Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. Aia cu fetița în vestiarul bărbaților mi se pare tâmpită din alt punct de vedere; aduci un copil într-un mediu de masculi adulți, iar șansele ca unul de acolo să fie vre-un pedofil sunt mici, dar există; acel pedo va fi sigur atras de striptease-ul infantil provocat de tine, lucru pe care s-ar putea să îl regreți mai târziu.
    În rest nu pot să mă exprim (dacă o fi bine sau rău) pentru că nu am copii ..

    00
    • pune tati curu la bataie :)

      00
    • Asa, si care e solutia? Preferai sa mearga unul dintre ei cu fetita in vestiarul femeilor ?

      00
    • vreun vreun vreun vreo vreo vreo intotdeauna. Eu asa am auzit.

      E aberanta situatia, mi se pare ca trebuie sa fii dezaxat mintal, sau chiar sa nu fi interactionat nicodata cu un copil, incat sa crezi ca e o problema ca un copil te vede dezbracat sau sa fie o problema pentru tine ca e un copil acolo. Pune dracu prosopul pe tine si move on.

      00
    • Din această cauză am zis că nu mă pot exprima vizavi de chestia asta per total, pentru că nu am fost pus în situația asta.
      Soluția este foarte delicată din punctul meu de vedere strict din cauza unora cu probleme mintale ce pot avea fetishuri la peisaje de genul ăsta.

      Soluția teoretică este o cabină separată cum sunt cele ”mama și copilul„, dar asta cred că e departe de realitate.

      00
    • @ioan – ok, si pt fetita e in regula sa vada 20 de barbati dezbracati? Sigur? Sigur-sigur? Chiar si la 3 ani? In caz ca n-ai priceput, nu e vorba de o trauma provocata barbatilor respectivi, ci fetitei.

      00
  2. Soluţia clubului: “jignitoare şi dezgustătoare”
    exact ca orientarea „parintilor”
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Drepturi_LGBT_%C3%AEn_Rom%C3%A2nia
    adica nu ii recunoastem dar nici nu ne putem lua de ei?!

    00
  3. Am si eu abonament la Worldclass si pot spune ca am mai vazut cateva cazuri in care tatii isi aduceau fetitele la bazin si se schimbau in vestiarul barbatilor.
    Eu, de jena, asteptam sa plece dar altii nu aveau niciun stress.

    00
    • acum cativa ani am fost la un centru spa in germania, unde era tinuta obligatorie nud. adica nu aveai voie cu slip.
      la un momendat stateam intr-un jacuzzi, a venit un tata cu o fetita de vreo 3 ani si au intrat langa mine in jacuzzi. complicat sa explic cat de ciudat m-am simtit, dar pentru ei parea ceva firesc.

      00
    • @memo
      Pentru ca daca exista un loc pentru nudisti, toate trebuie sa fie asa.

      00
    • @Mircea: stii ca in cazuri de-astea poti merge cu un prosop in jurul taliei si-ai rezolvat problema? Fetitele alea oricum vad oameni aproape dezbracati in zona bazinului. Asta-i si motivul pentru care in „tarile civilizate” nu exista anti-anti camere si anti-camere si 6 feluri de vestiare. Si de-aia World Class a avut reactia pe care-a avut-o pentru ca ei n-au probleme cu configuratia lor standard de gym nicaieri in lume si vin romanii sa faca gargara.

      In rest: DorinLazar care nu foloseste iPhone, discuta pe tema asta (mai exact anti) de i se incinge tastatura. DorinLazar care nu merge la gym, (oare parinte e?) isi da el cu parerea despre cum si cate vestiare ar trebui sa aiba o sala? DorinLazar presedinte!

      00
  4. O ţară de pudici.

    00
  5. Decizie ciudata a instantelor? Decizie retarda. Deci cursul de schimb se ingheata la data semnarii contractului, ca si cum ai lua credit in lei. Pai atunci sa se si aplice dobanzile de credite in lei … a …. aia nu, ca-s duble. Vrem dobanzile de la creditele in valuta, dar riscul 0 de la creditele in lei.

    00
  6. de se intorcea ursu batea ala recordu la viteza pe tzoacla :)

    00
  7. Sa inteleg ca solutia contra haitelor de caini maidanezi sunt 1-2 haite de ursi… maidanezi? Sau cum?

    00
  8. Oricum ar fi nu e ok sa iti tii copilul ca e baiat sau fata in vestiar la baieti sau la femei. Daca e un loc respectabil are loc separat pentru copii, daca nu, pur si simplu nu iti duci copilul pe acolo sau macar nu il duci in vestiar, poate sa stea si singur 5 minute pana faci un dush si te schimbi.

    00
  9. Hai frate, s-o dracu de treaba, esti cea mai vestita sala si nu ai niste vestiare ca lumea. Se plimba aia cu pulele goale ca la parada, probabil de aia se duc acolo. In niciun alt loc civilizat nu am vazut asa ceva.
    Jenant!

    00
  10. Legat de decizia judecatorilor asupra creditului… La final zice ca judecatoria a dispus deja suspendarea executarii deciziei, pe baza „argumentelor prezentate de catre banca”. Deci pana la urma.. ce sa credem ?

    00
  11. Si trenurile mai izbesc masini, cu soferi din aceeasi categorie ca aia care mor pe linia continua. Ce facem, le desfiintam si pe-astea ?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.