Caz unic în România! Un român și-a recunoscut greșeala și nu a dat vina pe politicieni!

Șoc și groază în parcarea unui hypermarket din Brașov! Un cetățean a ieșit din magazin cu căruțul și a constatat că a parcat ca o vită și acum nu își poate încărca cumpărăturile în portbagajul mașinii. Calm, s-a uitat la nevastă și, în loc să o bată sau să o înjure, cum se procedează din moși strămoși în asemenea cazuri, a recunoscut că a parcat aiurea.

Ba mai mult, acesta a spus că va ține minte întâmplarea și că data viitoare va parca corect. Surprinzător, cetățeanul nu a înjurat guvernul, sistemul sau politicienii pentru asta, folosind, ca alți idioți care fac tâmpenii și nu învață nimic din asta sintagmele binecunoscute “ai dracu’ ăștia, ne-au furat și la parcări”, “au scumpit motorina hoții ăștia” sau “ce te uiți ca vaca, fă, vrei una peste ochi”.

Inspirat de povestea lui, alți români au recunoscut că șofează cu curul, nu cu capul, că berea ieftină dă dureri de cap, că votează de multe ori cu curul, nu cu capul, că își bat nevestele fără ca acestea să aibă vreo vină și că se uită la Capatos pentru că vor să aibă un creier odihnit dimineața.

Deja se vorbește de un premiu Nobel și posibil un post de ministru cu puteri sporite în Guvernul Ponta3 pentru cetăteanul care a pornit această mișcare.

parcare-masina

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. hai ca ai inceput sa exagerezi cu prostiile astea :)

    00
  2. Asteptam si bloggeri care vor recunoaste ca sunt prosti cand o ard aiurea si vorbesc despre lucruri la care nu se pricep (desi ei cred ca se pricep).

    00
  3. Am o puma de 24.5 cm.

    00
  4. Poate era defect hayonul si punea cumparaturile pe bancheta. Dar nu era un roman, era un … DAC :)

    00
  5. mane, ai fost la scoala de master troli epici?

    00
  6. Din asta înțeleg că nu e nimic neobișnuit. Omul a parcat mașina normal și cineva a făcut o poză când venea altul din sens opus. Titlu ca la PROTV!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube