Mă deranjează insistența cu iarba

Marijuana e un fel de cânepă care se fumează și dă stări relaxant-halucinogene fumătorului. E un drog ușor și recreațional, tolerat prin diverse colțuri ale lumii și cultivat prin diverse beciuri și câmpii.

Îl înțeleg, îl știu, îi înțeleg pe oamenii din online și din media care fumează iarbă, până la un punct e treaba lor. Mă deranjează însă extrem de mult oamenii care insistă să facă aluzii la asta tot timpul. Ok, am înțeles primele 12 aluzii, gata. Nu, nu vreau să fumez cu tine, nu te știu atât de bine, mergi în treaba ta. Da, m-am prins că te duci să fumezi un joint afară, ok, știu și eu cum miroase. Da, ha ha ha, nu călcați iarba, fumați-o, ha ha ha, mori pls.

Tricourile, tatuajele, glumițele, stand-up-urile, punch-line-urile de la tv și citatele de pe feisbuci, geez, noroc cu iPhone-ul și cu weekendurile la mare, că le depășesc în frecvență.

Opriți-vă, oameni buni. Nouă, celor care am fumat și-am tras pe nas și nu ne-a pasionat, nu ne pasă.

weed-1

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

42 comentarii

  1. Ma enerveaza si in muzica treaba asta: orice coclete care vrea sa se dea cool si rebel face o piesa despre iarba

    00
    • @Perkele: eu aștept să se legalizeze să o lase baltă și să treacă pe tars pe nas cremă de ghete.

  2. Nici eu nu vreau sa tot dau skip la articole cu chestii din trafic. Stim toti, e plin de soferi prosti. Nu ne pasa

    00
  3. Bă, ce prieteni cu bani aveți voi de sunt așa darnici cu marfa lor?

    00
  4. pai se trage pentru legalizare. presupun ca de-asta se si promoveaza atat. sigur ca mai sunt si aia lipsiti de interes care doar vor safie cool dar ei sunt influentati de cei care vor legalizarea

    00
  5. Toată lumea încearcă să-ţi ofere iarbă??? Cred că nu mi-am făcut eu prietenii potriviţi…
    :))))

    00
  6. Si pe mine dar depinde de context, de cine si cum o face. Poate fi la fel de penibil ca si aia care se lauda cu cat au baut aseara sau cat vor bea maine seara.

    Overall consider ca este un rau necesar sa se vorbeasca, sa devina mainstream, sa stie si babele din piata ce, cum si ce fel, care sunt diferentele dintre substantele care pot fi extrase din aceasta planta. Sunt destule motive stiintifice si economice care justifica relaxarea legislativa din jurul acestei plante sau chiar legalizarea. Adica o revenire la o situatie mai veche, inainte sa-si dea unii seama ca se poate castiga mai bine de pe urma ei daca o interzic.

    00
  7. :))))) i am one of a kind!

    00
  8. NOU
    #11

    eu vreau sa se legalizeze pentru ca am citit ca ar putea avea efect contra insomniilor, iar pe mine m-au terminat somniferele si antidepresivele. poate ca astia care se lauda vor genera presiune legislativa, pentru ca nu cred ca incanta pe nimeni ideea de a fuma ceva iarba scoasa din „curu” cuiva.

    00
    • @funtionara: Desigur ca are efect contra insomniilor; problema este ca iti adoarme creierul ireversibil. Cine nu cunoaste macar o persoana care a „bagat” ani de zile la greu si acum e mai legumizat asa? Da, stiu, astia care folosesc o sa spuna ca de fapt e panaceu:
      https://www.jneurosci.org/content/34/16/5529

      00
    • spune-ne mai mult despre experienta, ce ai bagat, ce ai tras, cum a fost :P

      00
    • Nu sunt din localitate, nu stiu eu din astea.

    • „Iarba” nu se trafichează in pachețele destul de mici încât să poată fi transportată în cur, just so you know :-)

    • NOU
      #16

      va doresc sa nu aveti vreodata insomnie cronica. care va omoara psihicul 10 ani la rand. nu am zis ca e panaceu absolut. iar cititi in extreme. am zis ca am citit despre studii care spuneau (studiile, nu eu) ca marijuana ar putea ajuta insomniacii. cand esti disperat incerci orice. faza cu transportatul in cur era o figura de stil. tatelor!

      00
    • NOU
      #17

      @corector
      Sunt cazuri si cazuri presupun. Cum poate stii tu pe careva „legumizat” de la iarba, asa stiu si eu cateva persoane care fumeaza de 10+ ani si n-au nimic. Unii dintre ei chiar in cantitati nesimtite. Si cand zic nimic, as putea paria ca daca ai sta de vorba cu unul nici nu cred ca ti-ai da seama daca a fumat sau nu. Dar na, toleranta…

      @Znuff
      Gresit. :)

      00
    • @corector: Eu nu cred ca te legumizeaza cum zici tu. Cunosc oameni care intradevar au fost mai „lenti” atata timp cat fumau zilnic dar cand nu au mai fumat, si-au revenit la normal.
      @functionara: Da, am citit si eu studiul in legatura cu insomniile si cred ca intradevar ar putea avea un efect pozitiv. De fapt sunt mai multe afectiuni medicale la care s-a dovedit ca ajuta.

      00
    • Chiar nu ai gasit pe nimeni de la care sa iei?

      00
    • NOU
      #20

      Prefer sa nu incalc legea. daca sunt intr-o tara imi asum legislatia, pentru ca asa e civilizat. daca toti cei care fumeaza si-ar investi timpul, eforturile si banii pentru fortarea legalizarii, nu am fi avut aceasta discutie.

      00
    • Iti spun din experienta personala cu insomniile ca ajuta. Atata tot. Restul efectelor, fiecare cum vrea sa priveasca.

      00
  9. Nu stiu daca ma deranjeaza cel mai mult referintele despre iarba despre care vorbesti tu si care sunt prezente pe toate site-urile, sau faptul ca toata lumea incearca sa-ti ofere iarba si daca spui nu, multumesc este cel putin ca si cum i-ai injurat. Daca cineva te intreaba daca bei o bere, si tu spui ca preferi o cafea, de ce nu se mira tot asa?

    00
    • Prin liceu era „cool” sa fumezi o tigara. Unii n-au scapat de teribilismul asta nici la 30+, cand a devenit „cool” sa fumezi iarba si daca nu tragi si tu esti „fraier”.
      Cat despre bere, chiar mai rau. Daca nu-ti place berea, nu esti barbat.

      00
  10. Exaaaact!!!!

    PS: articolul asta e pe gustul meu, am postat la ce ar trebui schimbat la acest blog

    00
  11. Bai ce țâțe misto are aia!!!

    00
  12. Sunt pe alte meleaguri , cred ca 60% fumeaza dar nimeni nu urla in gura mare , toti is fac facutele si tac din gura dar romanii sunt mai speciali trebuie sa urle in gura mare.

    00
  13. @corector
    substanta care ofera plantei caracterul psihotrop, poate fi eliminata. https://www.youtube.com/watch?v=tmviQBB5DHs&feature=youtu.be

    00
  14. Halucinogene my ass. Am fumat de vreo doua ori in viata mea – prima data mi s-a facut un somn din ala crunt, iar a doua oara mi-a crescut tensiunea de-mi pocneau urechile. #neveragain

    00
  15. Țâțele sunt din Our Day Will Come

    00
  16. La Argentina s-a dat drumu’ parcă, la iarba zic

    00
  17. Marijuana nu e un fel de canepa. E chiar canepa!

    00
  18. Imi place sa informez lumea :)

    00
  19. Voi stiti ca marijuana este ilegala de fapt pentru ca din canepa respectiva se poate face hartie? A, nu stiati? Yup, ani buni de zile s-a facut hartie din canepa, pana cand s-au prins unii ca au nevoie de motiv sa defriseze padurile si-au inventat facutul hartiei din copaci.
    Ca teorie a conspiratiei, nu este cea mai idioata sau imposibila poveste auzita.

    00
  20. Că tot e 1 iunie https://www.youtube.com/watch?v=TXKjRkkoIOU&feature=youtu.be
    Se pare că ajută mai mult decât mersul la mănăstiri, lins de moaște sau icoane făcătoare de minuni.

    00
  21. Ce nu inteleg multi: razboiul impotriva prostitutiei, drogurilor, etc se poate cistiga legalizind. Vezi cazul alcoolului in SUA. Apoi gata cu melodii, birfe, aluzii, etc.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.