Dragă Erica…

Băieții și fetele au rămas impresionați de Range Rover-ul tău și de ambiția și elocvența ta. Serios. Cum vorbești tu așa cursiv, cu machiaj și lumini, cum explici despre succes și reușită, mai că ne vine să te credem.

Uite, unii au fost atât de impresionați încât au vrut să vadă cum ai câștigat tu atâția bani, așa timidă și neexperimentată cum erai. Și au găsit. Linkul este foarte NSFW, atenție cu el.

Întrebarea e nu ce te faci acum, ci cât ți-a luat să ajungi aici.

update: a șters unul dintre clipuri. în comentarii găsiți altele.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

123 comentarii

  1. te rog sa fii mai clar cand exprimi unitatea de masura, ca de exemplu:
    – timp
    – galoane
    – Kw
    – metri … ma rog, Km
    – etc

    00
  2. Bine ca a plecat sefu… :)

    00
  3. NOU
    #3

    e bunaciune. as face sex cu ea.

    00
  4. NOU
    #4

    Bustin’ her ass for a decent living.

    00
  5. Si tie ti se pare usor ce face ea? Eu nici macar nu am gaura acolo unde baga ea chestia aia..

    00
  6. NOU
    #10

    Aşa, şi? „juniorul” nu ştie carte.
    Iar întrebarea e, la corpul ăla, de ce nu mai face ce făcea?

    00
  7. au pus pe net si making off al filmuletului, iar acolo spune ca nici nu are permis de conducere, deci rangeu ala nu prea e al ei.

    00
  8. Daca pui in balanta munca prestata de ea la webcam,
    si munca prestat de o sotie maritata „de-a sila” cu unu cu bani.

    As zice ca trebuie sa munceasca mai mult cea cu webcamul.
    Insa presimt ca duce o viata mult mai frumoasa si mai libera cea cu webcamul – numai cand ma uit la ce viata a avut columbeanca si mai bine lipsa, si asta a avut noroc de mosneag ce n-o batea cu regularitate.

    Si apoi fetele de genul fac import de valuta :D
    Ca unele-s proaste si ii toaca pe prostii …treaba lor, mai tarziu or sa chitaie de foame.
    Dar poate unele sunt ceva mai cerebrale si ii investesc in ceva util pentru viitor.

    Asa ca dpmdv atata timp cat platesc taxe si totul e legal,
    go go go …

    00
  9. Ieri vazusem si eu filmuletul cu Erica fiind sugerat de Youtube Ro. Le-am gasit pe multe de la wow-studio pe livejasmin. De fapt e plin pe livejasmin de romance/romanasi.

    00
  10. Hai ma ca sunteti toti invidiosi pe succesurile ei pe persoana fizica….

    00
  11. Oricum se poate observa din gesturi si miscari ca nu se simte in largul ei si nu este confortabila in acea ipostaza iar concluziile pot fi usor trase.

    00
  12. asta protejeaza planeta (sau nu are bani de baterii) :-)

    00
  13. Nu inteleg care e sensul articolului.Fata a muncit pentru bani.Adica este ca si cum a-i scrie despre Gigel care este fierar si a castigat suma x.Nu e o munca tocmai obisnuita dar asta este.

    00
  14. Unii sint A-lister pentru ca sint foarte buni!
    Bine gasita! De 5*!

    00
  15. @RobertD te cam pisi pe ea de scoala

    00
  16. E defecta, are o tata mai jos si una mai sus.

    00
  17. dar de ce te mira reclamele astea? tocmai ce s-a terminat prima sesiune de bac, nu? :-)

    00
  18. In medie o fata din asta castiga, partea ei, undeva intre 1000 si 2000 de euro/luna. La cat de harnica pare a fi Erica, probabil trece usor de 2000, si cred ca nu i-a luat mai mult de 1 an. Era un top 5 pe livejasmin facut la 2 sapt., unde ultima clasata castiga in jur de 10000$, si unde binenteles se aflau si romance.

    00
    • NOU
      #38

      Sunt foarte putine cele care castiga sumele alea, si cele care castiga bani din chestia asta o fac pentru ca sunt inteligente – nici o ironie – si stiu cum sa-i tina pe prosti pe linie, nu pentru ca sunt frumoase.

      Daca intrebi la un bordel de asta o sa-ti zica ca cele mai multe pleaca dupa cateva luni tocmai pentru ca nu fac bani pe cum sperau – bine, si pentru ca fetitele din industria asta prin definitie nu prea sunt chiar modele de seriozitate-.

      00
  19. Mi se pare tare ca in studio exista „Wall of fame” . Oare care o fi criteriul :) ?

    00
  20. fake … tits

    00
  21. Vreau doar să spun că, dacă tot are atâția bani, ar putea să-și facă operație estetică la sâni, că mă deranjează s-o privesc, să văd că are un sân mai sus și altul mai jos și, tocilar fiind, în loc s-o ascult. calculez mintal ce defazaj de viteză unghiulară are între stânga și dreapta, când stă în anumite poziții lucrative, iar sânii se mișcă cu viteze diferite.

    Este oribil, mă simt ca un tocilar.

    00
    • ai haz o pulă

      00
    • Din ce vad in avatar nu esti tocmai fat frumos.. sa o critici pe ea pt aspect mi se pare cam penal

      00
    • I dunno, inteleg sa facem misto de vrajeala ieftina pe care o debiteaza sau la care a fost supusa sa debiteze.. dar sa ne apucam acum sa fim ipocriti ca vai de mine uite jarteaua, vai are silicon, vai nu ne place.. de-asta sites de cam si tubes pornache sunt in top pe orice tara.. ca nu se uita nimeni pe sites din astea ca sa o zguduie :)

      00
    • Dupa ce ai dat o laba, ai fost atat de trist ca nu ti-a facut-o ea si ales sa trantesti aici un comentariu ilogic.

      00
  22. Ce gelosi sunteti. Face ce vrea cu fundul ei, nu suntem parintii ei sa-i purtam de grija. Asta e, e nevoie si de ele pe lumea asta.. macar nu fura ca baietii cu gulere albe

    00
  23. are 20 de ani si arata de 35

    00
    • Corecta observatia.
      Mie mi se face rau cand ma uit la ea. Va puteti imagina ca, daca avea parte de educatie si putina zestre genetica mai buna, putea sa devina o persoana decenta? Si mi se face si mai rau cand ma gandesc ca exista barbati care prefera genul asta…

      00
  24. Am incercat sa postez 2 linkuri (cel din articol si cel din adresa de la numele meu), dar mi le tot sterg. Ca tot m-au suparat si am ceva timp, am sa investighez si-am sa ii caut prietenii de pe facebook si parintii, pt. a le da adresele cu clipurile (sunt foarte multe). N-as fi facut asta daca nu mi-ar fi sters mesajele si (MAI ALES) sa spuna cu nesimtire „fetele normale nu si-ar permite asa ceva” sau „povestea mea de viata poate deveni si povestea ta!”. O spune un frate al unei sore care a avut parte de adevarate drame si crize de stres din cauza statului si a ANAF, tinand cu dintii sa lucreze cinstit aici, in Romania. A plecat dupa 3 ani de lupta cu morile de vant. Pentru a face loc unor asemenea „antreprenoare”.

    00
    • NOU
      #55

      asa razbuna-te pe parintii ei. sa faca oamenii aia infarc. ca parintii ei sunt de vina ca statul roman e tocalos. meltan inferior. tu esti frustrat sexual ca asta arata bine si vrei sa-i faci rau. rusine sa-ti fie

      00
    • Sei grande .. ce distrus

      00
    • @ branzovenescu – Poate ca da, am exagerat la nervi cu parintii (oricum n-am cum sa dau de ei), dar nu esti indignat catusi de putin de ce zice fata aia? Nu-s ipocrit, sunt si eu barbat si as minti sa zic acum ca nu m-ar atrage una dintr-asta cateva nopti pe luna, pe monitor sau in dormitor. Dar cand vin si bat toba cum ca „fetele NORMALE nu si-ar permite niciodata asa ceva” sau ca „povestea mea de viata poate deveni si povestea ta!” innebunesc de nervi. Daca tu, ca barbat roman, n-ai nici o problema cu asta, atunci nu mai avem ce sa ne scriem (oricum tu nu prea ai ce scrie, vad ca doar jignesti ca un pusti ofticat).

      00
    • Distrus, gigi_klm? Vedea-te-as cu o fata dintr-asta care, dezorientata si deznadajduita de lipsa de perspective pe care i-o ofera educatia, se duce in bratele unor binevoitori ca Wow Studios…
      Il auzeam pe unul care s-a uitat la RoseMarie (link de la nume) – „Pai lasa ca e bine, macar fetele aduc bani in tara, nu-i scot!”. Exact gandirea cretinilor care-au speriat vestul in anii ’90, care spargeau cu topoarele magazinele de bijuterii. Mai oameni buni, reveniti-va, firmele de tipul asta (care se inmultesc la noi de la an la an si au profit din ce in ce mai mare) ne arata ca ne ducem la vale rau de tot ca natie. Mai lipseste sa vina vesticii sa faca turism sexual aici ca-n Thailanda. Pun pariu ca si-atunci veti sustine vehement ca nu-i nimic in neregula.

      00
    • Radu, tu glumesti nu? Nu vezi nicio frantura logica intre a plecat soramea din cauza statului/anaf ului si ma duc sa o parasc pe chatista la maica-sa?

      Ce activitate avea sora ta de a ajuns statul sa o promoveze pe erica indirect,in locul surorii tale?

      Deloc nu esti distrus ce sa zic..

      00
    • Deșteptule, vrei să crezi sau nu, asta chiar face mult mai bine economiei românești decât face salariul tău penibil de 500E.

      TIpa asta să zicem că aduce 2000E din străinătate. Îi cheltuiește pe toți și deja a dat mai multe contribuții la stat decât faci tu.

      Chiar dacă nu plătește impozit realist, tot a plătit mai mult la TVA pe operația de sâni decât plătești tu în 6 luni.

      00
    • Bravo, Alin. Asculti si Salam sau Guta?

      00
    • Nu se razbuna nimieni pe parintii ei.Defapt nu prea ai pe ce parinti sa te razbuni pentru ca maicasa are cam aceleasi ocupatii ca si ea ,iar de taicasu nu se stie mai nimic.Am fost in aceeasi clasa,deci pot spune ca o cunosc destul de bine.A suferit din totdeauna de un fals vedetism dar in bibilica batea vantul.

      00
    • Brunette Anne , acesta este numele pe care il foloseste pe facebook. Parintii ei stiu de activitatea ficei lor . Mama ei e o femeie usoara si profita de ea

      00
  25. Alta forever alone, cu pretul unu salariu facut cu gadilat de persica.

    00
  26. Range Rover dupa 5 luni de munca ? pe maine e coada la wow studio

    00
  27. cici, esti fata sau baiat?

    00
  28. Ce frumos explica fata: „cheia succesului e (…) sa scapi de prejudecati” :)) Daca te gandesti la video si succesul materializat in Range Rover, well, she speaks her truth.

    00
  29. Bai, vad bine sau imi joaca feste youtube-ul? Pe tatuajul de pe mana dreapta scrie „I’m the architect of my own Destrucțion” ? – scris cu ț ? Pe la minutul 3:10 se vede mai bine. Bine, nu stiu daca a fost cineva atent la tatuaj… :))) dar nu se stie niciodata!

    00
  30. Bine baietii, toti zicem ca nu e ok ce se intampla ca nu e normal, dar, se baga cineva sa sune la biroul de parlamentar din colegiul in care sta sa ii zica sa faca o lege care impoziteaza cu 70% asemenea munca? mai mult, se baga cineva sa faca textul unei ordonante de urgente care sa introduca codul caen XXXX – activitati de videochat care sa fie impozitat cu 70% din venituri ?

    Ca asa la televizor/blog multi eroi dar sa faca ceva nimeni

    P.s cred ca acest blog are destui cititori care sa semneze pentru introducerea unei asemenea legi, acuma depinde de Vali daca se baga sau nu

    00
    • Pentru escorta este cod caen. Asa ca n-ar fi imposibil.

      00
    • Eu as suna la biroul de parlamentar sa intreb cu ce se ocupa, platit din banii mei. Vreau deviz CU CE A FACUT de cand a intrat pe functie.
      Crezi ca din cauza ca nu e impozitat videochatul nu ai tu nivel de trai ridicat?

      00
    • De ce crezi ca e ok 69% sau cat zici tu? Ca sa aiba Ponta bani sa mai faca ceva pomeni electorale. Ea nu munceste? Mie imi place ce fac la munca, deci daca ea castiga bani facand ce-i place si o impozitam cu 70 inseamna ca oricine munceste cu pasiune trebuie altoit? Tu gandesti sau doar votezi si infierezi cu manie proletara?

      00
    • Septimiu, oricine munceste si face bani din ce ii place, jos palaria! Insa e una sa iti placa sa faci paine (faci un serviciu comunitatii, aduci plusvaloare) si videochatul (nu faci un serviciu comunitatii, nu aduci plusvaloare) In acest caz, avand in vedere castigurile peste medie, este iminenta ocuparea fortei de munca cu activitati neproductive pentru societate, de aia trebe impozitate… a da trebuie sa si injur, am uitat: tu avand creierul focusat numai pe domeniul tau nu ai capacitatea de a vedea lucrurile la nivel macro, tu nu gandesti, tu muncesti. :)

      00
  31. Ce plm arata bine asta??? Poate nu am auzit eu bine cand a zis ca are 20 ani, si e expirata totusi. Oricare din voi, ce ati face cu o tarfulita de genul asta, i-ati da un telefon s-o mai ardeti ocazional contra cost, sau gratis. Nu e de umblat cu ea pe strada, pentru ca se vede de la o posta cu ce se ocupa. Mie nu imi vine sa cred cum arata la 20 ani, pai la 40 cum plm o sa fie??

    00
    • Nu cred ca si-o imagina cineva ca arata bine de nevasta. Ci doar bine ca posibila dama de consum.

      00
    • La 40 de ani, o sa arate la fel de prost, dar mai putin natural, La 40 de ani, principalele optiuni vor fi:
      1. Daca are ceva creier si si-a gasit un alt loc de munca (ex. vanzatoare sau secretara), n-a prins HIV ori hepatita infectioasa si a pus si ceva bani deoparte, va avea sansa sa puna mana pe vreun divortat de 45-50 de ani, scund, chel si cu ceva bani, disperat ca n-are mostenitor si care o s-o indoape cu hormoni si tratamente de fertilitate, doar-doar… Cazul ultra-fericit: produce un copil, eventual daca n-a facut (prea) multe avorturi. Cazul ultra-nefericit: ipochimenul vede videourile de pe youtube si da cancel relatiei.
      2. Daca n-a invatat nimic in „cariera” si nici n-a economisit mare lucru (in breasla asta, banii se duc la fel de usor precum au venit), atunci va fi impinsa spre marginea societatii, fie macar si pentru ca propria-i infatisare va anunta public cu ce s-a ocupat si, eventual, va incerca sa se ocupe in continuare (insa la preturi din ce in ce mai mici).

      Teoria de mai sus e bazata pe observatiile fratelui meu, politist la judiciar, 18 ani de experienta cu tipe de genul asta.
      Caracterizarea data de el pentru aceste fete: „niste amarate, folosite de toti cei din jurul lor, prea proaste sa-si dea seama ce li se intampla – chestie care le si salveaza psihologic de la suicid”.

      00
  32. Daniel, ce sa impoziteze? E firma din State, cu chestii fiscale in State.
    Nu stiu, de fapt, zic si eu. Cat de greu e sa faci o firma cu sediul in Cipru si… stai, daca se supara baietii, pot „exporta” toate fetele acolo, fac o statiune unde se traieste numai din videochat.
    Poate le-am dat unora ideea, daca nu o fi deja orase intregi prin Caraibe care traiesc exclusiv din asa ceva. :)
    ––––-
    In alta ordine de idei, comentariu pertinent si real, pe youtube:
    „Nu ati inteles despre ce e vorba in video. Tipa n-a supt nimic, n-a avut nicio relatie sexuala cu cineva. Smecheria e ca tipele astea fac bani doar pentru ca stiu cum sa vorbeasca cu clientii si sa ii tina cat mai mult timp in video convorbire pentru a le plati lor salariile.”
    ––––-
    Poate sunt tampit, dar daca maine prietena mea ar vrea sa devina star pe net, nu as spune nu. (De fapt, cine sunt eu sa spun „nu”? Asta inseamna sa ai o relatie! Sa nu impui nimic.)
    E si mai frumoasa ca tanti din poza, e si mai titrata (facultate, master, atestat de traducator, etc), are si o colectie de dildo-uri, are si imaginatie… dar ei ii place la corporatie, sa faca tabele excel, 8-9 ore pe zi, seara sa cada lata de oboseala, ca de, are munca de raspundere.
    ––––-
    Recunoasteti ca visul oricarui barbat e ca femeia lui sa fie o curva care sa si-o traga numai cu el. :)

    00
  33. Au carte de munca majoritatea, doar ca sunt angajate ca „model publicitar”. Utilizarea „jucariilor” e dubios vazuta de lege, dar altfel chat-ul e legal

    00
  34. Daca imi pare rau de ceva, e ca pornosaguri au inceput sa faca numai proastele. Fatuca asta (daca ma chinuiam putin, ii puteam fi tata) vorbeste de parca a trait la satra jumatate din viata. Se chinuie mult sa nu bage niste cuvinte care nu ar fi aprobate de CNA. :)
    I-a fost facut un text, si ea il citeste ca ultima proasta din clasa a 3-a, care se poticnea la „Citire”.
    ––
    Unde mai vedem si noi un IQ ridicat, care sa se craceasca pentru publicul larg? :)
    Unde mai e porn-ul ala super-sexy, care iti dadea iluzia ca femeia aia chiar e om? :)
    Femeia din filmul asta spune „fac asta pentru bani”. E fix moartea pasiunii ce spune (si cum spune), pe bune.

    00
  35. „The pussy was good but the ass was shitty”

    00
  36. Mi se pare o meserie ca oricare alta, sa nu fim ipocriti.
    Mosule, ai stat prin Germania, ai uitat de Oranienburg & stuff? :)

    Bine ca nu da in cap, nu fura, nu inseala. In plus, are si filme moka pe net, deci „beneficiati” de munca ei.

    Apropos, dildo din ala are si prietena mea.
    Pentru aia care vor comenta de cacat, cum comentau unii pe un forum cand i-am intrebat ce dildo sa-i cumpar fetei de ziua ei: suntem impreuna de 10 ani, dildo-ul il are de vreo patru.
    Asta inseamna „open minded”, de fapt.

    P.S.: ce e mai infam: o curva sau un politician curva? :)

    00
  37. Pe vremea mea fetele astea nu se laudau la tot satul cu ce fac

    00
  38. Bună rău Erica.

    00
  39. Mi se pare mie sau are acelasi ceas in ambele clipuri?

    00
  40. Are asta douaj’ de ani din pendula de cerb de minotaur

    00
  41. Se pare ca o arde si cu Randi …o arde Randi mai exact. E tagat in poza cu farfuriile cu mancare…

    00
  42. La ce reclama i s-a făcut in ultima luna nu m-ar mira ca tipa sa-si faca cont de twitter unde sa-si anunte admiratorii pe ce site poate fi gasita sau sa fie invitata la Maruta unde sa povesteasca ce viata grea a avut ..

    00
  43. E din BaiCOI…

    00
  44. Nu esti sanatos. Eram in meeting azi cand am citit articolul si vroiam sa dau click pe link. Nu aveam nici tel pe silentios. Bine ca m-am abstinut pana acasa…

    00
  45. Se pare ca e tipa e „in voga”, un alt clip cand muncea pentru a-si permite masina.

    00
  46. NOU
    #102

    http://www.wow-studio.ro/testimoniale-video/17-cristina.html

    noa.. asta da .. daca o asculti pana la capat.. te apuci sa faci petitii de inarmare gratuita a popendulatiei.

    00
  47. NOU
    #103

    beax

    00
  48. Vorbeste foarte frumos despre echipa de oameni minunati din spatele ei. Despre echipa de oameni minunati din fata ei, nimic, nimic????

    00
  49. nu inteleg care este problema,
    un videochat cu reclame fancy. so what

    00
  50. NOU
    #106

    Aaaaaaand it’s gone. The video.

    00
  51. dar ai ceva cultura „generala” de-ai gasit-o :)

    00
  52. Nici macar de-o laba nu merge.

    00
  53. Important este ca fata este religioasa – de unde si tatuajul :)

    00
  54. E profi :)

    00
  55. alt video:

    00
  56. fata are 21 de ani , nascuta in baicoi , in urma cu 3 ani ajunge in bucuresti are parte de Bucharest Dream la facultate sta in gazda la un baiat tot din baicoi , baiatu a batut o a torturat o , de mica i a placut banana este tot o pitipoanca ca celelate , dupa ce s a saturat de atata meleshtoi de la baiatu ala ajunge s a faca video chat pe jasmin se lasa un timp se apuca de reclama la extensii dar incepe iar cu videochat . Defecte :Miroase a paci ! are o boala a pielii , transpira excesiv miros insuportabil . o sa ajungi sa zici ” phuuuu chee urathh miroashheee!” nume adevarat : STATESCU ANNE-MARIE!

    00
  57. Uitati ce spune Maria, cica a gasit un job care ii permite sa se simta in LARGUL ei: https://richgirls-studio.ro/site/2017/testimoniale.html Tare nu ?

    00
  58. Fiecare se descurca cum poate…atata sti atata faci.

    00
  59. Fata castiga bani cum poate…dar mi se pare cam tras de par ca in 5 luni sa-si ia o asemenea masina…

    00
  60. In domeniul asta, se castiga mai multi bani decat crede (sau observ eu ca ar crede) lumea.

    Avand in vedere ca e extrem de frumoasa, eu cred ca poate trece lejer de 10 000 de Euro pe luna.
    In conditiile in care masina aia nu costa mult mai mult de 50 000 de Euro, eu cred, deci, ca ar fi putut castiga bani 5 luni s-o ia.

    00
  61. Atunci cand ai asa un serviciu si castigi atat de multi bani cred ca iti poti permite aproape orice. Sumele de care se discuta eu cred ca sunt reale.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.