Cele două lucruri pe care le înțelege orice maimuțoi: violența și banii

update: după ce a făcut moale în pantaloni de curajos ce e, gata, o dă la pace, și se bate cu motociclistul.

Am trecut aseara p-acolo. Pasarica de Badea era cacat pe el. in jurul sediului Antenelor erau vreo 12 masini de politie care opreau si legitimau orice motociclist care trecea pe acolo, un logan + o duba de jandarmerie si vreo 5 masini de la alistar security + un bonus pentru motociclisti: doua autospeciale de la romprest care udau (in dusmanie) asfaltul.


Ironia face ca maimuțoiul Mircea Badea să latre acum câteva zile, pe 23 august, că nici o companie nu a avut reacții vizavi de dezvăluirea că patronul de fațadă al trustului Prima-Adevărul-Realitatea intermedia trafic de copii.

Uitând, sau fiind complet imbecil, că aceleași corporații ar trebui să aibă reacții vizavi de reclama pe care o bagă în postul TV al unui infractor condamnat, și că, în situația lor, ar trebui să lase ciocul mai mic și să nu înjure și să se comporte ca un maimuțoi când companiile cântăresc dacă merită deranjul.

Și companiile au reacționat. Badea nu mai are reclamă în emisiune și, odată cu venirea Mariei Apostol (prietenii știu cine e) pe postul de piar al postului Antena3, maimuțoiul s-a calmat. Pentru că Antena3 e o afacere, nu tarlaua lui personală, unde își duce războaiele imaginare cauzate de inabilitatea de a fi bărbat în alte situații, iar afacerea trebuie să aducă profit, și nu poate aduce profit dacă realizatorii se comportă ca niște maimuțe crizate.

E probabil primul pas spre acceptarea condamnării camaradului Voiculescu Dan. Viața merge mai departe, slugilor.

 

badea-retard-4

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. Maimuta asta o sa ramana fara servici mai repede decat speram :)))

    00
  2. mi-a placut de Gadea cu „Mircea, Mircea, lasa-l pe motociclist, Mircea, Mircea, vino inapoi, zi ceva de Ponta”

    00
  3. PS: cine e Maria Apostol ?

    00
  4. NOU
    #11

    se duce la kanal d cu teo si amantul ei italian. acolo e de badea cu teo

    00
  5. Cât a durat între condamnarea lui Vîntu şi momentul în care trustul Realitatea-Caţavencu s-a făcut praf şi pulbere?

    00
  6. Mno, şi porcul zbiară la tăiere.

    00
  7. Burci si Badea sunt elemente (nici macar extreme) ale aceluiasi peisaj media national. Unul plin de patibulari.
    Iar firmele astea, platitoare de publicitate, au fost si sunt complici, adesea in cunostinta de cauza, la evolutia haznalei pe care o numim, pompos, mass-media romaneasca.

    00
    • Sincer sa fiu, uitasem ce inseamna „patibular”, hehe. Nu c-as fi io mare fan burci, da cand l-ai vazut injurand de mortii ma-sii pe cineva? Si mai zici nici macar extreme? Mai tii minte cum ii promitea toate cele titularului blogului pe care-l citesti? Badea, nu Burci

      00
    • @Pozilla

      Burci merita spanzurat 100%. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant, e de ajuns sa citesti aici http://www.tvdobrogea.ro/cristian-burci-miliardarul-de-carton-cu-1-600-de-procese/ si aici http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/regatul-lui-burci-pentru-un-cal-haituit-87503/

      Intre un idiot ca Badea care da din gura si pupa-n fund, si un escroc ca Burci, care a furat cu amandoua mainile de la stat, primul poate invoca scuza „am fost un dobitoc”, cu corolarul „aveam si eu nevoie de-o paine”. Burci insa e un individ inrait in rele, cum zicea bunica-mea, si sper sa i se infunde cat de curand.

      Last but not least, e dreptul tau sa ai propria scara de valori cu care sa ii judeci pe cei doi, comparativ sau separat. Dar nu vad de ce totul trebuie raportat la persoana lui Zoso. Adica, daca Burci nu l-a injurat pe Zoso, e mai putin ticalos decat Badea ?! Ia citeste intrebarea asta cu voce tare si vezi cum auzi cu urechea externa… nu-i asa ca suna aiurea?

      Apropo, nici unul nu reprezinta extreme. Cand zic extreme ma gandesc la alti patibulari, precum Dan Diaconescu si respectiv SOV. IMO, poti sa ai alta opinie, no problem.

      00
  8. Se calmeaza putin pana iese Ponta presedinte. Dupa aia sa vezi.

    00
  9. Comentariul meu e mai mult referitor la link-ul lui @Sova

    Sincer stau si ma gandesc, comportamentul de retardat a lui Badea ii aduce macar un beneficiu Antenei 3? A crescut ratingul cu ceva? (desi e dificil de aflat, el comportandu-se ca un retardat de multi multi ani de zile)

    Acum nu contest ce zice Naumovici, daca e adevarat probabil Badea va fi dat afara foarte curand altfel se duc dracu toti. Ne-ar ajuta totusi niste cifre sa ne dam seama ca nu e o situatie obisnuita, plecat unii clienti vechi, venit altii noi. O statistica ceva pe tot anul sa vedem in ultima luna cu ce procent a cazut.

    00
  10. Ce faci, bă? Ți-ai luat motocicletă? :))))

    00
  11. Maimuta asa o fi si on real-life, cand nu trebuie sa isi puna masca pentru „sticla” ?

    00
  12. Spune prostanul de „tupeu infantil”,in conditiile in care mintea proasta a lui este de cel mult a unui copil de 9-10 ani!Ca sa faci scalambaielile alea la televizor,nu-ti trebuie mai mult de doua clase si un creier cat nuca!N-am nimic cu simpatiile/antipatiile lui(sunt complet apolitic,poa’ sa ne conduca si Hitler daca vrea) ,dar declar public faptul ca Badea este oficial dus cu pluta si n-are nici toate tiglele pe casa.Pacat ca-i baiat tanar…

    00
  13. mirciulica cel voinic nici daca-l bate pe Chuck Norris nu mai are credibilitate asa ca motociclistul poate sa-i spuna si el „m-am razgandit, nu meriti nici macar o palma mirciulica”

    00
  14. „…reclama pe care o bagă în postul TV al unui infractor condamnat”
    O fi prost cineva sa nu plateasca reclama unei televiziuni care face audienta? Cui sa dea publicitatea aia? La B1 sau la RTV, care adunate nu fac cat A3? Crezi ca se gandeste cineva..Sa-mi bag pendula, Voiculescu a fost condamnat, e infractor, nu stiam asta pana acum, gata, nu ma mai uita la A3!
    Evident ca nu. Interzici reclama doar daca politica firmei impune asta, ca in cazul in care televiziunea are patronul condamnat, nu ai voie sa mai semnezi contract cu televiziunea respectiva. Si chiar si asa sa fie..are Voiculescu in acte Antena 3? Nu…
    Mi se pare amuzant cum s-a bucurat prietenul Turcescu cand a fost condamnat Voiculescu, pe motiv ca acum toata publicitatea o sa vina la el si Banciu..o sa vina o pendula..

    00
  15. adica Maria Apostol nu e impresionata de faptul ca El face spagatul? cred ca e urmatoarea pe care o sa o calce pe cap…

    00
  16. NOU
    #28

    Audienta generata de antene, badea, gadea, capatos, morar etc este acelasi gen de audienta al viralului 2 girls 1 cup. Lumea nu se uita pt ca ar fi ceva interesant, grozav, de calitate ci pt curiozitatea de a vedea pe cineva coborandu-se la cel mai mizer nivel al rasei umane

    00
  17. Ai de viata mea cate tranchilizante trebuie sa fi bagat in el trustul, chiar si pe FB, daca pana si pe Narcisa Iorga n-o mai ia in plua, ci ii raspunde doar sarcastic, insa cu „doamna” si pe un ton ce aduce a fiinta umana.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.