Sclavii plătiți modest au tendința de a turna

Chiar şi-aşa, atunci când banii se scoteau cash din bancă, Ionescu se prezenta personal în sucursală, însoţit de “gorile” de la firma sa de pază şi încasa sumele pentru care achita pe loc comisioane de 500 de lei. Atunci când angajaţii s-au prins însă că există riscul ca ei să meargă la puşcărie din cauza sumelor mult prea mari retrase de la bănci (n.r. – numai în două rânduri interpuşii au scos din conturi 1.200.000 de euro), unii dintre ei au preferat să-şi dea demisia de la societatea soţului Cristinei Spătar.(sursa)

Alin Ionescu, proprietarul Shelter Security, se folosea de interpuși pentru a retrage sume mari din bănci, interpuși care erau plătiți cu sume modice.

Ceea ce este o greșeală majoră, după cum explic în pagina 71 a noii mele cărți “Cum să fii corupt în România secolului 21”, care va apărea în curând. Pana mea, 500 lei, probabil niște salarii decente spre bune, totul pentru a fi paravan pentru un gușter care sifona milioane. Ce se aștepta, ca atunci când pică șandramaua, ăia să spună “da, merg la pușcărie, că șefu’ merită să stea în libertatea, doar mi-a dat salariu, ce naiba, oameni suntem”? Serios?

Să ia naibii exemplu de la Voiculescu, care le-a astupat gura maro cu purcoaie de bani slugilor sale, ce slujbă frumoasă i-au făcut când a plecat la bulău, mai rar așa ceva.

 

bani-1

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. treaba asta este atat de evidenta incat ma gandesc ce parere avea el despre gaozarii aia care il acopereau…..si sincer eu cred ca unii din aia au legatura cu sifonarea si arestarea asta

    00
  2. si sclavii platiti bine au aceeasi tendinta.

    00
  3. ai tai banii din poza?

    00
  4. Pentru sumele scoase din banca, cash, achita sume de 500 lei. Comisioane.
    Ai inteles tu prost.

    00
  5. ce sa te astepti de la unu’ maritat cu naomi travestit in femeie?

    00
  6. Hmmm, nu însuşi faptul că sunt plătiţi modic îi face sclavi?

    00
  7. Cel mai mult imi place raspunsul vedetelor la intrebarea „cu ce se ocupa sotul tau?” Este un om de afaceri prosper. Cel putin…era :)

    00
  8. dar vai

    Păi, când ai strajă la Gardă, la Loterie, la Ambasada Japoniei și la un camion te televiziuni, normal că te doare la bașcă.

    00
  9. poza e facuta dupa interviul cu basescu

    00
  10. A procedat corect. Purcoiul de bani nu se arunca pe sagetoni. Il tii ca sa-l dai cui trebuie, cand trebuie. Nu exista vrajeli gen cumpar tacerea cuiva cu bani.
    Doar nu era sa-i faca p-aia parteneri. Tacerea o obtii, daca o obtii, prin trafic de influenta , santaj, amenintari, in general prin parghii de putere, nu iaca-ti dau un sac de bani. Ca oamenii, in general, nu au onoare. Scrie asta in pagina 72 :).

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube