu poti sa ii impaci pe toti, da cu asa gusturi ce p…a sa mai zici.

    00
  7. extremist = psihopat
    iar de la un psihopat te poti astepta la orice, dar orice

    00
  8. daca parcul moghioros e la fel de misto si in realitate precum e in pozele editate, merita special un drum in Bucuresti

    00
    • O prietenă care stă peste drum zice că încă mai e în șantier vreo treime din el, are fix două locuri de joacă pentru copii, care dau p-afară de copii, iar pe alei se înghesuie la gramadă pietoni, bicicliști, cei cu role si copii cu triciclete/biciclete. Era ofuscată rău că a stat atât de mult închis și totuși nu oferă mare lucru, în afară de câteva chestii spectaculoase, dar care sunt spectaculoase și atât.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube