Șunculița doare

Apropo de articolul ăsta, care a încins niște spirite si a deranjat niște grăsuțe, discuția se poartă cam așa:

– Iubi, vrei să arăt și eu așa, ca în tinerețe?
– Sigur, iubi, ar fi minunat!
– Perfect, atunci cumpără-mi niște lenjerie de la Victoria’s Secret, porcule, că nu m-ai mai scos în oraș de nu știu când!
– Păi stai, iubi, că nu lenjeria…
– Nu mă mai iubești, plec la mama!!!

Și da, grăsuțele sunt amuzante (1) pentru că ele cred că bărbatul lor le iubește așa, cu 20-30 kilograme în plus și nu se uită la altele și (2) pentru că își caută toate motivele din lume să nu își găsească timp să se îngrijească.

Și da, toate articolele în care oameni povestesc cum au slăbit sau cum s-au apucat de sport sunt mișto, dar au o valoare apropiată de zero, pentru că de obicei sunt scrise de oameni care au joburi dinamice, nu de drone cu program fix, de corporatiști sau de secretare. Alea ar fi bune.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. Dronele cu program fix stiu ca nimanui nu-i pasa ca au slabit ei 20kg so why blog about it?
    (m-am gandit de mai multe ori sa scriu despre cum am slabit eu, dar imi tot vine in cap poza asta

    00
  2. Primul pas spre un corp fain e sa renunti la ora aia de lancezit dimineata in pat mutand alarma, sa te trezesti mai repede si sa mergi pe jos la munca.

    00
  3. Stimabile, eu am job de corporatist hard-core si sapt asta de exemplu am avut 4zile x 3h de antrenament pt. escalada si 6h de ski. Si sunt FOARTE departe de a fi un sportiv.

    E adevarat, nu poti sa le ai pe toate, castigi unele lucruri pierzi altele. Multi dintre prietenii mei care fac sport (>50%) sunt corporatisti pentru ca munca la corporatie iti aduce banul constant si poti sa te bazezi pe el. Ceilalti sunt intr-adevar mai free-lanceri, dar investesc in munca cel putin la fel de mult timp si efort ca si corporatistii (chiar daca ei zic ca nu) pentru ca pasiunea se hraneste cu efort si cu bani.

    00
  4. @radu: cand vii daramat de la antrenamente in fiecare seara, ora aia de somn e de multe ori necesara. Si mersul pe jos nu se cheama miscare. Efortul fizic moderat se cheama cand iti creste pulsul > 55-65% din pulsul maxim posibil pentru tine (cautare google).

    00
  5. @Jan: bine. Atunci hai sa gasim scuze si sa ne frecam pe burta.

    00
  6. Primul pas spre un corp fain este să nu îl lași să ajungă ne-fain.
    Zic.

    00
  7. Pai si daca ai program fix nu te poti duce la sala? Din contra stii ca termini munca la ora x , iti poti programa o ora de sala dupa ce termini munca si gata.
    Mai greu este cand nu ai program fix si uneori vrei sa ajungi la sala dar nu iti permite timpul.

    Daca chiar vrei sa slabesti gasesti o solutie, totul e sa vrei. Dar e mai comod sa stai pe facebook sa dai un like si share la un articol de slabit in timpul serviciului, decat sa te duci la sala dupa servici.

    00
  8. Pe testate, 10 minute pe un stepper low-cost (vreo 80-100 de lei) m-au muncit in seara asta mai mult decat o ora de mers pe jos astazi de dimineata. Adineauri scosesem limba de-un cot, in timp ce pe jos pot sa merg lejer ore in sir (mai ales daca dau ture prin magazine, mergand pe jos de la un mall la altul). Singura diferenta este ca dupa mult mers pe jos ma dor talpile si mi se umfla, in timp ce dupa stepper fac putina febra musculara (daca nu insist) dar in 15 minute sunt din nou fresh.

    00
  9. @Nicoleta Ești din nou fresh și la fel de grasă.

    00
  10. Retetea mea pentru slabit? Un futai serios / zi. Cel putin. Futai d-ala sa iti provoace febra musculara.

    00
  11. N contest cu nimic teoria eat less move more, nu am nimic de comentat la faptul ca absolut toata lumea ar trebui ideal sa tinda catre un corp sanatos, singura chestie care ma irita e unghiul de abordare: ca sa il facem pe barbat fericit. Adica barbatul din tine, Zoso, ne invata cum sa ne fericim barbatii si ne avertizeaza ca se va duce omul nostru la secretara pentru ca nu ne-am mentinut la standardele lui. In primul rand (shocker!!!) nu toate activitatile femeilor au ca scop unic si universal de a multumi un barbat, iar in al doilea rand as vrea sa ii aud pe barbati la fel de preocupati de cat de fit se mentin si ei pentrufemeile carora le pretind asta. Ah, ultima chestie.. Satulul n-o sa-l inteleaga niciodata pe flamand, iar aici vorbesc despre articolele de genul asta scrise de oameni slabi care se uita cu dispret catre cei grasi. Gradinita, nu alta.

    00
  12. Eu nu stiu care e problema cu grasunele si cu aspectul asta fizic exterior… uite de exemplu, Oana Roman a futut destui baieti misto fara sa slabeasca un gram. Asa ca fetelor, nu conteaza cum arati ci ce ai in suflet

    00
  13. @Nicoleta, multumim pentru info. Acum ne poti spune si cum te simti dupa sex, preferabil cand stai deasupra?

    00
  14. pe testate, sa nu bagi in tine ca spartu’ ajuta enorm. :-) ciocolata/cipsuri/cola si alte mizerii de la snackbar-ul de jos.

    00
  15. @Vali Off-topic: Spuneai acum ceva vreme ca stii pe cineva expert in problema Rusia-Ucraina pentru ca studii. Uite aici oameni cu studii la Universitatile din Top 25 cum au dat pe langa. Experti cu hartii trec multi inclusiv pe la biroulrile de la „army intelligence”. „Studiili” alea despre care vorbesti au ZERO valoare. Crede-ma ca citesc multe chestii scrise de oamenii astia cu „studii”

    https://www.washingtonpost.com/gdpr-consent/?destination=%2fnews%2fmonkey-cage%2fwp%2f2017%2f03%2f12%2fwho-predicted-russias-military-intervention-2%2f%3f

    00
  16. Faptul că ai un job de secretară sau corporatistă nu e o scuză. O oră pe zi de sport, seara sau dimineața, și atenție multă la ce bagi și nu bagi în gură..PUNCT.

    00
  17. Articolul ala ar trebui sa il citeasca ofiterul starii civile viitoarelor sotii inainte de intrebarea minune.

    00
  18. Sa nu crezi ca toti corporatistii nu au timp deloc. Exista destule solutii, chiar si pt cei cu copii. Poti sa mergi dimineata la sala, poti sa mergi dupa lucru, poti sa alergi seara 30 de min sprinturi, poti sa faci programe acasa de 10-30 de min in care esti praf de oboseala(cauta Tabata training de exemplu, 4-8 min in care esti praf).
    Dar pb mare cu grasii nu e sala, e mancatul. Daca manci porcarii si mult, poti sa faci cat sport vrei, nu vei slabi. Stiu grasi ce au alergat maratonul, important este sa iti cureti dieta de junk, altfel totul e in zadar.

    00
  19. Sa simplificam lucrurile nitel, zic : valabil pentru toate sexele existente pe fata Terrei : daca numarul caloriilor ingurgitate il depaseste pe cel al caloriilor arse ( sala, sex, mers in 4 labe, etc ) = grasime acumulata undeva ( la unii pe burta, la altii peste tot, etc ). Daca numarul caloriilor infulecate este mai mic decat numarul caloriilor parlite = corp subtirel, minte agera, etc. Teoria universal valabila, recunoscuta si aplicata de meseriasi este ca miscarea, de orice natura, conteaza fix in proportie de 10-15 %. Restul e al alimentatiei controlate, odihnei, evacuarii stresului pe undeva…Zoso a fost bandit aruncand nada cu grasimea la tipe, keep calm : si barbatii plange cateodata…

    00
  20. it’s simple. If it jiggles it’s fat

    00
  21. Vali, nu mai sunt toata ziua pe drumuri, in afara de sala nu prea fac miscare (stii, spital, birou, calculator), iar sala o fac seara dupa ce termin cu toate :) A fost dinamica viata mea, cand lucram in presa. La Gimmy se inunda de corporatisti dupa ora 6, pana pe la 9 ;) Se gaseste o solutie, daca vrei. Nu e musai sala, exista youtube, dvd-uri, parcuri si un numitor comun – VOINTA.

    00
  22. Femeile slabe, inclusiv frumoase, sunt toate niste panarame ordinare. Lasa-le frate, macar pe astea grase, sa fie tot asa in continuare, altfel daca si astea vor slabi, nu va mai exista in Romania nicio femeie care sa nu fie…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.