PSD nu minte și e deranjat de minciună!

"In cadrul emisiunii au fost prezentate informații false, ce lezează dreptul primordial al publicului privind informarea corecta. Moderatorul Robert Turcescu menționează în repetate rânduri ca sloganul PSD Mândri ca suntem români este insoțit de imagini realizate în alte țări decât România.

Argumentele invocate pe parcursul acestei emisiuni, conform carora fotografiile nu ar prezenta imagini din Romania, sunt false si au scopul de a induce publicul in eroare, intrucat acuzele proferate se refera, de fapt, la nationalitatea celor care au realizat pozele", acuza PSD.

Adorabil, mă, cum PSD a reclamat la CNA că se minte la TV. Când mint ei, nu e o problemă. Când au zis că încep autostrada Comarnic-Brașov în aprilie și acum e mai și nici n-au contract semnat cu cineva nu mințeau. Când au omis să spună că speculanții de terenuri de la Roșia Montană sunt de fapt împroprietăriri simbolice nu mințeau. Când au spus că vor crea 1 milion de locuri de muncă nu mințeau.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Asta-i buna, eu totusi cred ca nici un parlamentar nu e mincinos. Toti spun adevarul, noi restul popendulatiei suntem mincinosi, da rau de tot. :))

    00
  2. cand spuneau ca vor desecretiza contractul cu Bechtel nu minteau

    00
  3. din pacate votantii lor nu stau pe internet! au sa aiba un 75% clar la alegeri , iar noi o sa continuam sa scriem pe bloguri ~ce prosti sunt romanii~

    00
  4. @io
    Nu cei care votează PSD sunt problema ci cei care nu ies la vot. Cei prea cool să iasă la vot nu cred că înțeleg că viața lor este decisă de cei care depind de puținul mărunțiș scăpat din când în când de „săracii” socialiști.

    00
  5. Pesediști idioți … păi acum nu mai pot să dea înapoi – ei nu neagă că poza a fost făcută de Dinamo Minsk. Booon …
    Deci vreau ca PSD să vină de mânuță cu fotograful bielorus și să ne arate pe pașaportul lui intrarea în România în perioada când a făcut poza. Adică vara, cel puțin în cazul pozei cu combina pe tarla. Că dacă data intrării e 4 ianuarie și a ieșirii e 15, după revelionul pe rit vechi, a’ sî rîdim foarti multișor.

    00
  6. Salut si pe acesta cale cele 7.5 milioane de votanti PSD. E bine, totul e rosu in frunte cu agarciul prim ministru.

    00
  7. Domnu’ Ghe, nu vă îmbătaţi cu apă rece. Ăia 7,5 milioane nu au fost votanţi pro-PSD, ci anti-Băsescu. Nu-i trataţi aşa, ca pe un grup compact, că o să vă dea cu minus la viitoarele alegeri şi în dreptul PMP-ului şi în dreptul PSD-ului.

    00
  8. Și chiar dacă ăia 7,5 milioane erau votanți anti-Băsescu, tot merită tratați ca un grup compact, că-s prea reduși să înțeleagă că Băsescu era și este ultima piedică în fața PSD să facă toate măgăriile posibile cu acte în regulă. Bun, rău, Băsescu e singurul care mai denunță măgăriile lor. Dacă îl suspendau și ieșea Antonescu, dezastru era. Tre’ să fii redus să nu înțelegi că toată concurența lor din politică e în favoarea ta, ca cetățean. E ca și când s-ar deschide două magazine de pâine pe același trotuar. Cine câștigă din concurența lor în oferte și reduceri de prețuri? Clientul.
    La mintea prostului.

    00
  9. „acuzele proferate se refera, de fapt, la nationalitatea celor care au realizat pozele” – just, respectivii fotografi de stock au venit special in Romania sa ne pozeze granele si faca profit pe imaginea noastra. Those bastards!

    Oare sa-i intreb …. ?

    00
  10. – Cum știi dacă un politician minte?
    – Te uiți să vezi dacă respiră!

    00
  11. @Laura concurenta?? cand Basescu taia si spanzura tot intre 2009 si 2012 nu se pune.. ipocrizie. hai sa inversam un pic fraza ta:
    „PSD era si este ultima piedica in fata lui Basescu sa faca toate magariile posibile cu acte in regula” > mkay?

    PS. PSD e atat de mare incat avem concurenta chiar in interiorul lui. Ponta, Mazare, Vanghelie, Rus, poate iese Nastase..

    00
  12. Interesant cum evolueaza pe blogul acesta numarul de thumbs up sau down in functie de care parte a lui Basescu esti. Eu sunt anti-basescu si anti-psd. Cate likeuri strang oare?

    00
  13. Băsescu piedică în calea PSD-ului? Piedică au fost DNA şi ANI şi ÎCCJ şi Curtea Constituţională şi alte instituţii care şi-au făcut treaba, dar mai ales alte persoane din aceste instituţii care s-au expus fără să aibă nici vizibilitatea şi nici impunitatea lui Băsescu.
    Şi nu, nu Băsescu a construit instituţiile alea. Nevoia le-a construit. Nevoia şi constrângerile UE. Băsescu le-a dat la gioale de fiecare dată când nu alergau în direcţia în care arăta el cu degetul. De aia instituţiile o să reziste şi o să mişte mai cu talent şi după debarcarea „unicului căpitan”.
    Mai e un pic. O să vezi. Timpul trece, comentariile rămân. :)

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube