Nu pot să ascult greutăți în mașină!

De fiecare dată când mergi cu alți oameni în mașină, și mai ales pe distanțe lungi, apare problema selecției muzicii. Doru face excepție. Doru are în mașină numai greutăți. Prin greutăți înțeleg muzici care nu se aud bine în mașină, la drum, ci sunt bune de ascultat acasă, în liniște.

Eu prefer să am în mașină varietăți, hituri, noutați și diverse manele recente. Beyonce! Anda Adam! Muzică lejeră, peste care pot trece ușor și la care pot să nu fiu atent. Nu pot să ascult în mașină “Shine on you crazy diamond” că adorm.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

52 comentarii

  1. Doru ascultă Pink Floyd când conduce offroad? :)

    00
  2. esti minicocalar

    00
  3. Deci muzica de la Radio Zu. De dimineata.

    00
  4. Nu stiu ce parere au altii, insa eu cred ca in masina soferul pune ce muzica vrea el.

    00
    • de obicei ai comentarii juste, de data asta insa cred ca esti in eroare. soferul asculta ce vrea el numai daca nu-i pasa pe cine are in masina. de aici pana la nesimtire calea nu-i asa de lunga, nu stiu cati mai dau doi bani pe treaba asta dar mie imi place sa-i respect pe cei din jur. sa stai si tu in dreapta o data si sa asculti muzica la 180° fata de aia ce-ti place , sa vezi cum e, iti vine sa sari din masina dupa o ora. eu pentru drum lung am muzica neutra, daca pot spune asa, genul acela de-i zice ambiental. am observat ca nu deranjeaza pe nimeni. oricum, eu daca aud Rihanna sau Beyonce , fac accident in max. 25 de metri, ca sa nu mai vorbesc de manele, ca nici nu porneste masina. :D sepultura, cand esti singur tată ! :)

      00
    • Cu conditia sa nu fie si nevasta in masina :)

      00
  5. Doar metal…cine nu doreste,sa-si ia masina.m/

    00
  6. „Te pup, pa, pa”, imnul tamponarilor din parcare fara RCA lasat in geam? :D

    00
  7. greutati ascult eu (metal extrem).
    tu nu poti sa asculti manele mai cu staif.
    Sa nu facem confuzii

    00
  8. Incearca Cristi din Banat. Cand te mai opresti poti sa vezi si clipul de la Maruta. Flori, apa, super!!

    00
  9. Daca e vorba de masina de 2,2 t, se intelege.

    00
  10. experienta a dovedit ca esti paralel cu muzica, asa ca mai bine profita de prietenii cu „greutati” si educa-ti gusturile

    00
  11. caută să prinzi gustu la niște house (minimal, deep, tech) si-o să descoperi ceva foarte frumos de ascultat la drum. Nu, nu tiesto, Armin, si restul de genul

    Așa ceva de exemplu

    00
  12. Salutare. Acum depinde ce intelegi prin greutati. :)))) La mine in masina muzica de condus e fie discografia de la Testament, fie ceva instrumental, gen God is an astronaut. Dar am si cd uri cu amestecaturi din toate genurile, de ascult AC/DC si dupa aia Alizee. :))) O alta idee de baza ar fi ca majoritatea radiourilor de la noi sunt de neascultat in masina. Sau de neascultat in general. :)

    00
  13. Deci nu asculți Adele si Grasu XXL,

    00
  14. Nu am nicio conexiune intre ce ascult si cat/unde conduc. De la Viena la Budapesta am ascultat podcasturi, apoi un playlist oarecare de pe Zonga, apoi prin Romania am ascultat Romania Muzical.

    …iar in Polonia mi s-a stricat cd-player-ul asa ca am ascultat numai posturi de radio poloneze. Quite funny :D

    00
  15. Daca esti chiar concentrat la drum, muzica e enervanta.

    00
    • da, DAR iti trebuie, nu cred ca ai unde sa fii pe o perioada indelungata prea concentrat, iar cand nu mai esti, monotonia devine apasatoare, bine, excluzand faptul ca te poti distra intr-un jaguar decapotabil. plm atunci nu iti mai trebuie muzica

      00
  16. Dacă zic că la faza asta ești de căcat te doare un pic în cur?
    … bionse, pincăfloidă …
    Poate nu Griboedov sau Yeong Wook Jo da’ măcar de-alea scurte, între frâne.

    https://www.youtube.com/watch?v=mj5GQ6VCTUA

    00
  17. Risc spasme coronariene dacă ascult Anda Adam. Vrei să fac accident?

    00
  18. true story brah, unele melodii te pot face hiperactiv altele te pot adormi, de asta sunt ochei melodiile care le dau la radio, ascultate cu limita si cu un pic de selectie bat un playlist care e pe gustul tau cand nu esti in masina

    00
  19. Plm de ceva vreme eu nu prea mai pot sa ascult muzica la volan, nici in general nu prea ascult mare lucru. fiindca e vorba de aceleasi melodii de cativa ani buni cu putina variatie pentru a acomoda ce apare nou si imi si place.

    La radio nici nu ma gandesc, daca mai aud pe rock fm aceleasi manele repetate de 1000 de ori borasc.

    Am inceput si eu sa ascult audiobook-uri, si de ceva vreme drumul spre munca si casa se umple cu Economist audio, ma tine fix o saptamana sa ascult ce mi gasesc eu interesant intr-o editie.

    00
  20. „Beyonce! „-beyonce de romania sau cealalta beyonce?

    00
  21. Muzici de ‘drive time’: Dire Straits, Aerosmith, Fleetwood Mac, o carca de chestii de se cantau prin ’70,’80,’90, plus niste chestii recente. Am si Shine on You Crazy Diamond, Kashmir sau July Morning, plus cateva similare. Merg si alea bine. Barbatu-miu se plange ca il adorm, io conduc relaxata pe ele.

  22. Citesc blogul tău des, însă când arunci una din asta grea cu muzica, mă laşi mască şi mă mai gândesc dacă voi reveni. Din fericire revin, în rest content bun. Primesc un pumn în plămâni când postezi ceva legat de muzică.
    În maşină am metale şi d’ale rockului. Când cumva nu am surse, prefer să ascult cum se învârt roţile decât radiouri româneşti şi muzică românească de excepţie, Anda Adam şi prietenii săi. Numa’ zic…

    00
  23. Ce de zmei pe-aici! Eu unul urasc pe cei care „ma obliga” sa le ascult unele din cele mai bizare preferinte la fel de mult cum (probabil) m-ar ura cei pe care i-as „transporta” in masina si i-as obliga sa asculte porcariile care imi plac mie. Cu cat sunt mai multe persoane in masina, cu atat mai mult cresc sansele ca o muzica de nisa sa enerveze extrem pe cineva. Deci, total de acord cu Vali: muzica „generalista” e singura varianta de bun simt (exceptie cazul in care calatoresti cu unul/unii la fel de nebuni ca si tine, toti satisfacuti de acelasi gen).

    00
  24. NOU
    #45

    Chris Rea…Road to Hell :))))

    00
  25. am doua tipuri de muzici pe care le ascult:
    1. hiphop romanesc cand merg lejer si vreau sa ascult versuri
    2. playlist gen stuff din vama, cand e nevoie de fond muzical pentru discutii
    3. death metal pentru traficul din oras

    si imi plac radiourile cu muzica traditionala cand calatoresc, in special portugheza si franceza.

    00
  26. Si eu prefer muzici usurele cand trebuie sa ma concentrez simultan la alte treburi, dar chiar atat de jos am ajuns? beyonce, mah? anda adam? ptiu!

    00
  27. Zâi bă Zoso ca o arzi pă Verdi, nu vezi ca dacă nu îți canta Max Cavalera la pădurar ești cocalar?

    00
  28. Am masina de 6 ani si inca n-am bagat CD in unitate. Nici nu stiu daca merge.

    00
  29. Eu ascult in masina muzica hip-hop si din afara, mai putin noutatile de la radio.

    00
  30. de regula ascult muzica noua, 99% in engleza (in romana parca suna aiurea) si greatest hits pentru diversitate. nu ascult manele, rock sau „girly”. cel mai enervant mi se pare sa mergi cu cineva care asculta aceleasi 10 melodii de la bug mafia/parazitii care te tin numai in injuraturi… dpmdv soferul alege muzica, la un drum lung trebuie sa ai macar avantajul asta, dar trebuie sa fie neutra, ca sa nu deranjeze pasagerii.

    00
  31. la cum conduci cred ca asta e potrivita:
    https://www.youtube.com/watch?v=kzKzPLL6upU

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.