Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. pagina lui VP de wiki e fabricata de TB?
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Victor_Ponta

    00
    • nu prea vad ce mari neadevaruri ar fi pe pagina asta. daca era fabricata de TB trebuia sa para un ‘ha ha ha’ la final.

      00
  2. Ca si cei care au semnat petitii atunci cand Charlie Sheen a fost zburat din Two and a Half Men, toti vor uita repejor incidentul Jeremy Clarkson si se vor plia, ascultatori, pe noul format al emisiunii.

    • e f posibil si ca Hammond si May sa renunte la emisiune, BBC are drepturile, mi se pare, asa ca poate angaja alti prezentatori si continua emisiunea.

      00
    • M-am exprimat ambiguu, ma refeream la public, nu la ceilalti doi membri. Da , in cazul lor, chiar cred ca vor fi solidari cu el.

    • @Perkele
      mda. Numai ca aia 2 au zis ca nu vor sa faca emisiunea fara Clarkson. In plus, nu-mi aduc aminte sa fi facut cine stie ce succes emisiunea intre 2000 si 2002, cand s-a intors Clarkson. Da’ ma rog.

      @Iulia
      iarasi vorbesti prostii. d-aia li s-a dus ratingul in cap, ca au trecut usor oamenii peste incident (bun, a pus umarul la chestia asta si faptul ca copilul nu mai era copil) – http://static1.businessinsider.com/image/53742d91eab8eacd50529750-960/two-and-a-half-men-ratings.jpg
      Dar nu lasa rautati dinastea de internet sa te opreasca, ar fi pacat, zau asa.

      00
  3. Nu înțeleg cum pot visa concetățenii noștri la alegeri anticipate când dizolvarea parlamentului nu cade in atribuțiile președintelui sau a oricărei alte autorități. In Parlament nu sunt numai infractorii, sunt infractorii pe care tocmai noi îi votăm mandat după mandat. Daca vom dedica puțin interes privitor la persoana pe care o trimitem acolo sa ne reprezinte situația se va putea schimba.

    00
  4. Mi-as dori sa-l si vad pe respectivul senator pus la munca fizic, nu doar pe hartie in deja celebrul spirit Romanesc. Adica sa-l vad exact ca un SUA, filmat si fotografiat cand aduna hartii din parcuri, paduri, etc.

    PS: daca se poate, si in echipament portocaliu, ca sa-l vedem mai bine.

    00
  5. clarkson, un clovn platit regeste pentru texte scrise de altii, masini conduse de profesionisti si pumni impartiti personal subalternilor. the show must go on sigur il cumpara city sau psg.

    00
  6. Clarkson sa se ia de mana cu Grylls sa-si faca ei o emisiune.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.