Șoferi: clubul mizerabililor #2

Șoferul care nu poate sta pe banda lui (în cazul ăsta pe banda stângă, pentru că aia face stânga) și se pune pe altă bandă, pentru că de ce să nu încurce alți oameni care nu știu că e idiot?

clubul-mizerabililor-2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

  1. e destul de frecventa, dar se intimpla de multe ori, datorita semnalizarii selective neadecvate, sa te trezesti in aceasta ipostaza nenorocita ( mai ales in orase pe care nu le cunosti). semnalizarea, in general, in tara asta , lasa muuult de dorit (ginditi-va de cite ori copacii sau alte obstacole, obtureaza semafoarele sau alte semne de circulatie ( inclusiv obligatoriu la…). sunt pline primariile si politiile de boi care, daca au girofar, cred ca toata lumea circula ca ei.

    00
  2. been there …done that :D
    shit happens :)

    00
  3. In caz ca e femeie, e posibil sa semnalizeze stinga pentru a face dreapta… Si nu sint rautacios, am vazut chestia asta de incredibil de multe ori.

    00
  4. Dupa masina, numai mizerabil nu-l poti numi. Daca avea minim bmw sau audi mai ziceam dar, cu jaful ala de reno, e doar unul care o uitat sa se incadreze cum trebe.

    00
  5. OUG 195 din 2002:

    ART. 59 alin. (4) Cand un semafor cu trei culori are o lumina verde intermitenta suplimentara, montata la acelasi nivel cu lumina verde normala a semaforului, sub forma unei sageti verzi pe fond negru, cu varful spre dreapta, aprinderea acesteia semnifica permisiunea pentru vehicule de a-si continua drumul in directia indicata de sageata, indiferent de culoarea semaforului electric, cu conditia acordarii prioritatii de trecere vehiculelor si pietonilor care au drept de circulatie.

    Eu nu vad nimic de obligativitate la viraj dreapta, deci daca imi permite intersectia pot sa merg si inainte. Am intalnit frecvent impresia asta a soferilor ca daca e verde intermitent in directia aia e musai sa merg in directia aia.

    00
    • Exista un marcaj mare si lat pe banda respectiva iar conform

      Art. 31
      Participantii la trafic trebuie sa respecte regulile de circulatie, semnalele, indicatiile si dispozitiile politistului rutier, precum si semnificatia diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutiera, in urmatoarea ordine de prioritate:
      a) semnalele, indicatiile si dispozitiile politistului rutier;
      b) semnalele speciale de avertizare, luminoase sau sonore ale autovehiculelor, prevazute la art.32 alin.(2) lit.a) si b);
      c) semnalizarea temporara care modifica regimul normal de desfasurare a circulatiei;
      d) semnalele luminoase sau sonore;
      e) indicatoarele;
      f) marcajele;
      g) regulile de circulatie.

      ar trebui respectat.

      00
    • Despe ce marcaj vorbesti? Stop? Intersectare cu o strada cu prioritate?

      00
    • Nu pot edita ce am zis mai sus asa ca mai adaug un comentariu. Da, in cazul de fata pe strada e desenata o sageata care indica intradevar obligativitatea la dreapta. Eu ma refeream la o situatie generala cand sageata respectiva nu se gaseste peste tot.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.