Online: 3 rânduri

Ai un ghiveci cu un bulb de plantă frumoasă acolo, bulb adus din altă parte. Ca ea să crească mare și să înflorească, e nevoie să o uzi și să smulgi buruienile de pe lângă ea, ca să poată crește ea, nu buruienile, că tu nu vrei să crești buruieni.

Am explicat în trei rânduri lamentarea de pe 3 articole a lui Tolontan cu online-ul. A fost simplu. Nu conta că Gusti Roman dădea în gropi sau că Costin și Miruna furau tot ce prindeau, la concurență cu Hotnews și Activesoft. Deloc. Conta și contează că nu au smuls din rădăcină buruienile care le sugeau seva și care au ajuns cu timpul să afecteze organismul pe care îl căpușau. N-au stârpit răul, iar el s-a extins și râde și face bani de pe urma fraierilor, uneori chiar mai mulți decât cei de la care fură.

lalea

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

7 comentarii

  1. nu prea cred ca gusti roman da chiar asa in gropi. pina una alta proiectele lui sunt bine merci si fac bani de la sine in comparatie cu ale altora. se stiu ei

    00
  2. bucataras.ro

    00
  3. @zoso O curiozitate…Cand s-a transformat Hotznews in Hotnews si de ii dai exemplu de furt daca dai link-uri la stirile lor?

    00
  4. @zoso Asta inseamna ca principiul „Nu ma intreba cum am facut primul milion de cititori” se aplica si la restul: „Nu ma intreba cum am facut primul milion de votanti, de euro, de unici” etc., din lipsa de alternativa…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube