La moartea Udrei

N-am avut loc să vărs o lacrimă că au luat-o pe Elena Udrea la DNA de corul de slugi voiculesciene care îi urau diverse. Același slugi care, când patronul lor scriptic sau spiritual a mușcat-o, cereau echilibru și umanitate.

Cel mai amuzant va fi când își vor mușca din nou cefele a uimire că toți ăia pe care îi bănuiau a fi plătiți de ea vor merge înainte bine-mersi.

Bușoi, frate! Ciutacu, nenea!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. Pașol na turbinca! Ciorti!

    00
  2. pai se gasesc mereu alte cururi de pupat contra cost. deci normal ca o sa merga mai departe.

    00
  3. Nici Videanu nu se simte prea bine.

    00
  4. Chiar credeati ca Udrea va merge la inchisoare? Doamne Fereste!

    00
  5. Nu sta neplans, ca se umfla..

    00
  6. Gazetaria in Romania, ca orice domeniu in aceasta tara este o industrie atipica neexistand publicatie sau televiziune neaservita direct sau indirect unor grupuri de interese. Pe scurt daca vrei sa prestezi in aceasta meserie trebuie sa vaslesti in directia vantului. Ca unora le place sa se murdareasca mai mult de maro la botic din exces de zel este partea a doua. Din categoria asta face Ciutacu care nu poate sa inteleaga de ce ziaristii care au pupat-o pana nu demult pe Udrea incearca sa se distanteze de ea acum pentru ca au o intreaga cariera de gazetar in fata si o gramda de funduri de pupat.

    El cel cu limba atat de adanc infipta in fundul varanului nu mai poate schimba luntrele. Si e putin ofticat.

    00
  7. si ciutacul a aflat pina la urma cine l-a matrasit din intact? probabil nu a luat virtual pozitia de drepti prea repede ca se stie ca varanul are antencedente la povesti de genul asta.
    ca tot se mira pe propriul blog „…am trecut si eu printr-o ruptura pe care nimeni (nici macar eu) n-o astepta… nic eu nu stiam…”

    00
    • ciutacu s-a cărat după ce s-au scăpat pe net salariile lor. el, cel mai tare in gură și cel mai destept dintre ei, era plătit cel mai prost. n-a putut înghiți asta.

  8. Am incercat sa citesc si la Arhi despre acest subiect, insa pe langa faptul ca a inceput din prima cu jigniri adresate unei alte persoane, comentariile sunt de-a dreptul gretoase.

    Se vede de la o posta diferenta dintre comunitati.

    00
  9. „Adriean Videanu, retinut de DNA; acuzatia – complicitate la abuz in serviciu”, cum ziceam… lucrurile parca se misca.

    00
  10. O manipulare basista!

    00
  11. e groasa, sefa ta a imbulinat-o

    00
  12. Trebuia sa-i vedeti fatuca lu Videanu cand il scoteau catuse la maini. Palatul ala ce zice oare.. Usor, usor intra toti, iar in curand speram ca le va fi frica sa mai fure

    00
  13. ciuvica acu 2 minute ref. creditul de 3mil. luat de udrea, sustine afirmatia lui gadea, ca banii au fost luati de la o banca privata: ‘ au fost luati de la o banca privata dar si banca asta privata e publica pana la urma’. urmeaza un an plin…prevad ca vei avea stirile zilei din ora in ora

    00
  14. Si cocosul, si gaina, iar azi-dimineata si puiul. Who`s next?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.