Se oprește tot când apare ANAF-ul!

Ieri, băieții ăștia produceau rumoare pe stradă când îi vedea lumea.

anaf

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

37 comentarii

  1. Astia s-au trezis tocmai in anul 2015 sa mai controleze si ei ceva prin tara asta.

    00
  2. oare unde au fost ascunsi in ultimii 10-20 de ani?

    00
  3. Foarte bine! N-ar fi rau daca si politia romana ar impune aceeasi frica si respect, dar acolo mai e de lucrat…

    00
    • Care politie?

      00
    • bai nu stiu ce sa zic… mie mi-e frica de politia romana. daca esti la momentul nepotrivit la locul nepotrivit ti-o iei de la ei de nu te vezi, nevinovat fiind….
      in general asta e sentimentul pe care mi-l inspira politia romana : frica si nu din cauza ca as fi infractor. pana acum eu n-am vz nici un politist amabil/binevoitor… asa ca mi-e frica de ei pentru ca in caz de ceva mor cu dreptatea in brate.

      00
    • Pentru ca un stat polițienesc, ca in SUA, este visul umed al tuturor idioților.

      00
    • @pmk: Nemții nu au stat polițienesc, nici englezii sau francezii. Dar cum naiba se face ca la ei politia e politie. Au și ei corupție și idioți, dar parca la u nivel acceptabil. Vorbim strict de profesionalismul de care ar trebui politia romana sa dea dovada.
      La americani e normal sa fie stat polițienesc atunci când orice dobitoc are arma de foc.

      00
  4. Mai avem un mic hop, respectiv banii colectati sa fie utilizati corect.

    00
  5. Au pornit cu stangul, sunt perceputi ca niste capsomani idioti care inchid firme pentru „5 bani, 10 bani, 15 – 25 de bani” dedicatie pentru ei:
    https://www.youtube.com/watch?v=08pPPSZm9rw

    00
  6. piata unde vand taranii are mai bine de jumatate din tarabe goale. in loc sa-i alergi pe prapaditii aia nu mai bine opresti direct tirurile care aduc verdeturile fara factura in regula? si ai distrus tot lantul evaziunii cu minim de efort. ponta saracul vrea sa aiba si el o jucarie tip DNA

    00
    • Poate că tirurile alea au fost oprite deja și garoii pe care tu îi credeai țărani, nu mai au ce vinde.

      00
    • Care prapaditi?
      90% din aia n-au vazut in viata lor o brazda de pamant lucrata

      Hai sa nu mai plangem de mila evazionistilor, e jenant.

      00
  7. ar fi fost bine daca nu se razgandea ponta ieri…se pare ca au pus o „amenda” de 10x suma gasita…este convenabil, ca doar nu vine anaf zilnic…este la fel cum era pana acum.

    00
    • practic asta e ca si amenda de la controlorii de autobuz, biletul cu suprataxa costa cat 10 bilete
      am fost de vreo 20 de ori si nu m-au prins, deci imi permit sa ma prinda de 2 ori

      00
  8. Prin Bucur Obor, Dragonul Rosu, Europa, Doraly oare nu trec? Ca de vreo 20 de ani evita.

    00
    • Ai uitat de piata Pucheni,angrourile arabesti de fructe din Militari,etc.Acolo se poate vedea ce e aia evaziune fiscala,nu la o gogoserie sau la un butic de cartier.

      00
  9. La inceputul iernii ce a trecut, eram la un fast-food ce este fix peste strada de ANAF-ul din spatele pietii Rosetti. Vine un „domn” cu un „gipan” se da jos vorbind la telefon si deschide portbagajul. In cateva secunde, din sediul ANAF ies cateva dolofane sa vada blanurile.
    Sigur le-a eliberat bon fiscal.

    00
  10. Teoretic, banii în plus la bugetul de stat ar trebui să permită reducerea TVA la alimente în beneficiul celor mulți. Un mediu concurențial mai corect între plătitorii de TVA și ceilalți din industria alimentară, etc. Spun teoretic!

    00
  11. O idee de pedeapsă, venită la un pahar de vin: Firmele prinse cu sume nejustificate să fie pedepsite cu reinvestirea profitului sau darea lui ca mariri de salariu( cu excepția asociaților care au funcții în firmă) în proporție de 75%, pe o anumită perioadă de timp.

    00
  12. Aș cumpăra și eu o geacă din asta standard cu ANAF pe spate, de purtat casual…

    00
  13. Am citit o carte la un moment dat care se numea „Hoția la români”. Noi nu facem distincții clare între lege, hoție și dreptate. Românii au ceva împotriva oricărui sistem coercitiv și împotriva disciplinei. Remarci de la oameni cu pretenții de genul – ce dacă a furat, alții nu fură -sau- a furat „decât” 10 lei alții fură mai mult, etc. Noi avem probleme cu educarea „intelectualilor”, nici măcar ei nu înțeleg civilizația urbană. Văd corporatiști care stau cu rucsacul în spate în autobuz, care nu știu să staționeze pe partea dreaptă a benzii rulante, șoferi care stau cu motoarele pornite în parcări subterane, șoferi care merg pe ce bandă îi taie capul, oameni care se opresc să vorbească în ușa magazinului, oameni care nu păstrează limita de discreție la bancă, la farmacie, etc. mentalitățile se schimbă greu în România iar balcanismele le scoți cu greu din capul românilor. Legea trebuie aplicată ad litteram, de la cel mai mic la cel mai mare, fără excepție, fără lamentări și fără clemență. A fost prins că a furat 50 de lei!!! Păi 50 de lei x 30 de zile x 1.000.000 de firme din țara asta unde ajungem…

    00
  14. Ce uniforma au. Parca-s de la REBU

    00
  15. Daca cineva crede ca evaziunea făcută de baruri, restaurante și buticuri care nu dau bon fiscal trece de unul, hai două procente din totalul evaziunii fiscale din țara asta, acela are o mare problemă de adaptare la realitate. Sau, mai pe limba poporului, e idiot.
    Evaziunea se face cu vagonul, vaporul, camionul, la mărfuri gen alcool, tutun, fructe și legume, materiale de construcții, lemn etc.. De către rețele compuse din oameni la care amărâții cu geci de făș din poză nici nu vor ajunge vreodată, pentru că respectivii sunt mână în mână cu șefii politici ai ANAF-ului. Și, vorba aia, le trag una după ceafă inspectorilor de le rup fâșurile!
    Hai sa nu ne mai prostim singuri: Ponta încearcă să dea o lovitură de imagine care să abată atenția de la procesele penale ce macină PSD-ul, zi după zi. Azi a primit 2 ani și jumătate cu executare (sentinta definitivă) Ioan Niculae, miliardarul chimic, pentru (atenție!) MITĂ ELECTORALĂ DATĂ PSD, PENTRU CAMPANIA LUI GEOANĂ! PSD ajunge, astfel, înaintea PDL (unde de-abia au început cercetările) primul partid găsit oficial vinovat de acceptarea de mită din partea unui om de afaceri, in schimbul promisiunii de favoruri post-alegerile PREZIDENȚIALE.
    Apropo, amenda pe care o va plăti Ioan Niculae este de 640.000 de lei (IMO, un fleac, dar o va plăti, pentru că altfel nu pupă eliberare anticipată pentru bună purtare, la jumătatea pedepsei). Merită să fugi după covrigării și magazine de cartier pentru câteva sute de lei, când ai fazani de felul asta la îndemână?
    Dar, mă rog, pentru mințile mai puțin complexe, veselia e explicabilă, no problem, viața merge înainte, la fel și potemkiada lui Ponta.

    00
  16. Chiar ca se opreste tot cand vine ANAF-ul, la fel cum a procedat femeia care si-a pus capat zilelor saptamana aceasta.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.