Cumfu BF2014

Bine. Blogul a rezistat la peste 2.000 oameni online aseară, cu zone în care erau peste 1.500 constant. Da, CDN-urile mă costă ~300€, dar e ok. Total, vreo 900 Gb generat de screenshoturi.

Mulți calici pe net. Știam că sunt, dar nu credeam că sunt atât de mulți. Forumurile sunt locul unde săracul care vrea un televizor de 2.000 redus la 500 lei bate amenințător cu pumnul în masă că lui i se cuvine o reducere mai mare sau unul dintre cele 100 sau 1.000 produse anunțate cu preț bun.

Extrem de mulți oameni care își cumpără azi primul SSD, 120Gb, cel mai ieftin. WOW! Și mă gândesc că, dacă știu ce e aia și știu să și-l monteze, nu sunt secretare, deci au ceva cunoștințe în domeniu.

Foarte mulți oameni cu pretenții. Căști wireless noname la 200 lei, oare sunt bune? Sandwichmaker la 35 lei, e la fel cu ăla de 200 lei, nu?

Cei mai amuzanți au fost cei care s-au înghesuit să cumpere un espressor de 50 lei, redus de la 90 lei. Unii întrebau cu ce se umplu capsulele, alții comparau cu Krups, alții habar n-aveau ce gust de rugină proaspătă și aromată are o cafea la capsulă.

Am văzut și oameni orientați, care aveau chestii de cumpărat și au punctat lejer și decisiv. Alții și-au făcut sisteme de 2-3-4.000 lei. 20% la un sistem din ăsta poate însemna 500 sau 800 lei.

 

 

20141120220548809

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

60 comentarii

  1. Deci dragi tovarasi care nu ati prins nimic azi la peste… Pai normal ca nu ne asteptam la 50% reducere, asa la 15-20% real eram pregatiti. Pana la urma amazon bate toate preturile de BF din Romanica noastra.
    Eu am cupmparat de la Emag (aprox 1000ron), poate mai scump dar cand e vorba de garantie astia nu comenteaza.
    Fraier am fost la hdd-ul extern si la sdd-ul la 99 ron, desi era o prastie, era o prastie ieftina… cat despre sdd-ul intel la 199ron, mare vrajeala…a fost si la 169 ron la ei…..
    de o luna ma uit dupa router si chiar a fost redus acum, am mai luat un voucher rompetrol doar ca am rompetrol langa mine, am mai luat un stick de 32gb ca nu il mai gasesc pe al meu iar cei 39 ron sunt nimica, si pe langa asta mai urmaream o pila de calcaie electrica, care chiar avea pret bomba de 89 ron. Deci per total sunt multumit de afacere, am iesit mai ieftin ca innt-o zi obisnuita de cumparaturi.

    00
    • Încă mai au pe stoc un flex Heinner la 49 de lei. Ştii ce fain merge flexul ca şi pilă de călcâie? Ceva fantastic, nici măcar nu trebuie să te descalţi când vrei să-ţi pileşti călcâiele.

      00
    • Un adevarat expert in sdd-uri!!! Daca-mi spuneai de ieri nu-l mai luam. Btw, se numesc SSD-uri, de la Solid State..

      00
    • Mishu atotsitutorul si preamaritul cimpalac expert in solid state drives!

      00
    • Nici Domnul Iisus nu i-a multumit pe toti, nu se asteapta nimeni sa te multumeasca. As paria ca ai fi in stare sa pui de o revolutie si pentru ca AquaFresh nu ar mai face pasta de dinti in 3 culori :)
      Compari 2 lumi total diferite.
      SUA – Amazon: se vorbeste aceeasi limba- engleza, sunt o societate de consum, marfurile circulau liber cu cel putin 100 de ani inainte, parteneriat direct cu China – mana de lucru f. ieftina, etc.
      Europa – eMag / alte magazine asemanatoare: limbi diferite, strategii diferite, impedimente la granite, libertatea marfurilor si serviciilor s-a produs de vreo 7 ani, dezvoltarea unor companii mari se izbeste de orgoliile altor natiuni, importurile de materii atent restrictionate (nu importi din China cand si cum vrei, iar de multe ori companiile chineze trebuie sa aiba si sediu in UE pentru a exporta aici), avem o religie ce ne influenteaza si ganduriea fata de consum – ne multumim si cu putin, poate suntem mai modesti, puterea de cumparare din Europa Centrala si Est mult mai redusa fata de Europa de Vest, se pune accentul pe dezvoltare durabila (sa nu consumam excesiv resurse, ci sa creem produse de valoare mai mare si sa dureze mai mult).

      Dar probabil, o sa simti nevoia sa te gandesti ca tot esti indreptatit sa primesti produse de BF la 30-50%reducere :)

      00
    • Permite-mi să-ți zic că mama ta are un copil prost.

    • Ovi, vorbesti aiurea.
      Urmaresc cele 2 SSD-uri (intel 520 si kingston 300 ambele de 120GB) de prin august.
      Intel-ul a fost 269 de lei, nu 169, si aia cu ocazia unei promotii.
      Kingston-ul a fost in jur de 280 constant.

      00
    • 169 ron ssd intel eu n-am vazut nicaieri, niciodata tovarase ovi :D

      imi spune si mie cineva ce ssd era cel la 99 ron ?

      00
    • @Cristi: SSDul de 99ron era un Kingston v300 120GB

      00
    • vorbesti in cunostinta de cauza sau sari si tu ca vulpea la struguri?
      orice SSD de pe piata bate orice HDD, deci daca vorbim de trecerea asta, schimbarea e majora si merita investitia.

      ssdu ala nu e o prastie. am luat mai multe variante de v300 si isi face treaba bine, pana acum n-am avut nicio problema cu niciunul din ele. n-o fi el top of the line, dar e ok.
      partea cu 169 e gargara. cum au zis si altii, mai jos de 269 nu l-am vazut niciodata nicaieri in tara.

      00
    • @colin: daca e al doilea SSD al meu, se pune?

      Daca a fost de fapt impulse buy si il pun in fileserverul meu (pentru OS), se pune?

      Mersi

  2. azi am experimentat pentru prima oara sentimentul de tristete incercat cand iti dispare un produs care este deja in cosul tau! multumesc emag ! maine merg in kaufland si iau marfa numai din cosurile fraierilor !

    00
    • ia și un briceag cu tine, să nu ai probleme.

    • nu-i asa? :)) macar la altex te puneau sa astepti la coada in fata magazinului (cel putin asa cred, ca n-am fost sa vad daca intr-adevar era coada pe vremea asta)

      00
    • Mi s-a intamplat si mie :) Dar tot raul spre bine. Credeam ca in momentul ce il ai in cos, cumva produsul e pastrat pentru tine („on hold” cumva). Luasem SSD Kingston de 240 la vreo 330Ron, si pana sa ma decid (vreo 3min.), produsul devenise indisponibil.
      Pentru a evita si „samsarii” si „smecherasii” ar fi interesant sa ai un mic counter, ceas, iar produsele din cos sa fie pastrate pentru detinator timp de cateva minute 5-10 maxim.
      Cum spuneam tot raul spre bine. Am dat refresh si am vazut stocul nou de SSD Kingston 120GB la 99Ron. Am luat 4. Take my money! :)

      00
    • Dacă te miști ca un melc.

      Eu am luat 3 produse de la emag. Dar nu am stat pe gânduri. SSD-ul ăla la 99 Lei l-am cumparat în ~30 de secunde cum a apărut pe site (apăruse dupa vreo oră, n-a fost în batchul inițial).

      30 de secunde din care ~15 au fost pentru plata cu cardul.

    • Znuff, ma mir ca ai avut curajul sa scrii ca ai luat ssd-ul, dupa ce te-a facut in toate felurile Vali in articol. Respect, saracule!

      00
  3. Stiti pe cineva al carui var al carui cumnat al carui sef sa fi dat avansul pentru vreo masina?

    Ce am constatat eu:
    – multe modele cu reducere reala doar de vreo 2000 euro (din 15000 declarati). La modelele premium oferite oricum sunt niste reduceri permanente si multe au pe emag pretul de lista (cel neredus) umflat, nu stiu cum au ajuns la ce declara;
    – in general, modele indezirabile, care zac prin showroom; combinatiile proaste de motor/dotari comandate de vreun geniu de la vanzari.

    00
  4. nu cred ,cumparatorul roman accepta orice!

    00
  5. Io m-am ofticat tare ca n-am prins Haswellu’ ala la 6mil de la emag. Uite, vezi cum ai ratat un comision ? :))))))))))

    00
  6. dupa ce am citit postarea asta, mi-am dat seama ca nu am cumparat niciodata nimic de BF, asa ca m-am apucat de cautat. nu mi-a luat mult, doar vreo 3-4 postari mai in spate si mi-am luat si eu un DAC de la AVStore. sper sa functioneze si pe linux, n-as vrea sa ma intorc la windows dupa 8 ani doar pentru jucarioara asta.

    00
  7. dacă te referi la căștile thomson vezi ca se vând foarte bine pe amazon. sunt bestseller, au vreo 60comentarii iar modelul inferior celor vândute are 820 comentarii.

    00
  8. Eu m-am uitat la 2 chestii din curiozitate, ca vreau sa fac un cadou. Un PS Vita: pretul de BF pe emag era cu ~10 euro mai mic decat il vad p-aici in magazine (neredus, ca nu-i BF pe la astia). Si un PS4, mai scump pe emag cu vo’ 10 euro fata de pretul pe care-l vad p-aici prin magazine.

    Am ras.

    00
  9. Cumva toate nimicurile lor le gasim peste 2 saptamani pe olx, majoritatea au cam cumparat ce am zis eu aici http://cky.ro/adevaratele-reduceri-le-voi-gasi-dupa-black-friday-pe-olx/
    In offline a fost plin de nepriceputi dar dornici de cumparaturi.
    Cred ca m-au oprit astazi peste 10 persoane pentru a ma intrebat de un laptop, router, consola sau telefon. In 3 magazine diferite.
    Asta arata ca romanul vrea sa cumpere, nu conteaza ce.

    Bravo pentru performanta, stim magazine online care nu sustine 1000 de oameni

    00
  10. Ai stat 5 min pe forum la softpedia si ai facut un rezumat?

    00
  11. O oala sub presiune Tefal si o cana filtranta Brita cu 3 rezerve si un stand cooler. Ideea e ca Fan Courier mi le livreaza maine. Am inteles ca vor livra si sambata si duminica produsele (scria pe pagina lor de FB intr-un comentariu).
    Urmaream oala de mult si reducerea a fost consistenta, rezervele Brita sunt 35 lei bucata si pachetul cu cana a si rezerve a fost 64 lei. Eu zic ca produsele astea au fost la Black Friday adevarat.
    Mi-a fost lene sa imi comand si o tastatura.

    00
  12. Nu o fo’ asa rau BF-ul asta, un Lenovo Flex 2-15 (i5 blabla) de la altex saptamana trecuta cica reducere 850 de lei in mare cred ca e ralativ reala reducerea si un mini sistem (docking station Iphone) de la avstore reducere unde la un 50-80 de lei m-am tot uitat dupa el de ceva vreme, ambele luate ca si cadouri.

    00
  13. M-am scos! I-am luat soacra-mii DVD player Philips cu 90 de lei, de pe emag. Astfel, am bifat Craciunu’ in avans si sunt pe short list la medalia „Ginerele preferat”, clasa I cu panglica!

    00
  14. NOU
    #39

    pentru cine vrea de black friday un tv no name ieftin 4K

    Zoso, trebuie să știi magazinul! Eu zic că e serios, am intrat în el și am văzut cine se ocupă de el. Magazinul e din Brașov, vis-a-vis de Spit. Județean

    00
  15. „Total, vreo 900 Gb generat de screenshoturi.” WTF 19 PNGuri? Ai citit chestia asta ( https://zoso.ro/la-ce-dimensiuni-pastram-fotografiile/#comment-498744 ) ? Scuteai 280gb… d’apai din PDF-uri :D

    00
  16. Chiar citisem zilele trecute un articol lagat de comprarea preturilor de la bf romanesc cu cele de pe amazon, care sunt mai ieftine decat cele de la promotiile din Romania. Cam asa e. Insa lumea se pacaleste, e luata de val sau nu stie cum sa aduca de pe amazon. Inca.

    00
  17. Am luat un monitor TV, reducerea reala de 200 lei, fata de 300 cat ziceau ei.
    Reducere pe care o gasesti si de Craciun, Paste, 1 Decembrie si alte 10 ocazii.

    Preturi de Black Friday au fost pentru produse cat sa le numeri pe degete. Preturi d-astea de azi le gasesti la alte promotii cam tot anul, doar ca azi au fost toate la un loc.

    00
  18. inca un ssd de pe eMag la ora 06:55 , la 7:15 stoc epuizat la mai toate produsele , am mai prins 2 telefoane la orange si cam atat, nici nu prea ma interesa altceva :D

    00
  19. Ba-n plm nici BF nu stiti sa copiati calumea. E ultima vineri din Noiembrie. Ce cacat e asta, black friday romanesc?

    00
  20. Router si microserver, 360 RON bonus la o achizitie de ~1500 RON. Not bad, as zice.

    00
  21. Mi se pare o prostie de marketing sa dai cateva produse cu reduceri obscene si la restul sa reduci aproape nimic. Au dat PS4 redus de la 1800-1900 la 900-1000 de lei. Alea au fost luate de cativa ce le revand acum. Nu mai bine vindeau toate la 1700 sa zicem ? De oferta aia s-au bucurat cativa bisnitari de olx, masa de bizoni a ramas cu buzele umflate.

    00
  22. Acum, sunt multi care nu au apucat sa cumpere ceea ce si-au propus (si mult mai multi care nu au apucat si se plang pe forumuri)

    Personal, nu am apucat din motive de procedura: mi-am umplut cosul dar pana sa ajung la casa mi-a fost golit de cele pretioase :)

    Ca de obicei, ofertele bune le-am gasit in magazinele clasice care au stocuri dar numarul de clienti nu-i mare pentru ca trebuie sa mergi cu masina pana acolo, sa cauti, etc.

    Noi o sa ne pastram oferta toata saptamana dupa care ne intoarcem la ale noastre:
    – gazduire pentru un domeniu la 2 lei / luna, suma care se plateste in primele 6 luni. Daca nu esti multumit in 6 luni de ce ai primit, pierderea noastra.( http://simplehosting.ro )

    00
  23. Pentru mine chiar a fost un BF ok. Am cumparat exact lucrurile de care aveam nevoie:
    – Masina de gaurit cu percutie + trusa de burghie: 160 lei redusa de la 300 (o urmaresc din iulie si in online si in offline).
    – Masina de tuns iarba: 200 lei redusa de la 330 lei. La fel, am urmarit-o.
    – Mancare pt caine: 11 lei pe Kg. In mod normal, la promotii, cumparam la 15 lei/kg.
    – Un rucsac de laptop. Asta nu stiu daca a fost chiar redus.. ca nu l-am urmarit
    – Ingrasamant gazon ( de pe covera.ro). La 90 de lei redus de la 150 lei.

    Mai vroiam o masina de facut paine.. dar nu m-au multumit modelele/reducerile.

    00
  24. Dacă nu ați apucat să cumpărați SSD-ul la reducere, nu vă pierdeți cu firea, că nu ați pierdut nimic, ba chiar ați câştigat. Am eu de vânzare un SSD Intel 530 480GB, nou, sigilat, şi vă ofer un discount de aproximativ 30% față de cel mai mic preț pe care îl găsiți.

    Sună bine? ;-)

    00
  25. Marele magazin Flanco nu are respect fata de client si nici nevoie de el.
    Am vrut sa achizitionam un televizor 3d pe data de 22.11.14 si bineinteles ca am vrut sa-l testam.
    Am primit un raspuns megainteligent de la directorul de magazin din Mall Sun Plaza>Azi nu il testam, vor dori si alti client sa facem acelasi lucru. Trebuie sa ne bucuram de reduceri.”????!!!!!
    Atata tupeu??? sa vrei sa vezi cum/daca functioneaza produsul pe care vrei sa-l cumperi. I-am comunicat ca nu vom incheia achzitia fara a vedea imaginea redata de aparat. Mi s-a raspuns ca nu-I nimic, se vor vinde oricum. Bineinteles ca nu am mai cumparat nimic si voi ocoli Flanco.

    00
  26. Si daca toate sutele de oameni care erau in magazin vroiau sa-si testezele produsele, unde se ajungea?
    Crezi ca esti tu buricul pamantului?

    Si cum testati tu televizorul, iti punea un dvd cu un film si mai departe ce? Asa testezi tu un produs, vezi daca are imagine? Sau aveai de gand sa-l freci acolo prin toate setarile, 1 ora?

    00
  27. Informaţie de ultimă oră pentru cei care aţi comandat baxuri de SSD-uri la 99 lei: „din cauza unei defectiuni in sistemele informatice” veţi primi cel mult un exemplar şi acela nu neapărat prea curând, din cauză că sistemul a înregistrat comenzi şi după epuizarea stocurilor.

    00
  28. Buna ziua,

    Va multumim pentru comanda plasata pe eMAG in timpul campaniei Black Friday.

    Ne pare rau dar, din cauza unei defectiuni in sistemele informatice produsul comandat de dumneavoastra Flash SSD Kingston V300 2.5″, 120GB, SATA 3, a depasit stocul existent in depozitul nostru. Ne dorim sa va onoram aceasta comanda dar aceasta nu va putea fi livrata mai devreme de 3 saptamani, timp necesar pentru a suplimenta stocul. In momentul receptionarii produsului in depozit va vom contacta pentru a stabili detaliile livrarii.

    Va rugam sa ne raspundeti la acest mesaj pe mail la adresa info@emag.ro si sa ne confirmati ca doriti sa asteptati aceasta perioada pentru a primi produsul la pretul din campania Black Friday.

    Va multumim pentru intelegere si asteptam o confirmare de la dumneavoastra pentru comanda.

    Echipa eMAG

    Mail primit astazi dupa masa.

    00
  29. Cred ca sunt printre putinele persoane care nu au cumparat nimic, desi recunosc ca am vrut sa cumpar ceva de care sa am nevoie, insa nu am gasit nimic redus si pe care sa nu il pot gasi cu alta ocazie in alte perioade la pret normal :)

    00
  30. Am trait si eu experienta „black friday”.
    Prima din viata mea, am cumparat ceva de 20 de euro (un acumulator exern) de pe amazon.
    In primul minut s-a dat 50% din stoc!
    Ii cred pe emag cu stocurile lor epuizate in primul minut.
    Torusi, diferenta fata de romani e ca amazon iti rezerva produsul timp de 10 minute, nu te trezesti ca atunci cand dai sa platesti, sa nu mai fie pe stoc.
    emag, invata de la strainezi!
    ––––-
    P.S.: de ce acumulatoarele externe sunt asa de scumpe la emag fata de amazon? Ei se bat bine cu strainii la alte produse (HDD extern, de exemplu), totusi la acumulatoare externe au preturi duble sau chiar triple.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube