O femeie recunoaște că ar încerca orice ca să slăbească, mai puțin să meargă la sală

Șoc și rumoare la lansarea unei noi diete bazate pe os de panda și aripi de libelulă. Veronica M., una dintre participante, a declarat într-un interviu pentru o televiziune de știri că prețul pentru această dietă nu i se pare mare și că ar da și dublu sau triplu pe o dietă nouă, doar să nu meargă la sală.

Dieta bazată pe os de panda și aripi de libelulă este ultima dintr-un trend care a început cu banalul ceai de slăbit, a continuat cu salata cu rucola și penis de tigru siberian și cu ceaiul cu cocaină. Prețul unei astfel de diete, pentru 30 de zile, este de 1.500€, iar femeile se înghesuie să o încerce.

Importatorii spun ca publicul țintă îl reprezintă contabilele și alte femei de carieră, în special cele cu mașină de la firmă, care nu fac mișcare decât din parcare până la birou sau până acasă. Un alt public țintă este femeia care face dragoste doar în poziția scândura rece, poziție caracterizată prin prăvălirea în pat, desfăcutul picioarelor și așteptat ca el să facă toată treaba.

Întrebați dacă ei consideră mersul la sală ca un concurent, importatorii dietei au izbucnit în râs și după câteva minute a trebuit să fie chemată salvarea, pentru ca unul dintre ei se înecase.

grasunica

“grăsunică” via shutterstock

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Am o alternativa mai buna la mersul la sala:
    Un antrenament intensiv de dat cu aspiratorul, dat cu mopul, spalatul vaselor (asta pentru sani) si facut piata (pe jos, atentie – si cu ocolirea macelariei si brutariei)
    Rezultate garantate!

    00
  2. Vaaaaai cat am mai ras… NOT!

    00
  3. Mersul la sala si miscarea in general sunt sanatoase dar nu sunt cea mai buna solutie pentru slabit. Daca ai obiceiuri alimentare nesanatoase, pe termen lung, nu vei reusi sa arzi mai multe calorii decat mananci. Da, sportul e sanatos, dar cea mai buna solutie pentru slabit este sa mananci mai putin.

    00
    • @Geo, fellow roditor, Inotatorul ala trebuie doar sa-si mentina conditia fizica, pe cand cineva care trebuie sa slabeasca, nu numai ca input < output, ci trebuie sa aiba grija si de unde isi ia caloriile alea.

      + mai depinde si de genetica.

      Ce merge pentru mine, poate sa nu mearga pentru altul, de aceea nutritia trebuia abordata pe stilul trial & error.

      In principiu, cardio la intensitate ridicata (accelereaza metabolismul) + alimentatie sanatoasa = slabit.

      00
    • Daca ai fi citit articolul pana la capat, ai fi inteles ca n-are cum sa manance atatea calorii si sa se si antreneze 6 ore pe zi. Asta daca nu cumva baga o felie de pizza in timp ce facea bazine.

      00
    • @Geo Atreides: In teorie e foarte corect ce spui tu, in practica insa cu cat vei arde mai multe calorii cu atat mai mult trebuie sa mananci corect si sanatos. Altfel nu vei reusi sa te recuperezi si vei fi mereu obosit, in scurt timp incapabil sa arzi numarul corespunzator de calorii.

      Cel mai usor slabesti facand sport si transformand la rang de delicatesa (1-2 ori pe luna) niste mancaruri destul de inutile (cartofi prajiti, paine, etc)

      00
    • Te inseli. Dupa rationamentul tau, un inotator cu o dieta de 10000 (da, zece mii) de calorii pe zi ar trebui sa fie obez, nu? (sursa)
      Ca sa slabesti nu trebuie sa mananci mai putin, trebuie ca inputul caloric sa fie mai mic decat outputul caloric. Poti sa mananci mii de calori pe zi si sa slabesti fara nici o problema.

      00
    • @Mihai – slabitul prin dieta si fara sport consta in pierdere de grasime si masa musculara avand ca rezultat scaderea metabolismului. Pe termen lung pregatesti terenul pentru o noua ingrasare daca nu mananci super dietetic restul vietii. Singura solutie de crestere a metabolismului si viabila pe termen lung e exercitiul fizic care sa lucreze toti muschii corpului (nu cardio/alergat).

      00
  4. Miscare ar trebui sa faci indiferent ca vrei sa slabesti sau nu, mai ales daca stai la birou toata ziua.
    Slabitul tine de ce bagi in tine mai mult decat de miscare.
    Dietele fanteziste sunt doar de pacalit fraierii, nu vor functiona.

    00
  5. Ieri am intrat intr-un bazar dintr-o piata de la periferie.
    Primul dialog pe care l-am auzit pe hol intre vanzatoarele stranse la taclale era despre diete :))))
    Si fiecare avea cate un sfat infailibil despre ce trebuie si ce nu

    00
  6. Am intrat pe TNR?…fuck, aveai abordari mai ok.

    00
  7. slabitul e 80% ce bagi in gura. Restul de 20% tine de sport, da ala e mai mult pentru conditia fizica.

    00
  8. Cam scumpa dieta asta. Ceva mai ieftinache asa ca pentru Moldova n-ai gasit?

    00
  9. Aseara eram la sala (sic!) si am o antrenoare toata un patratel, misto tare. Basca, cu un copil acasa. Si o domnisoara corpolenta o intreaba de cat timp se antreneaza, de arata asa bine. Si i-a explicat ca de 12 ani, dar conteaza si sa nu intri la McDrive dupa ora. Cu exceptia ei, ca deja facuse o norma intreaga.

    00
  10. ideea de baza e banal de simpla: faci sport proportional cu cat mananci (fara fast food si cacaturi din astea).

    00
  11. Eu zic sa se puna o acciza si pe calorii, ca vorba aia, se transforma in energie.

    00
  12. O groaza de destepti pe aici. Renuntati la carbohidrati ( paine, paste, prajituri ) si slabiti garantat.

    00
  13. Din propria experienta pot spune ca articolul de mai sus e true story!

    00
  14. Singurul lucru care ingrasa sunt dietele. Adica oamenii care manaca cacat si nu au ce comenta decat ca unii sunt prea grasi pentru gusturile lor. Asa ca ia scapati de oamenii astia din viata voastra, sa vezi cum va eliberati de cate 60 de kilograme nesuferite asa intr-o clipita.

    00
  15. NOU
    #28

    1500?Doar atat?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube