Femeile și lucrurile care nu le (mai) încap

Undeva, cam prin zona unde bărbații au nervul ăla care le spune că mai pot bea o bere, femeile au o genă care le spune că pot purta ceva care nu le vin.

Știți povestea: luaseră salariul, băgaseră o activia și se simțeau bine, așa că s-au gândit că au piciorul umflat de la mers pe jos, de aia nu le încap 38-ul ăla, că doar ele poartă 38. Nici o secundă nu se gândesc că poate e un 38 chinezesc și poate ar trebui să încerce 39. Nu.

Asta e iertabilă, în funcție de cât costă pantoful sau bluza sau casca de motor. Ce nu e iertabil și e prostie în starea ei cea mai pură e (1) purtatul în continuare a acelor pantofi după ce au produs niște bătături monstruoase și (2) păstratul lor după ce au fost purtați o dată și au rănit piciorul.

Pentru că, poate, prin minune, piciorul va descrește. Yep, barbații sunt imaturi.

femeie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. You know nothing, John Snow!

    00
  2. inteleg ca ai gasit canapea.

    00
  3. nu cunosc vreo femeie care isi cumpara pantofi cu un nr mai mic. femei care au 3 sifoniere cu haine pe care nu poarta niciodata, e alta poveste!

    00
  4. „pot purta ceva care nu le vin”
    „de aia nu le încap 38-ul ăla”

    Fa si tu acordul ala ca lumea, ca rad si femeile cu bataturi de tine.

    00
  5. La ce haos e în spațiul măsurilor pentru haine, nu e de mirare că nici unul cu capul odihnit nu se prinde.

    00
  6. orice femeie stie cum sa faca sa n-o mai bata pantofii, dar trebuie sa curga un pic de sange ca sa putem sa estimam corect situatia :)

    00
  7. Presimt ca diseara, la cina, vei manca un mare si delicios sandwich.

    00
  8. care nu le vin, fiindca e nervul care la barbati e cu berea?

    00
  9. N-ai auzit de pantofi ţinuţi în frigider ?

    00
  10. Există și mitul ăla cu „sunt de piele, se mai lasă”.

    00
  11. Barbatii o sa le dea jet, nimanui nu-i place footjob cu labe umflate/ranite.

    00
  12. Oarecum off-topic: rog un thumbs up de la cei care ar fute-o pe aia din poza.

    00
    • COOL…
      De aici deduc ca sunt ceva tipi ce vor footjob cu copite supurande-porci sadici,
      Si ca gagica din poza ar fi foututa de ceva baieti de nu s-ar stramba….

      00
  13. Ce poză ciudată ai ales pentru articol.

    00
  14. baba suferă la frumusețe!

    00
  15. Sunt mai multe aspecte:
    1) pantofii de piele se mai lasă, dacă e slightly smaller s-ar putea după 2-3 purtări să se mai lase şi să fie perfecţi. Şi în acelaşi timp se poate dacă ţi-e perfect când îl probezi nepurtat după 2-3 purtări să-ţi scape piciorul din el şi să fie bun de aruncat
    2) purtaţi pe pielea goală / doar cu ciorapi de lycra subţiri cei mai mulţi pantofi te bat la prima purtare sau la schimbarea de sezon. Se întâmplă şi la anumiţi pantofi fără să fie pe pielea goală / cu ciorapi de lycra, ăia sunt ai dracului ei, au o cusătură, o ceva cu care piciorul se obişnuieşte după nişte purtări
    3) când porţi doar pantofi tip sport nu păţeşti d’astea, şi nici nu pricepi de ce cineva s-ar chinui cu nişte pantofi încăpăţânaţi care fac răni.. da-n acelaşi timp vrei ca muierea să fie sexy biatch

    My 3 cents, scrise în timp ce-mi schimbam leocoplastul de la bătături..

    00
  16. Asta-i cu bataie lunga… Spre colega ta de apartament?!?! :)

    00
  17. Femeile sunt masochiste pentru ca: se chinuie sa intre in blugi cu cateva numere mai mici, tin diete chinuitoare si nesanatoase in loc sa mearga la sala sau sa practice un sport care sa le ajute sa se mentina in forma, poarta pantofi cu toc de minim 10 cm si pastreaza incaltamintea care le cauzeaza rani la fiecare purtare si sunt sadice pentru ca dupa toate astea pozeaza in victima si se plang iubitului sau sotului :))

    00
  18. eu sunt invers la pantofi, de obicei cumpar cel putn cu o marime in plus. Prefer comfortul. Imi trebuie marimea 37-38 (UK5) si de obicei cumpar UK6 sau 7. fara bataturi faca rani etc.

    Cu hainele… e complicat. Dupa chemoterapie pusesem pe mine 40 de kilograme in 10 luni si… da.
    MI-a luat fo 3 ani dar le-am dat jos- si atunci lucrul dreaq desi toatele hainele alea misto ma incap din nou nu mai sunt la moda.
    Ceea ce e perfect OK pentru ca moda e o idiotenie.

    PS: ce nu pricepeti voi e ca daca dietele ar fi usoare n-ar exista oameni grasi. Daca nu doare nu functioneaza, dar asta e o chestie pe care trebuie s-o traiesti ca s-o stii.

    00
  19. Lasă, bă, și io mi-am luat soție mișto, cu dobîndă de 5% pe an. Pînă acum are cu 50% mai mult, în viu.

    00
  20. Cel mai probabil le doare in spitz daca o sa ii poarte vreodata . Ele cumpara pantofii aia doar ca sa faca cumparaturi. is just the thrill of the hunt.

    00
  21. Deci e clar! Nu mai vrei să freci ştaiful la pantofi cu spirt sau să-i baţi „puţin” cu ciocanul, nu?

    00
  22. What the fuck did i just read?

    00
  23. N-aveti cum sa intelegeti, daca arata bine pe picior nu conteaza marimea, important e cum se aseaza si daca e necesar, ai o sindrofie, stai si o noapte intreaga cu ei :) doar sa moara vecinele de masa de invidie !
    Doar femeile stiu chestiile astea, poate doar la prezentarile noastre de moda mai vezi manechine cu pantofi mai mari cu 2 numere pe motiv ca le echipeaza sefii barbati probabil.

    00
    • nu bre. Vedeti matale manechinele alea tre’ sa mearga mult. Si a merge si a arata sexos in pantofi mici nu se poate. Tantile alea isi protejeaza obiectul muncii.
      Tre sa fie o femeie infiorator de vaca sa creada ca e o idee buna sa-ti provoci singura rani si bataturi si alte d-alea da? Orice podiatru poa’ sa-ti spuna ca e de preferat sa cumperi pantofi cu cel putin un numar mai mare. Pentru ca, guess what? Picioarele se umfla mai ales pe tocuri. Si daca porti incaltaminte stramta si deformata pentru ca esti o taranca proasta nu numai ca esti enervanta in draci pentru oricine trebuie sa-ti asculte vaicarelile dar iti mai si futi picioarele cu chestii din care bataturile sunt cele mai blande. Dupa ele mai sunt varice, fracturi de metatarsiene, tot felul de probleme cu genunchii etc.
      Mie imi plac tocurile inalte. Am o caruta de pantofi si ghete cu tocuri inalte, care mi se potrivesc si sunt comode. Cu un numar sau un numar jumate mai mare, si de aia cand ma duc la fo sindrofie nu stau sa fut pe toata lumea in urechi ca „au ce ma dor picioarele”.

      00
  24. Subscriu la comentariul Anei. Am pățit să-mi cumpăr pantofi de piele pe măsura mea, iar după câteva purtări s-au lăsat și îmi cad din picioare.

    Cât despre încălțămintea care face bătături… păăăi, vorbim de absolut tot ce port primăvara. Indiferent că sunt pantofi noi sau i-am cumpărat acum 1-2-3 sezoane, indiferent că sunt din piele sau textil, balerini/pantofi/adidași (da, chiar și adidași!), primele 2-3 purtări se lasă cu victime. După care piciorul se obișnuiește cu toate cusăturile și căptușelile și particularitățile fiecărei perechi, iar la finalul verii poți să mă încalți cu opinici de lemn, că nu voi mai avea nimic :)

    Singura problemă e că anul viitor o luăm de la capăt…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube