Ce mizerii mai vinde Zumzi

Știți cum ei, nu ei dau țeapa, ci partenerii lor, ei sunt complet nevinovați când vând pachete de ebooks piratate, ceasuri ieftine sau alte minuni.

zumzi_1 zumzi_2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. Pentru mine singura problema cu ceasul asta ar fi daca vanzatorul are actele in regula pentru afacerea asta.
    In rest poate sa vanda orice atata timp cat plateste taxe.

    00
  2. Eu zic ca problema cea mare nu e la no-nameuri din china. Ok frate, vrei ceas de 29 de lei si nu stii sa-l iei din china? Il iei de pe zumzi.

    Problema mare din pct meu de vedere e cu fakeuri. Rayban la 150 de lei? Adidas la 155?

    Zumzi s-a transformat in Dragonul Rosu online, iar lumea habar n-are ca preturile sunt aproape duble fata de sursa.

    00
    • Ca presupun ca daca ai cumpara ceva de afara si l-ai vinde aici ai pune pret mai mic de vanzare decat cel de achiztie.

      00
  3. Tot ce am cumpărat pe site-urile de reduceri au fost țepe nesimțite. Pt. o reducere de câțiva lei, am constatat că per total m-a costat mai mult.

    Pizza la 10 lei? Avem! În captul celalalt de oraș. O bucată de pâine, plină cu ardei iute și două felii de salami mai transparente decat geamul pe care îl am acum în față.

    Detartraj la 6 lei? Avem! Am plecat de acolo cu jumătate de tartru rămas pe dinți. Iar pt. asta m-au pus sa semnez și o hârțoagă, că declar pe propria răspundere ca orice mi-ar face medicul nu-l pot trage la răspundere. Cabinetul era undeva prin spate la piața Amzei, ceva cu dental SPA.

    No, hai muiță, vouă ăstora care puneți „reduceri” pe site-urile cu vouchere!

    00
    • Pai acu si tu,de sase franci ce-ai fi vrut sa-ti faca?Si un masaj erotic cu finalizare,facut de doua thailandeze,patru gheise si o chinezoaica de culoare?Zi mersi ca ti-a curatat macar juma’ de gura,cu 6 lei abia iti iei o bere!

      00
    • Daca stiau sa faca treaba ma aveau de client pe viata, dar asta a fost si problema lor, au gandit exact ca tine, pe termen scurt.

      00
    • Camoane, am fost acum 6 ani la un dentist ieftin si mi-am facut o plomba. Nu „dă lux”, femeia a spus sincer, de la inceput ca lucreaza „muncitoreste”, dar eficient si ieftin.
      De 6 ani numai la ea merg. A scos de pe mine bani frumosi. Mi-a placut siceritatea, eficienta si… unde a lucrat, a lucrat aproape definitiv. Ma rog, in 6 ani nici o alta problema pe unde a lucrat.
      Asta inseamna meserie.
      Apropos, acum 6 ani era stagiara, anul asta am vazut-o cu decapotabila germana. :)

      00
    • Am luat o reducere la Pizza Baba Novacco. Eu eram cu strada fix peste drum de zona lor de livrare. Am vorbit cu ei si au spus ca e OK pot livra. Pizza buna si cel putin 1 an si jumatate am fost clientul lor.
      A sosit un tip nou la ei in firma si cand am facut comanda mi-au spus ca nu pot trece strada sa imi faca livrare si le-am spus ca pe banii mei imi pot permite a nu le mai fiu client.
      Am avut reducere la detrataj si inalbire la un cabinet pe la Timpuri Noi (Viorelelor). A fost OK dar cabinetul arata saracacios si instrumentarul vechi. Nu m-au inhatat de client.
      Am mai luat o reducere la plombe colorate pentru copii undeva la Sala Palatului. Cand am iesit cu cea mica de acolo si am intrat in Cismigiu plomba disparuse deja. Doctorul m-a anuntat ca am 6 luni garantie la plomba. Mi-a fost rusine sa ma intorc.

      00
  4. NOU
    #11

    Am cumparat o chinezarie din asta de ceas de pe un sait din Taiwan,m-a costat 12$.De banii astia mi-au trimis ceasul,un timer electronic pentru bucatarie(extracomanda) si un suport pentru cablu USB(tot extracomanda),plus transportul gratuit!!!!!Oare cat o fi costat ceasul ala,de si-au permis sa adauge diferite chitibusuri plus transport gratuit tocmai din Taiwan?Ai nostri te taxeaza si daca-ti aduc o coala A4 din Romana pana la Unirii!!!Oare cand o sa invete si ai nostri sa faca de-a adevaratelea comert civilizat?Sau cand o sa invete sa nu mai lucreze cu „comanda minima xxx lei”(adica buei,noi nu ne injosim cu doujda lei comanda,nu dam la sacosari,etc.)???

    00
  5. o mizerie descoperita de mine:
    De ce sunt penalizarile la intretinere mai mari decat dobanda la banca ?

    0.2% pe zi penalizari, inseamna pentru fiecare 30 de zile o dobanda de 0.2 * 30 / 100 = 6%
    Adica castiga intr-o luna dobanda cat da banca intr-un an. 12 luni de dobanda la intretinere inseamna 12 ani de dobanda la banca daca ar da aceasi rata.

    Daca cei care si-au facut firma asociatiei iti gresesc o cifra si in loc de 50 lei iti pune 500 lei si pe urma nu recunosc, sau dureaza mult pana sa corecteze, acestia pot castiga 6% pe luna profit curat, daca ii si crezi si le dai. Cautati certuri pe tema asociatiilor pe internet ca sunt multe.
    Prin urmare cea mai rentabila afacere e sa administrezi un bloc. Doar ca nu este loc pentru toti sa isi deschida o asemenea afacere.

    00
  6. georgiana, legea le permite sa calculeze 0.2% /zi dar numai administratorii ultrazelosi o fac, genul pensionar cretin fost maior sau securist.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube